Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(kastuvas @ 2014 07 09, 17:27)
tai čia ji avastiną gauna. ne chemoterapija jau skaitosi, o taikinių (biologinė) terapija. Jos niekam prie kiaušidžių vėžio nekompensuoja, tik prie storosios žarnos ir dar kažkokių ten (tikrai ne ginekologinių), nes, atseit nėra teigiamo atsako, nors kitose šalyse kompensuoja... Žodžiu, va šitą galima nebent per ligonių kasas išimtine tvarka prašytis, kad kompensuotų. Bet jau reikia tada, kad būtų likę neišoperuoto auglio, metastazės, nes jie būtent stabdo auglio aprūpinimą krauju ir todėl neleidžia progresuoti/visai sunaikina jį.

Taip taip taip... užsieny manojo metastazavusio trigubai neigiamo kr.vv. gydymui, jei padarius spec tyrimą aptinkami HER+ pėdsakai, taikomas avastinas ir jo atsakas siekia atrodo 40proc, tai mes skaičiavom su Strioga, kad man reiktų susirasti kažkur apie pusę mln kas galėtų padengti tą sumą, tada būtų galimybė ir pas mus jį man duoti (paprasčiau kalbant, sumokėtų už mane pusę mln), jis sakė realiausias variantas platintojai arba gamintojai, ir prašant ligonių kasų, kad tarpininkautų. Jis sakė būtų labai gerai, bet abu kažkaip pašnekėjom, kaip apie kažkokią kosminę odisėją (nes mano kažkoks ten tyrimas prie HEr vieną pliusiuką lyg ir parodė), net kaip vilties neužsikabinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 09 liepos 2014 - 18:27
Seniai čia bebuvau. Ida1, stiprybės jums abiems. Nekreipk dėmesio į blogą linkinčius. Kaip mano vyras sako, kvailius geriau ignoruoti. Antraip tik pats susinervinsi ir blogai jausies, o jie pasikraus.
Mano mama šiuo metu Vilniuje. Kapsi ketvirtoji chemija. Šeštadienį važiuosim parsivežti. Po kiekvieno chemijos ciklo jaučiasi vis prasčiau. Pradėjo daryti tyrimus. Plaučiai švarūs. Ryt žiūrės skrandį. Tikiuosi niekur nieko neras.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 07 09, 22:30)

Mano mama šiuo metu Vilniuje. Kapsi ketvirtoji chemija. Šeštadienį važiuosim parsivežti. Po kiekvieno chemijos ciklo jaučiasi vis prasčiau. Pradėjo daryti tyrimus. Plaučiai švarūs. Ryt žiūrės skrandį. Tikiuosi niekur nieko neras.

Prasciau jauciasi nuo chemijos 4u.gif Ji tokia zaraza, tai juk nuodas doh.gif Bet reikalingas, kad nunuodyti ta znypliu 4u.gif Palinketi galiu tik kantrybes. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas.visom sveikatos.nieko nesuaukiau vakar.matyt laiko neturejo perziuret.gydytojas juk vienas o pacientu daug .bet nervas ir siutas vis tiek ima.Vakar gatvej paukstis tris kartus apsiko smile.gif .tai sakau gal geras zenklas...Dar nusprendem savo sunu siandien pakrikstyt.vis atideliojom.to as po gimdymo stora buvau.to vyras be plauku.tai laukem kol pasveiks.daba tai sulaukem viens su mts galvoj.kita pajuodusiais paakiais..Nepykit kad ne i tema parasiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 10 liepos 2014 - 06:23
QUOTE(ida1 @ 2014 07 10, 07:21)
labas rytas.visom sveikatos.nieko nesuaukiau vakar.matyt laiko neturejo perziuret.gydytojas juk vienas o pacientu daug .bet nervas ir siutas vis tiek ima.Vakar gatvej paukstis tris kartus apsiko smile.gif .tai sakau gal geras zenklas...Dar nusprendem savo sunu siandien pakrikstyt.vis atideliojom.to as po gimdymo stora buvau.to vyras be plauku.tai laukem kol pasveiks.daba tai sulaukem viens su mts galvoj.kita pajuodusiais paakiais..Nepykit kad ne i tema parasiau 4u.gif

