Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

Labas visoms.

Karme,aš irgi negaluoju. Visą naktį prasikankinau su skausmai ir tirtėjau kaip epušės lapas, vėmiau, aukšta tempa buvo.o dar ir cistitą pasigavau doh.gif
Reiktų važiuot į ligoninę, bet jie mane iškart guldys kokiai savaitei,, o man reikia į Lietuvą, dukrytė mane laukia, trečiadienį išvažiuojam. verysad.gif
Atsakyti
Karme, lai būna tie langai nevalyti. Ne pasaulio pabaiga. Ateis metas, kai sustiprėsi, tuomet ir nuvalysi.
Remedy, iš kur ta tempa ir skausmai? Cistitas- nekas. Turbūt be AB bus sunku išsiversti.

Mano mamai užėjęs pesimizmo laikotarpis. Kartais net norisi ant jos supykti ir apšaukti. Aišku to nedarau. Ji įsitikinusi, kad ilgai negyvens, kad v išplis ir pan. Nebežinau kaip jai įkvėpti vilties verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Na penktadieni apturejau 2-aja brahyterapija.Kaip ir baikis. Praleidau nakti ligoninej nes sulasino dar vaisktu, sikart pasiseke apturejau palata viena, tai gavau ir dusa savo ir vc kambaryje aisku miegoti nelabai sekesi nes taiop karsta ligoninej ir kraujo tyrimai spaudimu matavimai visa nakti. taigi teko ziureti tv o visas miegojimas tik gal 4 valandos.Kita penktadieni laukia paakutine. Ir gydymo planas baigtas. Aisku visa savaite kraujo tyrimai... jiem gi reikia prisimastyti doh.gif
Begu miegoti pasimelsti . pasimelsiu uz jus visas. sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 06 14, 19:32)
Labas visoms.

Karme,aš irgi negaluoju. Visą naktį prasikankinau su skausmai ir tirtėjau kaip epušės lapas, vėmiau, aukšta tempa buvo.o dar ir cistitą pasigavau  doh.gif 
Reiktų važiuot į ligoninę, bet jie mane iškart guldys kokiai savaitei,, o man reikia į Lietuvą, dukrytė mane laukia, trečiadienį išvažiuojam.  verysad.gif

Sveik mieloji, labai suprantu ka tau reiskia si kelione.
As su vaikuciais antradieni isskrendu i UK ir palieku mamuka cia kovoti laikinai viena. Susitvarko ji pati sauniai, bet bus labai sunku kai mes isvaziuosim nes truks to triuksmo ir kad visada kazkas salia.
Kai reikes ir atskrisim palaikyti vel ir palinksminti mociute wink.gif

Labai dau prisiskaiciau apie Stivia ir Truvia. Tai nebezinau kuo tiketi. Radau straipsni apie Truvia kad tai pats didziausias mitas kad jis geras pakaitalas cukrui. Imetu ir jums paskaityti.
Nupirksiu mamai Stevia tai gal tikrai bus geriau uz cukriuka. Beja ir Airijoje ir UK yra pirkti tiek Stevia tiek Truvia
Papildyta:
http://www.dietitian...ruth-on-truvia/
Atsakyti
Nireglina,nepyk ant mamytės, man irgi būna tokių dienelių. Visiems būna.

Skauda kairį šoną,bet toks bukas skausmas negirdėtas. Išknaisiojau internetą,kaip ir kiaušidė toj vietoj. Nu negi auglys ten sau sėkmingai kerojasi? Po tokio gydymo?

Noriu kad vėžys susirgtų vėžiu ir numirtų!
Papildyta:
QUOTE(BEVA @ 2014 06 14, 22:12)
Sveik mieloji

Ačiū Beva 4u.gif
Atsakyti
http://lzinios.lt/lz...oma-susitaikyti
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 06 15, 01:38)
Nireglina,nepyk ant mamytės, man irgi būna tokių dienelių. Visiems būna.

Skauda kairį šoną,bet toks bukas skausmas negirdėtas. Išknaisiojau internetą,kaip ir kiaušidė toj vietoj. Nu negi auglys ten sau sėkmingai kerojasi? Po tokio gydymo?
Noriu kad vėžys susirgtų vėžiu ir numirtų!
Papildyta:
Ačiū Beva 4u.gif

Laikykis remedy! Tau butinai reik i lt ir tiesiu taikymu pas daktarus su visais sitais simptomais ir kruva klausimu !
Atsakyti
Kažkurioje temose skaičiau, kad kažkuri mergaitė siuntėsi Wober Mugos. Gal būtų galima nuorodą iškur? mirksiukas.gif
Mes po Joninių turime pradėti chemiją. Kažkaip su nerimu laukiu, nes po spinduliavimo labai "suvargom" ir pastoviai su nuskausminamaisiais gyvenam, nesuprantu ar jam tikrai labai skauda ar priprato? g.gif
Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2014 06 15, 17:36)
Kažkurioje temose skaičiau, kad kažkuri mergaitė siuntėsi Wober Mugos. Gal būtų galima nuorodą iškur? mirksiukas.gif
Mes po Joninių turime pradėti chemiją. Kažkaip su nerimu laukiu, nes po spinduliavimo labai "suvargom" ir pastoviai su nuskausminamaisiais gyvenam, nesuprantu ar jam tikrai labai skauda ar priprato? g.gif
Stiprybės  4u.gif

