Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(NERA @ 2014 07 11, 10:35)
wilow, o kaip su kaliu reikalai? Mano gydytoja dėl mano galvos skausmų pirmiausia liepia kalį magnį darytis(o kalio aišku pastoviai trūksta  doh.gif ).

Daraus ir aš, gal ne taip dažnai kaip reiktų, bet apsilankius pas kardiologę, visada, o aš ten užsuku bent kartą per du mėn. Pastoviai būdavo ant min ribos arba šiek tiek trūkdavo, tai kasdien rytais geriu KCl tbl. Paskutinįkartą buvo normos ribose (kažkur birželio pradžioj)

Ida, aš čia pažiūrinėjau M.Striogos planus, kas liečia mane, tai visai gali būti, kad jis dar neatostogauja, arba grįš anksčiau nei 08.19. Tiesiog man liepė skambinti tada dėl DLV grafiko. Pabandykit susisiekt su VUOI Imunologijos laboratorija (turetų tel google būti) arba su juo pačiu (tik gali neatsiliepti jei atostogaija) ir tiesiog susižinoti, kad būtų ramiau ir aiškaiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 11 liepos 2014 - 10:42
QUOTE(Angele @ 2014 07 10, 22:57)

Gal gi iš "Viršvalandžių" citata? Remedy rašė, kad skaitė. Man skaudžiai skaitėsi, vyras pavartė, gerai, kad neskaitė, iš dalies jam ėmiau, bet dėl savęs, nes rekomendavo.

"Viršvalandžius" perskaičiau, kai dar buvau sveika. Dabar negalėčiau.... Dar pirmo gydymo metu galėjau daugiau gilintis, skaičiau JAV indų kilmės gydytojo (nepamenu pavardės) knygą "Visų ligų karalius", vėžio ir jo diagnostikos, gydymo storija nuo Egipto iki šių dienų, gydymo metodų atsiradimo istorijos ir pn. Tada suskaičiau su didžiuliu malonumu. DABAR gi negaliu tokių knygų skaityt, jau nekalbant apie sielos dalykus, kurie gali paliesti manąją....
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 11, 10:28)
O va tai kelia nerimą.... dar turiu vilties kad  tai ne mts..... O kas jūsų neurologas?

Man šeimos gydytoja vienintelė sugebėjo logiškai paaiškinti kodėl nuo dxmthzn'o rimsta galvos skausmas. Jis naudojamas kaip ir prieuždegiminis vaistas. Kai smegenyse atsiranda per daug vandens prasideda silpnas uždegimas.  Skysčių šalinimas labai svarbus, pastoviai geriu trifas, bet kodėl ten taip skysčiai smegenyse kaupiasi? Na kraujospūdžio priežastis irgi panaši, bet juk augantys augliai irgi kaupia skysčius... Vat ir nėra to apsiraminimo iki mrt atsakymo....

as atvaziuoju i kauna pas DELTUVA,kai pasidarau MRT.jau registruodamasi issiaiskinu,ar neatostogauja,ir pareiskiu nora,kad nuotrauka aprasytu radiologe Gleizniene.tada merginos zino,kad tai daktarei reikia detalesnio tyrimo.tada skambinuos i kauna ir su laikmena lekiu i kauna.noriu,kad kuo daugiau akiu aspziuretu.
neurologu pasitikiu savo miesto,nes kaune isleido su man netinkanciais vaistais.o dexametazonas,kaip man aiskino veikia priesuzdegimiskai,ir dar,jeigu jau kokia lastele bando atsinaujinti,dexas gali ja uzmusti.man smulkiai papasakojo kelis pavyzdziu,kai net nurasiti ligoniai,beja,senyvo amziaus,isgyveno nemazai meteliu.sake kaune vos neapsiverte gydytojai pamate.
Atsakyti
QUOTE(ragana69bb @ 2014 07 11, 10:57)
.o dexametazonas,kaip man aiskino veikia priesuzdegimiskai,ir dar,jeigu jau kokia lastele bando atsinaujinti,dexas gali ja uzmusti.man smulkiai papasakojo kelis pavyzdziu,kai net nurasiti ligoniai,beja,senyvo amziaus,isgyveno nemazai meteliu.sake kaune vos neapsiverte gydytojai pamate.

