Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(ragana69bb @ 2014 07 11, 14:45)
jis ir skiriamas prie edemu.man neurologas skyre iskart gavus MRT atsakyma.nors jokiu edemu,ar uzdegiminiu procesu nebuvo.bet norejo kelia uzkirst.ir dabar jei skauda galva,liepe susileist.o po operacijos tik 2dienas leido.kai buvau sabnatorijoje,aplink randa nezymu patinima uzciuopiau,tai geriau dar ir diuaretiku kelis dieneles.

mes turim geriamus po kiek gert?
Atsakyti
QUOTE(ragana69bb @ 2014 07 11, 13:49)
jis ir skiriamas prie edemu.man neurologas skyre iskart gavus MRT atsakyma.nors jokiu edemu,ar uzdegiminiu procesu nebuvo.bet norejo kelia uzkirst.ir dabar jei skauda galva,liepe susileist.o po operacijos tik 2dienas leido.kai buvau sabnatorijoje,aplink randa nezymu patinima uzciuopiau,tai geriau dar ir diuaretiku kelis dieneles.
Papildyta:

dexametazonas.jums turejo po operacijoss ji leisti.visada leidzia.mes cia jau zargonu vazom.drauges istardziau,sako kiek tu leidies,cia baikos.sako,kad jis antinkscius veikia,bet nuramino,kad tokia doze tikrai nepakenks.na man geriau nuo jo.o gal sutapimas.

Taip, po operacijos leido, o toliau nė žodžio. Man po op. jau du metai, galvą taip intensyviai skauda pusmetį, bet nuolat darau MRT, jokių edemų nėra
Atsakyti
o kas kiek laiko darot magneta?man intensyviau skauda antra savaite.as nerealisai greitai po operacijos atsigavau.man dare kas 3men,dabar po pusmecio,o paskui sake tik po metu.man po operacijos labai mazai skaudejo,as isivaizdavau,kad bus baisiusau.o dabar manau,kad gal ir nuovargis,emocijos prisideda.as noriu daug ir greit.ir nemokejau niekad sirgti,savimi rupintis,tai kai kazaks suskausta,man toks nervas.man reikia ismokt savimi pasirupinti,pamyleti.ir geru emociju pasikraut.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 11, 13:13)
Siaip viskas primena Emilly istorija.jei kas prisimena verysad.gif

NU jau, tik baik. Kiekvienas turim savo istoriją mirksiukas.gif Krikštynos, vestuvės-džiugi proga ir džiaukitės ja mirksiukas.gif
Su Strioga susitarkis prieš operaciją, kad gautumėt auglio mėginį mirksiukas.gif
Wilow,ryt galvos MRT, ar klystu? Visai galva neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 07 11, 16:01)
NU jau, tik baik. Kiekvienas turim savo istoriją  mirksiukas.gif Krikštynos, vestuvės-džiugi proga ir džiaukitės ja  mirksiukas.gif
Su Strioga susitarkis prieš operaciją, kad gautumėt auglio mėginį  mirksiukas.gif
Wilow,ryt galvos MRT, ar klystu? Visai galva neveikia doh.gif

Taip taip as suprantu.tiesiog istrigo ji man iki sirdies gelmiu.taip ir pagalvojau.Zinau kad taip nebus ax.gif .Susisieksiu su Strioga.nors atostogauja.kazka sugalvosiu.O zenytis vis tiek noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 11, 13:49)
mes turim geriamus po kiek gert?

nu ne nezinau.as leidziuosi.2ml.jie nedaug kainuoja,kapeikas.
Atsakyti
QUOTE(ragana69bb @ 2014 07 11, 16:06)
nu ne nezinau.as leidziuosi.2ml.jie nedaug kainuoja,kapeikas.

pagalvojau jei neskyre saviveikla neuzsiminesiu.
Atsakyti
tai zinoma.man skyre neurologas,tai tada ne nemasciau nesileist.o dabar turejau pasukti galvele.nes neurologas siule,o neurochirurgas sake nera reikalo.
bet as leidausi pusmeti karta i savaite.ir zinok pastebejau,kad tada ir neskaudejo makausiukas.
Atsakyti
Nidai,

http://www.vaistai.l...

