Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

Neskaiciau dar ka paraset, bet klausimas iskilo. Grizau po chemijos, jauciuosi visai gerai, o praeita karta kaip zombis buvau... man atrodo. Israse per maza vaistu doze... na kai paskutinikart sveriaus buvo 50, bet jauciu lyg buciau uzsimetus kilograma kita. Siuliau nueit pasisvert, sake "ai ne, nereikia, jokio skirtumo". Tai ar tikrai tie du kilai skirtumo neturi?:/
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 12:33)
nu as nezinau.man tai stoga rauna....

Nu pati pagalvok, kaip tu atrodysi su juoda suknia ir be stogo doh.gif O šiaip tai spjauk tu jiems į barzdą mirksiukas.gif Nors ir be suknios, bet apkabinu abu, bet žinok vyrą stipriau, nes anie man labiau patinka ir laukiam žinių.

QUOTE(arune @ 2014 07 08, 13:15)
tipo jei išgyvensi iki vasaros, ateik.

Tik nesakyk, kad paskui nenuėjai? bigsmile.gif
QUOTE(kastuvas @ 2014 07 08, 13:44)
na kai paskutinikart sveriaus buvo 50, bet jauciu lyg buciau uzsimetus kilograma kita.  Siuliau nueit pasisvert, sake "ai ne, nereikia, jokio skirtumo". Tai ar tikrai tie du kilai skirtumo neturi?:/

Iš vaikų svorio neišaugi biggrin.gif Pora kilų nevaidina mirksiukas.gif
Gal čia pilnatis artėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovdim @ 2014 07 08, 13:04)
Evute, o kaip palengvinot tą deginimo jausmą? Geria ir visokias arbatas, spanguoles, petražoles ir net garų voneles daro, bet visvien svilina, net vargšei ašaros byra

o kada prasidejo?po ar pries radioterapija?man po 3 savaiciu svytinant ir tada dar dvi pasvytino, baigiau ir praejo.geriau ta arbata meskauogiu karta koki per diena gal 5 menesius pries radioterapija. gal padejo, nezinau...o seip nieko. vandens daug vandens. kai isgerdavau praeidavo. o nedare tyrimo? gal reik rimciau vaistu ? o taip ir toliau spanguoles ir panasus dalykai. Beje gl ji neisgeria pries radioterapija 3 puodeliu vandens? As kai ejau tai manes net neileisdavo kol nebus isgerti 3 puodeliai ir nepalaukta 20 min. turima eiti su pilna pusle. pet man svytino apacia. sakydavo isgersi vandens nustumsim truputi pusle I sona ar pan. , kad butu kui mazesni salutiniai poveikiai.
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 08, 15:24)
Dabar zmones  ziaurus,zino nezino ,o kalba ,dar savo prideda  doh.gif .Man buvo atvejis pirkau paltuka ir taip gavois ,ar jum sjo isvis be reikia... nu zodziu jausmas baisus,kaip Ida, sako ,tikrai dejai su sautuvu tokius zombius ,kad nebeatsistotu  gun_bandana.gif

Nera ziauresniu zmoniu nei musu tauta. ! Kaip tik visko reikia, kai serge isnaudoji viska kas imanoma. nors ir kailinius perki jei turi zinoma pinigu. biggrin.gif
Ida1, pradzioj sunku, tikiu, kad isriedejo asara, bet dabar susikaupk ir niekam nieko nepasakok. Mano darboviete iki siol nezino kad as gydziausi ir nuo ko. (aisku tik bosas). Su viena kolege susitikdavau kavos esant gydymui ir nieko, sakiau atostogauju. Ir nesuprato(aisku jei buciau be plauku tada net klaust nereik). Kitam zmogui tavo problemos-laime. Taigi geriau kad kuo maziau zinos tuo bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 07 08, 16:21)
o kada prasidejo?po ar pries radioterapija?man po 3 savaiciu svytinant ir tada dar dvi pasvytino, baigiau ir praejo.geriau ta arbata meskauogiu karta koki per diena gal 5 menesius pries radioterapija. gal padejo, nezinau...o seip nieko. vandens daug vandens. kai isgerdavau praeidavo. o nedare tyrimo? gal reik rimciau vaistu ? o taip ir toliau spanguoles ir panasus dalykai. Beje gl ji neisgeria pries radioterapija 3 puodeliu vandens? As kai ejau tai manes net neileisdavo kol nebus isgerti 3 puodeliai ir nepalaukta 20 min. turima eiti su pilna pusle. pet man svytino apacia. sakydavo isgersi vandens nustumsim truputi pusle I sona ar pan. , kad butu kui mazesni salutiniai poveikiai.

