QUOTE(Angele @ 2014 07 10, 21:51)
willow, kai skaudėjo galvą gal spaudimas nenurimęs buvo? Ryšys gal yra šioks toks. O ir laukimo nerimas, įtampa. Pūslelių karpymas nesmagi procedūra turbūt, kad lengvai sugytų
Taip, šiandien spaudimas vėl džiazavo. Plius nervinaus dėl pūslių ir dėl artėjančios galvos Mrt. Bet Grybe labai man atmosfera gera, chirurgė dar kaptoprilį po liežuviu davė, aprimau, pakarpė, truputį painkščiau, bet neskaudėjo, iš baimės daugiau, na toks plikos nulupta skūra mėsos pavalymas , uždėjo gelinį pleistrą nudegimams ir viskas. Spaudimas apsiramino, galva praėjo skaudėt, žiūrėsim, kaip ryt bus. Tik nedarysiu tokios klaidos kaip šiandien: kai atsibudau pusę šešių - galvos neskaudėjo, tai apsiverčiau ant kitos pusės ir negėriau nuo kraujospūdžio ryto dozės plius dexametazono. Na aštuntą val atsibudau nuo gyvuliško skausmo.... po vaistų šiek tie aprimo, bet pradėjau šliaužiot po namus kaip girta ir pykino iki dvylikos..... Dar kaliau visokių vaistų, gal kas nors su kuo nors susimaišė....
Papildyta:
QUOTE(Karme @ 2014 07 10, 22:07)
Sveikos visos čia besilankančios, tik gerų žinių ateinančią savaitę visoms, pradėkim ją penktadieniu. Aš irgi pritariu, kad toli planuoti negalima. Manęs kai klausia, na kaip tu, sakau šiandien gerai.
Praėjau mėnesinį patikrinimą, šįkart formalų, tik kraujo tyrimai.
tyrimai stabilūs, leukocitai su visom frakcijom normos nesiekia, bet tai ir nuo bioterapijos. Pasigyriau gydytojui, kad atsirado normalių poreikių, galvoju apie kataraktos operaciją, klausiau ar galiu sau leisti, pradėjau vėl po truputį daryti darbelius, kuriais užsiimdavau anksčiau. Sakė taip ir reikia tiesiog gyventi, o dėl kataraktos sakė, kad jei tai gyvenimo kokybės klausimas, reikia operuoti. Kažkaip man smagu liko po to vizito.
Karme, tiesiog kiekviena ląstele įsivaizduoju jūsų jausmą po tyrimų. Maži pagerėjimai, neblogėjimai grąžina žmogui žmogiškus norus, poreikius. Linkiu, kad viskas ir toliau eitų geryn, jūs stipryn. O bioterapijos kokia bus trukmė?
Taip, planavimas ... tas žodis dabar ne iš mano žodyno. Gyvenu šiandien diena, kasdieniniai poreikiai keletui dienų į priekį, gyvenimas - iki sekančios procedūros, tyrimo, rezultato.... O galvoj sukasi mano vasario mėn organizavimas kelionės gegužei į Provansą....Dievulis nusižvengė arklišku balsu.