O neatsake kaip? Eiles nesulauket ar per emeila? Jusu vietoj, as eiciau GYVAI laukti su dokumentais prie duru blush2.gif Mes taip ir darem, pradzioj teva pasiimdavau, o paskui viena su dokumentais, tyrimais prie duru stovedavau, kol baigdavosi ten visokios vizitacijos, operacijos, priemimai. Teko stoveti ir tris valandas, bet tyrimai budavo apziureti ir operacijos laikas paskirtas 4u.gif
El. pastas gerai, bet vis tik siulau nuvaziuoti paciai 4u.gif
Su krikstu suneli wub.gif
P.S. spaklius moteriai-geriausias moters isvaizdos taisytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 10, 07:27)
O neatsake kaip? Eiles nesulauket ar per emeila? Jusu vietoj, as eiciau GYVAI laukti su dokumentais prie duru blush2.gif Mes taip ir darem, pradzioj teva pasiimdavau, o paskui viena su dokumentais, tyrimais prie duru stovedavau, kol baigdavosi ten visokios vizitacijos, operacijos, priemimai. Teko stoveti ir tris valandas, bet tyrimai budavo apziureti ir operacijos laikas paskirtas 4u.gif
El. pastas gerai, bet vis tik siulau nuvaziuoti paciai 4u.gif
Su krikstu suneli wub.gif
P.S. spaklius moteriai-geriausias moters isvaizdos taisytojas 4u.gif

vat kad neleido jis man prie duru sedet. g.gif .pas vyr seseri dokumentus palikom.Atsilaisvinsiu perziuresiu ramiai tada .paskambinsiu.taip susitarem.Lauksiu siandien ryt vaziuosiu ieskot.
Atsakyti
ida1, gražios šventės mirksiukas.gif Ko nepataiso špaklius, pataiso geras fotografas mirksiukas.gif
Beje, mūsų atveju sėdėti ir neleido, bet aš sėdėjau. Kai gydytojas praeidamas pamatė ir nusistebėjo, ko aš čia sėdžiu, atsakiau, kad man čia ramiau ir kai čia sėdžiu netarodo, kad laikas labai greitai bėga, kuris nėra mūsų sąjungininkas. Nežinau ar susigėdo ar laikas jau buvo atėjęs, bet po geros vlandos buvo ir konsiliumas ir atsakymus gavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 10 liepos 2014 - 07:42
QUOTE(NERA @ 2014 07 10, 08:40)
ida1, gražios šventės  mirksiukas.gif Ko nepataiso špaklius, pataiso geras fotografas  mirksiukas.gif
Beje, mūsų atveju sėdėti ir neleido, bet aš sėdėjau. Kai gydytojas praeidamas pamatė ir nusistebėjo, ko aš čia sėdžiu, atsakiau, kad man čia ramiau ir kai čia sėdžiu netarodo, kad laikas labai greitai bėga, kuris nėra mūsų sąjungininkas. Nežinau ar susigėdo ar laikas jau buvo atėjęs, bet po geros vlandos  buvo ir konsiliumas ir atsakymus gavau

aciu 4u.gif .nu visai pasimeciau ka daryt g.gif Lauksiu iki po pietu tada skambinsiu....
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 10, 08:21)

Ida, jei tave paukstis pasiko ir net 3 kartus oho o kokia bus laime !!! blink.gif As ir noreciau kad mane apsiktu paukstis , bet per gyvenima apsiko tik labai labai arti manes ir viskas pries pora men. verysad.gif verysad.gif Bus viskas gerai .
Atsakyti
Idute ,geriau eikite i vieta,kur palikote dokumentus.Tas skambinima siznote,kaip buna .
Grazios ,nuostabios Jums sventes 4u.gif
Atsakyti
Ka onko ligoniams patartumet del alergijos .Turiu galvoje vasara ciaudejimas, kazkokia zole-gele ar koks velnias kelia ta ciauduli. galva sprogsta, ar galimas tavegylis? ar kazkas kitokio?
Atsakyti
Ida1, linkiu grazios ir ramios sventes!!!

Stipriai apkabinu!
Atsakyti