QUOTE(Deganti @ 2014 07 11, 13:19)
BLOGAI. Reikia gyventi, gyvas į kapą neįlysi, tai va atsisėskit ir planuokit, a.a. Adis tarp chemijų susiplanuodavo ir varydavo, esu net lauktuvių sulaukus iš Barselonos
Viską aš suprantu, bet jei tai svajonė, kodėl jos neįgyvendint, susidėlios tyrimų atsakymai, gydymo planas ir ištaikykit į Provansą. Galva prasivėtrys, jėgų pasisemsit, nenurašykit savęs anksčiau laiko, NEGALIMA taip.
Deganti, tikrai nėra taip jau blogai
Dėl visokių pašalinių chemijos reiškinių keliaut dabar negaliu net po Lietuvą, tai nematau prasmės kurti jokių diesnių planų. Nenurašinėju savęs, tiesiog gyvenu šiandien diena. Ką galiu, darau, negaliu - nesuku labai galvos. Provansas nėra mano svajonė, tik nematytas kraštas ir tiek. Galėsiu kada nors nuvažiuosiu, ne, tai ne. nelaikau tai labai svarbiu dalyku. Ligakeičia požiūrį į daug dalykų, kam anksčiau turėjau aistros, troškimų norų, jų tiesiog nebeliko. Atsirado didelis džiaugsmas smulkmenoms, kurios po ranka, šiandien, čia ir dabar, žmonės, kurie su manim ir pan. O keliones galima susiorganizuot spontaniškai: esi sveika, turi pinigų, nusipirkai bilietą, užsakei viešbutį - ir po dienos kitos leki kur nori: į Paryžių, Londoną, Romą.... Kam planuoti. Į planavimus tiesiog pasikeitė požiūris. Aš tuo džiaugiuosi.