Maniskis spinduliavimo metu.ir po jo gal dvi ar daugiau savaiciu ant tramadolio buvo.gal ir jusiskiui taip.Paskui pamazu pradejo gereti.jei kentes skausma didvyriu nebus...Tarp kitko ir man tokia mintis buvo.kad priprato doh.gif.Visom sveikatos.Remedy laikykis.Willow kaip jus?Kastuvas sekmes tau rytoj. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 15 birželio 2014 - 17:58
ačiū, ida1, prireiks. dedu į kelnes kaip reikiant!

Atsakyti
Ačiū už palaikymą, man šiandien temperatūros nebėra, džiaugiuosi ir jums to linkiu. Mokinuosi galvoti pozityviai - iš pradžių pagalvojau, kad langai nevalyti ir tuoj nematysiu saulės šviesos, bet juk tai netiesa, saulė visai linksmai žiūri pro mano langus biggrin.gif
Nireglina, sunku negalvoti, kad liga negrįš, suprantu tavo mamą. Teoriškai aišku, kad pragyventi dieną gali vienodai smagiai, nesvarbu, kas ten kada bus, bet ne visada taip pasiseka. Aš tau galiu pasakyti, ko aš norėčiau iš savo vaikų. O norėčiau, kad leistų man pasakyti viską, kas man rūpi, kas mane slegia ir kaip aš savyje jaučiuosi. Žinau, kad tai nerealu, nes artimus žmones, o ir kitus, gąsdina tokios kalbos, bet man atrodo, kad sykį išsakius, gal daugiau ir nereiktų apie tai kalbėti. O ir nieko labai baisaus aš negalvoju, nesvarbu, kad su mano melanoma ilgalaikio pagerėjimo procentas tik penki. Kokia bebūčiau pesimistė, aš vis tiek taikausi į tuos penkis procentus
Remedy, taisykis, gal tas skausmas nuo kepenų, jas gali skaudėti labai plačiam plote.
Kastuvai, geros tau rytoj kloties 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,visos,

Kaip laikotės? Remedy, nejuokauk dėl teperatūros ir skausmų, kad tas nelabasis vystosi, tai mažai tikėtina, greičiau koks nos uždegimas, o uždegimus reikia gydyti su gydytojo priežiūra.

Aš buvau išmovus į kaimą, pasiėmus saują fraxiparino ampulių... Paravėjau, pasodinėjau, braškių , salotų pavalgiau, rožės, bijūnai žydi, kitos rožės kaupia žiedus, juka ruošiasi žydėt.... Sugrįžau vakcinos susileist ir pasitikrint savo trombozės echoskopu... gal visgi patirpo tas trombas, nors periodiškai galvą pakaušy tai skauda... ir dabar įkaliau pora ibumetin, tai pradeda truputį atleidinėt....

Aš irgi pašneku, kad visgi man jau mts išplitusios, ir apie pabaigą, ne tai kad dejuoju, zyziu, bet tiesiog kai kuriuos praktiškus dalykus, tai kai pradeda ramint, aš pykstu, juk tai labai realus atvejis, kad viskas baigsis, ir tikimybė nemaža, kad greit, tad tas "viskas bus gerai" man kaip stručio galvos kišimas į smėlį, kai subinė kyšo, ir prieštaravimas atrodo, kaip nenoras mane girdėti. Gal tai egoistiška, bet man norėtųsi kad mane suprastų,ką jaučiu, ką bandau pasakyti. Tiesiog žmogus, susitaikęs su artėjančia pabaiga, visai kitaip kalba apie tai, laisviau, o sveikieji, nors ir patys artimiausi ir mylintys, jie jaučia kitaip....

Kastuve, laikykis. kiek teko susidurt tai geriausios vaistinės pačioj poliklinikoj 2a ir pirma eilėj priešais įėjimą į onkologinį - Apotheca berods vadinasi - jose viskas būna, kas reikia. Neskubėk, spėsi susileist, ypač jei jau turėsi vaistus, , nereiks laukt nei kraujo tyrimo, nei vaistų išrašymo , aišku kartais ten būna antplūdis žmonių, bet kėdžių paprastai nepritrūksta. Sėkmės atlaikyti pirmąją. Kokie vaistai išrašyti? Gerai būtų, kad kas nors parvežtų namo po chemijos, jei gausi stipresnę chemiją.

Steviazido (saldiklis iš stevios) esu pirkus, dar ir dabar turiu, nepatinka man ji, milteliai, saldesnis kelis kartus už cukrų, pastoviai perdozuoju, saldumas kažkoks gaižiai kartus, gal kokiom tabletytėm yra, bet milteliai nepatinka. Kažkada viriaus kisielių, neskanus gavos.
Atsakyti