chemija (tfu tfu) einasi puikiai. ikaliau raminanciu pries, tai viska be problemu ir sulasint baigia. Dabar carboplatina lasinas ir varysiu namo tiesa, sita žinute baisiai sunku rasyt, nes vis pasispaudžia ne tas mygtukas. čia jau gal chemo brain požymiai ))
ai bet o kas man, sėdžių visa apdujus, kompą atsinešus ir žiūriu komedijas
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 11:50)
grizau is buvusios darbovietes pakraupusi nuo zmoniu poziurio ir ziaurumo i onko Kam cia ta vyra operuot.jam jau viskas Ir tai pasake gal keturi zmones.Nu buciau turejus sautuva visas buciau issaudzius...Nu neturiu zodziu.
Dėl tos priežasties aš asmeniškai ir nekalbu su bet kuo iš eilės apie save. Daugumai tik smalsu, o dar drėbteli tokius savo "pastebėjimus", kurių nieks neprašo. Jiems kas, o kaip mums suvirškint visa tai? Man irgi buvo pora atvejų, kaip tavo, Ida, irgi norėjosi nudėt Darbe, jaučiu, kad kuždasi, ką jos žino, nežinau ir žinot nenoriu. Ta tema uždaryta.
Stiprybės, mergaitės, visoms
QUOTE(arune @ 2014 07 08, 12:31)
Dėl tos priežasties aš asmeniškai ir nekalbu su bet kuo iš eilės apie save. Daugumai tik smalsu, o dar drėbteli tokius savo "pastebėjimus", kurių nieks neprašo. Jiems kas, o kaip mums suvirškint visa tai? Man irgi buvo pora atvejų, kaip tavo, Ida, irgi norėjosi nudėt Darbe, jaučiu, kad kuždasi, ką jos žino, nežinau ir žinot nenoriu. Ta tema uždaryta.
ir as nekalbu.o siandien matyt nuo itampos isiliejau.tegu buna laimingi su tuo nesusidure.Tikejimo ir stiprybes visom
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 11:50)
grizau is buvusios darbovietes pakraupusi nuo zmoniu poziurio ir ziaurumo i onko Kam cia ta vyra operuot.jam jau viskas Ir tai pasake gal keturi zmones.Nu buciau turejus sautuva visas buciau issaudzius...Nu neturiu zodziu.
Neklausyk, kas ką kalba. Dažnai žmonės patys kuria problemas iš nieko, o patys atsidūrę toje vietoje, nežinia, ką darytų. Gali suprasti tik tie, kas turi tokias pat bėdas, kiti - tiesiog daug ko nesuvokia.
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 10:50)
Kam cia ta vyra operuot.jam jau viskas Ir tai pasake gal keturi zmones.Nu buciau turejus sautuva visas buciau issaudzius...Nu neturiu zodziu.
Labai pažįstama situacija Bet iš tiesų visi labai "gudrūs" kol tai nepaliečia jų pačių.
kastuve, nepykina?
nu zinokit virsune.prasau man i az nerasineti.ir mano vyro nemarinti.jeigu jusu tokia nuomuone.turekit ja prie saves.Sitas forumas stengiasi palaikyti viena kita.nu kad sitaip O svajone vyro mano kuo ilgiau buti su savo seima.matyti vaikus.Nu kas cia per diena snd.
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 13:26)
nu zinokit virsune.prasau man i az nerasineti.ir mano vyro nemarinti.jeigu jusu tokia nuomuone.turekit ja prie saves.Sitas forumas stengiasi palaikyti viena kita.nu kad sitaip O svajone vyro mano kuo ilgiau buti su savo seima.matyti vaikus.Nu kas cia per diena snd.
Susijuokiau Ida, koki pasiulyma gavai: graba pigiau isigyti ar suknele juoda?
Pazvelk i teigiama to dalyko puse: zmones, kuriuos laidojam avansu, nugyvena ilgus metus
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 08, 13:30)
Susijuokiau Ida, koki pasiulyma gavai: graba pigiau isigyti ar suknele juoda?
Pazvelk i teigiama to dalyko puse: zmones, kuriuos laidojam avansu, nugyvena ilgus metus
Juokas tau vis ima .nu as nezinau.man tai stoga rauna....
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 13:33)
Juokas tau vis ima .nu as nezinau.man tai stoga rauna....
Kantrybes, moterie, kantrybes Kad be stogo vaiksciosi, niekam nuo to negeriau, nei vaikams, nei vyrui. O jam ypac reikia tavo palaikymo ir blaivaus proto
Laukiu ir as kartu su tavimi mrt atsakymo...
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 08, 13:49)
Kantrybes, moterie, kantrybes Kad be stogo vaiksciosi, niekam nuo to negeriau, nei vaikams, nei vyrui. O jam ypac reikia tavo palaikymo ir blaivaus proto
vaziuosim 3h
Idut, mintyse arba garsiai (kaip tau geriau) siūsk tu juos kuo toliau, arba tiesiai tiems aiškintojams pareikšk, kad nereikalinga jų nuomonė. Man viena daktarė (svarbiausia visai ne nesusijusi su onko - ji buvo dermatologė - kreipiaus į ją dėl pakitusios odos pigmentacijos po gydymo) man po apžiūros ir paskirto gydymo sako: tipo jei išgyvensi iki vasaros, ateik. Blyn, kaip aš ją mintyse toli pasiunčiau, kai išėjau iš kabineto! Būtų ji tai sužinojusi maža nebūtų pasirodę, bet taip jai ir reikia, kad jau tokia nesupratinga
Apkabinu Judu abudu su vyru
Apkabinu Judu abudu su vyru
Dabar zmones ziaurus,zino nezino ,o kalba ,dar savo prideda .Man buvo atvejis pirkau paltuka ir taip gavois ,ar jum sjo isvis be reikia... nu zodziu jausmas baisus,kaip Ida, sako ,tikrai dejai su sautuvu tokius zombius ,kad nebeatsistotu