Rysim dexamethazoną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 11, 11:02)
Rysim dexamethazoną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na nezinau,ka ir pasakyti.neurologas labai patyres,daug stazuojasi.jis man visk ir visada isaiskina.kadangi,operaves profesorius labai santurus,nekalbus,asd neurologa uzpilu klausimais.jis man ir psichologas,ir imuniteto stiprinimo klaausimais paonsultuoja.as pareinu tikrai sutvirtejus.bet dexa kaip man apetita skatina!
nors as naudoju pacias maziausias dozes.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 11, 11:55)
"Viršvalandžius" perskaičiau, kai dar buvau sveika. Dabar negalėčiau.... Dar pirmo gydymo metu galėjau daugiau gilintis, skaičiau JAV indų kilmės gydytojo (nepamenu pavardės) knygą "Visų ligų karalius", vėžio ir jo diagnostikos, gydymo storija nuo Egipto iki šių dienų, gydymo metodų atsiradimo istorijos ir pn. Tada suskaičiau su didžiuliu malonumu. DABAR gi negaliu tokių knygų skaityt, jau nekalbant apie sielos dalykus, kurie gali paliesti manąją....

Kaip tik per atostogas perskaičiau "Viršvalandžius", man patiko, daug tiesos, artimų išgyvenimo, minčių wub.gif

O va šitą knygą antrą pražioplinau ir nenupirkau, pagailėjau pradžiai pinigo, paskui neberadau doh.gif Bet kai varčiau, tai intuityviai matyt atsivertė ta vieta, kur rašo apie gydytoją, kuris pirmas pradėjo taikyt švytinimą visų limfmazgių ir sveikų, ir ne, gydant Hodžkino limfomą ir labiausiai įstrigo: "... jis pats buvo, kaip vaikščiojanti Hodžkino limfoma...".

Sirgdama skaičiau "Kelionę per vėžį". Man tiko ir patiko, bet aš tiesiog galiu skaityt, žiūrėt filmus apie tai, mane, kaip tik pakrauna visa ta informacija, dabar va lėksiu kurią dieną, kai dukra grįš iš stovykos, šito žiūrėt http://www.forumcine...t/Event/303974/, didžioji jau matė, sakė labai geras filmas, kaip, kad ir perskaitė jau "Mergina su devyniais perukais" ir "Viršvalandžius" sakė skaitys. "Sweet November" žiūrėjau melejoną kartų wub.gif Matyt aš bički mazochistė ax.gif

willow laikykitės, labai didelis nerimas kamuoja, žinau, bet kažkaip reikia sulaukt tyrimo atsakymų juk. Planuojat kelionę, šaunuolė, va ir dėliokitės maršrutus, gera raminimo priemonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 07 11, 11:53)
Planuojat kelionę, šaunuolė, va ir dėliokitės maršrutus, gera raminimo priemonė  4u.gif

Neplanuoju, Deganti, planavau vasarį, kol atkritusi ir išplitusi liga pasityčiojo iš manęs. DABAR NEBEPLANUOJU.
Atsakyti
Apie dexa norejau paklaust?Vyrui nieks neskyre jo.nes galvos neskauda.o isvadose MRT skaiciau.kad apie augli edema vystosi.Gal duot gert profilaktiskai g.gif .blogiau juk nebus.Willow neramu del jusu verysad.gif .Reik atsakymo sulaukti.ir dar vis tiketis...Su Strioga susisieksiu emaliu.telefonu.nesu iskalbinga.malu ant greicio.nieko jis ir nesupras.dar susijaudinsiu blush2.gif Nusprendem su vyru susituokt baznycioj.vis bandem viens kita ar tinkami esam.pries Dieva stot.po tokiu isgyvenimu abejoniu nebekyla...Siaip viskas primena Emilly istorija.jei kas prisimena verysad.gif Angele dziaugiuosi kad vyras stipreja ir dar namo grizta.namuose sienos gydo.paskui vel i kova. 4u.gif NERA pagerejimas uztruko.bet ateis..As tai jokiu knygu apie v... neskaitau.ir skaityt nenoriu.gal ir blogai.va jus turiu 4u.gif visas stipriai apkabinu.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 11, 14:12)
Neplanuoju, Deganti, planavau vasarį, kol atkritusi ir išplitusi liga pasityčiojo iš manęs. DABAR NEBEPLANUOJU.

