QUOTE(ida1 @ 2014 07 11, 16:31)
Kam operuotos galvos?gal galit parasyt savijauta po operacijos.sunkus gijimo laikotarpis.ilgas?Mums greiciausiai chemija bus is kart?po keliu savaiciu.Imanoma tai
man operuota.nezinau,ar as taip nusiteikus buvau,ar ka,bet man cezaris jauciu sunkesne operacija buvo.as atvaziavau konsultacijai su daiktais.pries vaziuodama pasidariau pas seimos gydytoja visus tyrimus,jau dabar nepasaskysiu,bet atrodo,jie sueme kraujus patys.po apziures nuramino,operuojam rytoj,nera ko laukti,greiciau gysi.jau minejau,kad po MRT as laukiau menesi,kol Deltuva grys po atostogu.man pasiseke neraliai,personalas nuostabus.palatoje gulejo mociute 76 metu..ji kelios dienos po operacijos,o laige,kaip stirna.tai buvo zenklas,kag man bus tik geriau.anesteziologe pakliuvo nereali,as ja prisimenu kaim zmogu is didzios raides.tad jaudulio jokio,operacineje,mrkiau aki rezidentams:)tik min graudulio ir saldus miegas.nubudau reanimacijoje.butu ne neveze ten,bet vietu buvo,tad anesteziologe paprase,kad leistu man ten pailseti.skausmo jokio.ilsejausi,klausiau monitoriuas garso ir laukiau ryto,nes pasiilgau vyro.uzmigau nakciai,ir ryte gavau nerealiai skanios koses.girdejau,kaip sesute erzino vyra,kuris nerades manes palatoje atleke sunerimes.sako,jusu ponia rausvais skuostais kerta grozio kose,laukite jos paltoje.tad po operacijos skausmo jokio.atveze i palata ,man buvo silpnesne puse kaire,truputi sukosi galva,tad patare tik sedeti.taip,kad kilau kita diena ir vyro palaikoma ejau i tualeta,apsiprausti.o sekancia diena isleidau namo,nes viska dariau pati.buvo sunkiau valdyti kaire puse,nes augliuka buvo momenineje srityje,kuri atsako,uz koordinacija.bet as myniau takus koridoriuje,kai niekas nematydavao,lipdavau laiptais.kaip dabar mastau,ne karta nusijot galejau.
zodziu,jusu vyras stiprus ir viskas bus gerai.siulus iseme po 7dienu.man patinimu,pabrinkimu nebuvo,tempos irgi.
devejau idomia kepuraite,nuostabi sesele plove mano blonde galva spiritu,pyne kasa,kad greiciauisvalytu plaukiukus.zodziu,viskas liuks.
nusiteikit tik.