Labai plataus spektro ir įdomus savo poveikiu vaistas. Aš jį gaudavau ir dabar gaunu su taxotere kaip premedikaciją. Kadangi taxotere sukelia anfilaksinį šoką, tai dėl to tas dexas ir duodamas. Jį gauna visi, kas vartoja taxanų grupės chemijas, paklitakselius ir dar kt brudus. Anksčiau duodavo prednizoloną, dabar perėjo prie dxmthzn'o. Paskutiniosios chemijos metu man savaitę prieš tie galvaskausmiai įsisiūbavo, o dvi dienas ligoninėj jau pjovė kaip reikalas. Tą dieną, kai gavau pirmą dozę deksametazono, skausmą nuėmė kaip ranka. Pirmą dieną pratylėjau, o rytojaus rytą viską pasisakiau L.Daukantienei. Išleisdama ji man leido gerti po 2-3tbl iki 3kartų per dieną, jei užeis galvos skausmas. Aš kol kas geriu po dvi rytais, nes per dvi savaites tokį stiprų skausmą turėjau vakar, mažesnius ir lengviau įveikiamus kas 2-3 dienas.
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2014 07 11, 15:01)

Wilow,ryt galvos MRT, ar klystu?

Taip mega_shok.gif swoon.gif bijau.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 07 11, 13:19)
BLOGAI. Reikia gyventi, gyvas į kapą neįlysi, tai va atsisėskit ir planuokit, a.a. Adis tarp chemijų susiplanuodavo ir varydavo, esu net lauktuvių sulaukus iš Barselonos  wub.gif  Viską aš suprantu, bet jei tai svajonė, kodėl jos neįgyvendint, susidėlios tyrimų atsakymai, gydymo planas ir ištaikykit į Provansą. Galva prasivėtrys, jėgų pasisemsit, nenurašykit savęs anksčiau laiko, NEGALIMA taip.

Deganti, tikrai nėra taip jau blogai 4u.gif Dėl visokių pašalinių chemijos reiškinių keliaut dabar negaliu net po Lietuvą, tai nematau prasmės kurti jokių diesnių planų. Nenurašinėju savęs, tiesiog gyvenu šiandien diena. Ką galiu, darau, negaliu - nesuku labai galvos. Provansas nėra mano svajonė, tik nematytas kraštas ir tiek. Galėsiu kada nors nuvažiuosiu, ne, tai ne. nelaikau tai labai svarbiu dalyku. Ligakeičia požiūrį į daug dalykų, kam anksčiau turėjau aistros, troškimų norų, jų tiesiog nebeliko. Atsirado didelis džiaugsmas smulkmenoms, kurios po ranka, šiandien, čia ir dabar, žmonės, kurie su manim ir pan. O keliones galima susiorganizuot spontaniškai: esi sveika, turi pinigų, nusipirkai bilietą, užsakei viešbutį - ir po dienos kitos leki kur nori: į Paryžių, Londoną, Romą.... Kam planuoti. Į planavimus tiesiog pasikeitė požiūris. Aš tuo džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 11, 15:13)
Apie dexa norejau paklaust?Vyrui nieks neskyre jo.nes galvos neskauda.o isvadose MRT skaiciau.kad apie augli edema vystosi.Gal duot gert profilaktiskai g.gif .blogiau juk nebus.Willow neramu del jusu verysad.gif .Reik atsakymo sulaukti.ir dar vis tiketis...Su Strioga susisieksiu emaliu.telefonu.nesu iskalbinga.malu ant greicio.nieko jis ir nesupras.dar susijaudinsiu blush2.gif Nusprendem su vyru susituokt baznycioj.vis bandem viens kita ar tinkami esam.pries Dieva stot.po tokiu isgyvenimu abejoniu nebekyla...Siaip viskas primena Emilly istorija.jei kas prisimena verysad.gif Angele dziaugiuosi kad vyras stipreja ir dar namo grizta.namuose sienos gydo.paskui vel i kova. 4u.gif NERA pagerejimas uztruko.bet ateis..As tai jokiu knygu apie v... neskaitau.ir skaityt nenoriu.gal ir blogai.va jus turiu  4u.gif visas stipriai apkabinu.

Ida1, dziaugiuosi , zinoma susizenikit. Buvau baznycioj kunigas sake, kurkit santuokas, kurkit is meiles, kad kuo daugiau butu .
Willow, geru mri atsakymu !!!!
Atsakyti
Kam operuotos galvos?gal galit parasyt savijauta po operacijos.sunkus gijimo laikotarpis.ilgas?Mums greiciausiai chemija bus is kart?po keliu savaiciu.Imanoma tai g.gif
Atsakyti