QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 07, 13:00)
Evute, tu siuo metu protestuoji pries mus kaip pries motinas, kurios paauglem dukrom ziemos metu liepia apsivilkti siltas kelnes, o tos purkstauja
Man metu, itariu, panasiai, kiek tavo mamai ir sneku kaip rupestinga mama: tavo liga-ne nestumas, ne slapimo pusles uzdegimas, ne apendicitas. Tai kur kas rimciau. Saule-net sveikiems zmonems yra priesas nr.1. O jau nekalbu apie tuos zmones, kuriu imunine sistema po chemiju/svitinimu nusilpusi, lygi 0.
Tu sportuoti gali ir net privaloma
Niekas tau nedraudzia nei sportuoti, nei maitintis kaip nori, bet Turkijas/Egiptus/Kiprus pamirs metams. Nes parves cinkuotame karste. Kaip Ruplena. O jis juk is viso sveikas buvo. Jei daktarai tokias nesamones pataria-keiskit daktara.
Arba tycia nori, kad greiciau nusibaigtumet ir nebevaiksciotumet pas ji.
Nu kodel jaunos moterys, vos issikapciusios is pavojingos ligos, puola stacia galva i mirtina pavoju
Del sito pritariu. ir as visiem sakau kad tai ne eiline sloga ar persalimas. apie siltas kelnes pritariu nes ir pati nevaikstau kaip paaugle. vaziuoti as niekur nenoriu. stengiuos klaip tik stiprinti imunine sistema ir ruostis ziemai, kaip sakant. neturiu kas patartu , nes nera ligoniu aplinkui. arba niekas nesupranta, nes niekas nesusidure. kaip mano seimoj ligu isviso near. tfu tfu tik as cia kazkokia keistenybe. ir kaip tu negali to padaryti kaip negali ano. dar keiiasi viskas nes esant tai menopauzej kai kuriu dalyku isties nebegaliu padaryti normaliai. o seip esu jauna.
nenoriu pult niekur tik negaliu uzsisedeti taip pat kaip turiu jegu. norisi kazka veikti. bijau bakteriju vengiu zmoniu susiburimo kad tik nepasigaut kazko.aplamai beveik namuose sedziu.pusmetis kaip nedirbu.
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 07, 13:11)
Mergaites,o kaip mano atveju ,ar ir reikia saugotis saules ,juros,baseinu ,pirciu... as negavau svitinimo,chemijos....tik po metu itariami du recidyvai...
ida buk stipri ,nepasiduok iki pat galo nenuleiski ranku
Mano nuomone, kol gydymo nera ir nebuvo, tai viskas galima. na sunku sip pasakyti as vat norejau I baseina eiti ir patariama neiti, o cia kur as esu apie tai nesneka. baigesi gydymas na ir gyvenk kaip nori.