Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(NERA @ 2014 07 07, 15:02)
Bent man slidinėti kalnuose(ne varlinukuose) daug lengviau nei bėgti, ne taip širdis lipa blush2.gif
Evutei tikrau kraujai krito ir jautėsi blogai ir praėjo labai labai mažai laiko.

rašiau apie kalnus ne tam, kad pasigirčiau smile.gif
manau, kad fizinio aktyvumo rodiklis turi būti visų pirma savijauta - jeigu pašliauži, tai ir šliauži pirmyn. jeigu gali bėgioti - tai ir bėgioji. negali bėgioti - nebėgioji, darai, ką gali, ką pajėgi.
Atsakyti
Evute, pasidomėk kiek trunka chemijos poveikis mirksiukas.gif
ragnez , aš irgi rašau ne apie pasigyrimą,tiesiog man tokia veikla lengvesnė negu bėgimas. Todėl ir rašau, kad MAN širdis lipa.Ai, ne esmė biggrin.gif
Atsakyti
Nida, tai gal išvis nerašom ,juk tiek temų pripilta, tiek patirties,ne ką veikia, norės, susiras. O kas čia jums svarbiausios ir labiausiai rūpi, per až išsikamantinėsit kam teršt eterį.

Nesuprantu tokių žmonių, nu pyksti, tingi, nenori atrašyti tai tiesiog praleidi postą, bet ne, geriau nuvyti kaip šunėką kokį.

Ai..

Ida1 mintimis su jumis, laikykitės.

Dvyne9, Liepa39 gal pasirodot? Kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 07 07, 15:36)
ragnez , aš irgi rašau ne apie pasigyrimą,tiesiog man tokia veikla lengvesnė negu bėgimas. Todėl ir rašau, kad MAN širdis lipa.Ai, ne esmė biggrin.gif

mano parašymuose irgi ne pats slidinėjimo/neslidinėjimo faktas svarbiausias, o tai, kad nereik žmogui drausti to, ką jis pajėgia padaryti smile.gif
nu nereikia to "nelipk nelipk nugriūsi" motyvo ir tiek. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 07 liepos 2014 - 14:55
QUOTE(NERA @ 2014 07 07, 16:36)

Vat idonu, near, kiek trunka hemijos poveikis. Na daktarai kaip ir neturi CIA vieningos nuomones. Vieni sako kol issivalysi vandeniu ir pan. Nan o kiti stove ant laseliniu. Aciu, nebenoriu adatu. Bnadau aktyvumu tvarkytis, ka galiu namie besedint. ir vanduo vanduo. turiu kruva lapu bet pagrinde rasoma kai nuo hemijos nusilpsta kraujas , tada rizika infekcijai ir vengti susiburimu plauti rankas 300k per diena ir pan. o seip net nezinau, kiek trunka..iseit tai isejo greitai salutiniai, iskart po savaites baigfesi pykinimai , ir visi panasus dalykai. Na plaukai slenka, kaip slinko tai nezinau ar del hemijos ar del pirmai nusilpusio kraujo... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2014 07 07, 16:53)
mano parašymuose irgi ne pats slidinėjimo/neslidinėjimo faktas svarbiausias, o tai, kad nereik žmogui drausti to, ką jis pajėgia padaryti smile.gif
nu nereikia to "nelipk nelipk nugriūsi" motyvo ir tiek. smile.gif

drinks_cheers.gif Supratau ka norejai pasakyti.
Atsakyti
grizom 4u.gif .visoms sveikatos.nu karstis lauke blink.gif .Gavau siuntima is neurologes.buvau grybe.biski per velai siandien nespejom.Padarys rytoj puse 12.kainuos tik 200.Nusigandau biski kad tas KT netikslus.jau daugybines mts vaidenasi blush2.gif .Nesipykim mergaites.kam geriau dabar kam blogiau.bukim stiprios ir vieningos.Willow mes su vyru abu ant lexotonilio doh.gif .
Atsakyti
Pamačiau ir pasirodė į temą šiai stipriai diskusijai "Netylėk! Žodis jungia" Ačiū besidalijančioms patirtimi.

Senas temas skaičiau praėjus pirminį gydymą. Kai gerėjo viskas, sumažėjo įtampa ir atsirado kažkiek daugiau laiko ir jėgų domėtis, krūvis buvo nemažas vyrui susirgus. Ar sergančiajam skaityti visas temas? Daug psichologinės įtampos, sekant kaip kam gydymas einasi, jei ne viskas pagal planą. Ne vienas nikas įstrigo atmintin, seniai nebeaktyvūs. Nors ir naudingos info bei patarimų taip pat.
Daug temų perskaičius, nors ir prabėgom atradau sėkmingai pagijusį saulėlydžio vyrą ir tai sustiprino. Nors mūsų atveju ne viskas eina taip, kaip norėtųsi, bet tada tai buvo kaip gryno oro gurkšnis. Nors tikim, bet geri sėkmingi atvejai įkvepia.

Ida1, gerai, kad operatyviai radot kur atliks tyrimus, konsultacijos. Greičiau operacija, mažiau laiko nervinimuisi. Laikykitės abu viens kito prisilaikydami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 07, 17:42)
grizom 4u.gif .visoms sveikatos.nu karstis lauke blink.gif .Gavau siuntima is neurologes.buvau grybe.biski per velai siandien nespejom.Padarys rytoj puse 12.kainuos tik 200.Nusigandau biski kad tas KT netikslus.jau daugybines mts vaidenasi blush2.gif .Nesipykim mergaites.kam geriau dabar kam blogiau.bukim stiprios ir vieningos.Willow mes su vyru abu ant lexotonilio doh.gif .

Ida, toli neziurekit. Laukit rytojaus, tada atsakymu , veliau operacijos. Viskas is eiles. Labai galvojant tik nervai gadinasi. Dideles sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evute*: 07 liepos 2014 - 16:25
willow kelinta pas gydytoja?laikom kumscius uz jus.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 08, 07:44)
willow kelinta pas gydytoja?laikom kumscius uz jus.

O mes laukiam ziniu kaip jus su vyru!
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 07 08, 08:54)
O mes laukiam ziniu kaip jus su vyru!

mes tik po pietu ka suzinosim.lengvo tau lasinimosi
Atsakyti
ida1, gerai, akd greitai priims ir padarys. Lauksim žinių.
wilow, laukiam irgi žinių.
remedy pasirodė, bet nieko neprisidavė g.gif
kastuve, kaip pas tave reikalai?
dvyne9, karma, kažkaip tyluma g.gif
angele, pažiūrėk nida, pažiūrėk svetlana, ragnez turim čia ir dabar, nereikia toli ieškoti mirksiukas.gif Kaip vyrui sekasi?
Atsakyti