BLOGAI. Reikia gyventi, gyvas į kapą neįlysi, tai va atsisėskit ir planuokit, a.a. Adis tarp chemijų susiplanuodavo ir varydavo, esu net lauktuvių sulaukus iš Barselonos wub.gif Viską aš suprantu, bet jei tai svajonė, kodėl jos neįgyvendint, susidėlios tyrimų atsakymai, gydymo planas ir ištaikykit į Provansą. Galva prasivėtrys, jėgų pasisemsit, nenurašykit savęs anksčiau laiko, NEGALIMA taip.

Tas pats ir idai, tuokitės, krikštykit, bet nepriimkit to, kaip paskutiniosios, tai tiesiog gyvenimiško ritmo įvykiai, beja, džiūgūs ir šiandien tas būtent svarbu. O Jūs ne Emilly istorija remkitės, visko būna, Dievo keliai nežinomi, bet va temos įkūrėja su plaučių vėžiu tada jau buvo išgyvenus beveik dešimt metų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 11 liepos 2014 - 13:26
Idai

kreitis į Striogą staigiai, po galvos op. turi iš karto prasidėti gydymas,

Edema - patinimas aplinkui MTS

Kas po galais tas Dexa, kodėl man niekas apie jį nė žodžio
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 07 11, 14:41)
Idai

dexametazonas.prie galvos skausmo.galvos augliu skiriamas.mazina audiniu patinima.priesuzdegiminis.hormoninis vaistas.as tiek zinau..
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 11, 13:13)
Apie dexa norejau paklaust?Vyrui nieks neskyre jo.nes galvos neskauda.o isvadose MRT skaiciau.kad apie augli edema vystosi.Gal duot gert profilaktiskai g.gif .blogiau juk nebus.Willow neramu del jusu verysad.gif .Reik atsakymo sulaukti.ir dar vis tiketis...Su Strioga susisieksiu emaliu.telefonu.nesu iskalbinga.malu ant greicio.nieko jis ir nesupras.dar susijaudinsiu blush2.gif Nusprendem su vyru susituokt baznycioj.vis bandem viens kita ar tinkami esam.pries Dieva stot.po tokiu isgyvenimu abejoniu nebekyla...Siaip viskas primena Emilly istorija.jei kas prisimena verysad.gif Angele dziaugiuosi kad vyras stipreja ir dar namo grizta.namuose sienos gydo.paskui vel i kova. 4u.gif NERA pagerejimas uztruko.bet ateis..As tai jokiu knygu apie v... neskaitau.ir skaityt nenoriu.gal ir blogai.va jus turiu  4u.gif visas stipriai apkabinu.

jis ir skiriamas prie edemu.man neurologas skyre iskart gavus MRT atsakyma.nors jokiu edemu,ar uzdegiminiu procesu nebuvo.bet norejo kelia uzkirst.ir dabar jei skauda galva,liepe susileist.o po operacijos tik 2dienas leido.kai buvau sabnatorijoje,aplink randa nezymu patinima uzciuopiau,tai geriau dar ir diuaretiku kelis dieneles.
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2014 07 11, 13:41)
Idai

dexametazonas.jums turejo po operacijoss ji leisti.visada leidzia.mes cia jau zargonu vazom.drauges istardziau,sako kiek tu leidies,cia baikos.sako,kad jis antinkscius veikia,bet nuramino,kad tokia doze tikrai nepakenks.na man geriau nuo jo.o gal sutapimas.
Atsakyti