QUOTE(kastuvas @ 2014 07 09, 17:27)
tai čia ji avastiną gauna. ne chemoterapija jau skaitosi, o taikinių (biologinė) terapija. Jos niekam prie kiaušidžių vėžio nekompensuoja, tik prie storosios žarnos ir dar kažkokių ten (tikrai ne ginekologinių), nes, atseit nėra teigiamo atsako, nors kitose šalyse kompensuoja... Žodžiu, va šitą galima nebent per ligonių kasas išimtine tvarka prašytis, kad kompensuotų. Bet jau reikia tada, kad būtų likę neišoperuoto auglio, metastazės, nes jie būtent stabdo auglio aprūpinimą krauju ir todėl neleidžia progresuoti/visai sunaikina jį.
Taip taip taip... užsieny manojo metastazavusio trigubai neigiamo kr.vv. gydymui, jei padarius spec tyrimą aptinkami HER+ pėdsakai, taikomas avastinas ir jo atsakas siekia atrodo 40proc, tai mes skaičiavom su Strioga, kad man reiktų susirasti kažkur apie pusę mln kas galėtų padengti tą sumą, tada būtų galimybė ir pas mus jį man duoti (paprasčiau kalbant, sumokėtų už mane pusę mln), jis sakė realiausias variantas platintojai arba gamintojai, ir prašant ligonių kasų, kad tarpininkautų. Jis sakė būtų labai gerai, bet abu kažkaip pašnekėjom, kaip apie kažkokią kosminę odisėją (nes mano kažkoks ten tyrimas prie HEr vieną pliusiuką lyg ir parodė), net kaip vilties neužsikabinau.