Prasidėjo švitinimo metu, buvo išrašyti ir antibiotikai ir liaudiškas priemones vartojo, dabar jau 3 savaitės po, vėl užėjo, vėl kiti vaistai ir liaudiškos priemonės... g.gif nieko nesumąstau daugiau, gal ten kokiu erozijų pasidarė, liepiau eit pas daktarą, nes aš vis su juo konsultuojus telefonu, bet tai kaip čia pagysi per atstumą doh.gif
Atsakyti
Mrt nepasikeite dvi mts.ryt konsultacija sv lkvasceviciu.isvarom i soda.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 15:33)

Neperkaiskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 08, 15:36)
Neperkaiskit 4u.gif

pas mus ten vesiau ax.gif .visom sveikatos
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 14:33)
Mrt nepasikeite dvi mts

Iš vienos pusės, kaip ir gerai, nes nepadaugėjo. Dydis nepakito?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 07 08, 15:55)
Iš vienos pusės, kaip ir gerai, nes nepadaugėjo. Dydis nepakito?

viena 0.2 padidejo
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 16:58)
viena 0.2 padidejo

Nebūtinai padidėjo, kitas aparatas, tai gal ir parodymai šiek tiek kitokie ir tikrai, gerai, kad nerado nieko daugiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 14:33)

Idut, lauksim kvasceviciaus sprendimo. atsikvepkit sode. matavimu paklaida tas 0.2, nekreipk demesio. O tuos į pesimizmą varančius... Darbe su tokiais nebendrauk, atsirink žmones, kuriais gali pasitikėti, jiems gali paatvirauti, o kitiems...info minimum, gydomės ir tiek, bus matyt. neapkrauk savęs emociškai. Na o jei iš forumo kažkas parašė tokią nesamonė tau į až, tai neturiu žodžių.... aš, būdama bjauri asmenybė, paviešinčiau.... Tu gal geresnė... čia ne patarimas, tik pamąstymai raštu...

Mano dubuo švarus (tik gimdos miomyte atsirado, bet JR sakė čia ne onkologija, gal pas V.Rudaitį pasikonsultuot nusinešus nuotrakas?)
Kepenyse rašo dinamika teigiama, didžiausia sumažėjo nuo 14 iki 11mm (irgi gb matavimų paklaidos), smulkių matosi, bet nei tada, nei dabar niekas neskačiavo, ir ar jų sumažėjo, ar padidejo, išvadose nėra. Visa kita švaru. Praeitą kartą MRT užmatė plaučiuose, dabar daugiau nieko nemato.
Tikėjausi, ,kad bus geriau, ale vis ne pats blogiausias varintas. Mano supratimu, dabar, arba chemiją efektyvesnę keist, ar ilgai ir nuobodžiai trūčytis, nes jei imt grynai aritmetiškai, tai tą kepenų didžiąją per metus galima iki nulio davest doh.gif
Bet čia tai čia, dabar su siaubu laukiu galvos MRT.

Po 2012 gydymo aš priaugau apie 12kg iki ligos grįžimo šm vasario mėn. dabar kaip ir praradau 4kg, bet džiaugiuos kad nekrenta greit ir daug. O 2kg baika, net nekreipk dėmesio, na nebent sagą persiųk kelnėse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 08 liepos 2014 - 15:29
QUOTE(jovdim @ 2014 07 08, 16:31)
Prasidėjo švitinimo metu, buvo išrašyti ir antibiotikai ir liaudiškas priemones vartojo, dabar jau 3 savaitės po, vėl užėjo, vėl kiti vaistai ir liaudiškos priemonės... g.gif nieko nesumąstau daugiau, gal ten kokiu erozijų pasidarė, liepiau eit pas daktarą, nes aš vis su juo konsultuojus telefonu, bet tai kaip čia pagysi per atstumą  doh.gif

o ka gydytojas sako?
Atsakyti