Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(Evute* @ 2014 07 06, 20:38)
Na as isejau I parka tai yra tos saules ksrtais islenda kartais pasislepia. o tai kaip apiue deginimasi saulej su apsauga isvaziavus kazkur poilsiauti? planuoju I baseina jau menuo po brahyterapijos. irgi nelabai? ...

Evute, jei nori numirti-pirmyn degintis ir maudytis po baseinus devil.gif
Bet jei nori GYVENTI, tada metams uzmirsk ir deginimasi sauleje, is viso pamirsk buvima sauleje, per pika sedek namie, iseiti gali tik i pavakare arba kai apsiniauke, ir baseinus pamirsk, dziaukis, kad po dusu gali maudytis, o gaudytis svetimas bacilas baseine, kai organizmas nusilpes... doh.gif Ir pirties negalima, ir maudyniu nei juroje, nei ezeruose negalima. Zodziu, kentek METUS laiko. O tada, jei neatsinaujins, prasom megautis visais gamtos malonumais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 07, 11:28)
tu gal paaiškink, apie kokį deginimąsi bent jau pirmais metais ( rimčiau žiūrint apskiritai pamiršt saulę reikia) gavus švitinimo dozę fantazuoji? Ar tau niekas nedaeina, ką tu skaitai, kas čia parašyta šiose temose, ar neskaitai iš viso, ar kas tau yra? Dar vienai dilgėlių vantos per nuogą užpakalį reikia  4u.gif

Nesuprantu 😄 na man oda nenudege niekad nuo svytinimo tik nuo saules buvo nudegus. O nebus taip kad saules isvengsi. Nebent lyja. Kai jegu turiu ir sportuoju nes taip ir uzsisedet galima. O i baseina gerai manau saules ten nera 😄 ar slapimo pusle hloras isgraus 😄
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 07, 11:33)
Evute, jei nori numirti-pirmyn degintis ir maudytis po baseinus devil.gif 
Bet jei nori GYVENTI, tada metams uzmirsk ir deginimasi sauleje, is viso pamirsk buvima sauleje, per pika sedek namie, iseiti gali tik i pavakare arba kai apsiniauke, ir baseinus pamirsk, dziaukis, kad po dusu gali maudytis, o gaudytis svetimas bacilas baseine, kai organizmas nusilpes... doh.gif Ir pirties negalima, ir maudyniu nei juroje, nei ezeruose negalima. Zodziu, kentek METUS laiko. O tada, jei neatsinaujins, prasom megautis visais gamtos malonumais 4u.gif

Jetau. O man sake atvirksciai. Sustipreji ir atsistatineji. Na saulej zinoma kad per pika nevaiksciot.tik saules vengiu nes nemegstu karscio . O cia liepia pridengti ta vieta ir varyt i turkija 😄😄😄 niekada nesake metus laukti. Begioti jei gali nes stiprini sirdi , keli savo jegu lygi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evute*: 07 liepos 2014 - 10:39
QUOTE(Evute* @ 2014 07 07, 10:35)
Nesuprantu
Papildyta:

J O cia liepia pridengti ta vieta ir varyt i turkija 😄😄😄 niekada nesake metus laukti. Begioti jei gali nes stiprini sirdi , keli savo jegu lygi.

1. Jei smegenų nepasuksi, nesuprasi.
2.Kas tau turikjsas siūlo? Kaip supratau šalia turi mamą, ji tau tokias nesąmones siūlo? Gal ne beraštė ji pas tave? Ar bernas su kuriuo gyveni? Tada dar gražiau...Ar daktarė? Tai pasiūsk ją po velnių. Važiuok į Turkiją spalio mėn, jei jau labai netveri... Pasakysiu pvz: 2012 su manim gydesi jauna moteris: turėjo du v., moteriškų ir kažką virškinimo org. Po gydymo vyras nupirko kelionę kažkur į pietus, buvo laiminga, patenkinta, grįžusi krykštavo (beje, gydytoja nedraude, net paskatino). Vos spėjusi sugrįžt, bac, recidyvas plius išplitimas iki ketvirtos st.

Aš va vis pasisaugodama dabarškėjau metus ir tris mėn.... Žinoma, gali pažaist loteriją, būna, žmonės aukso puodą išlošia. Tavo reikalas. Daugiau saulės tema nediskutuosiu, nes nelaiko nervai su analfebetizmu diskutuot.

Nepyk, Evute, kad aš piktokai, bet jei man kažkaip norisi, kad tau viskas būtų gerai, negrįžtų liga, ir galėtum džiaugtis gyvenimu, o ne tik šia vasara Turkijoj, ar pliaže.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 07 liepos 2014 - 10:55
QUOTE(Evute* @ 2014 07 07, 11:35)
Nesuprantu 😄 na man oda nenudege niekad nuo svytinimo tik nuo saules buvo nudegus. O nebus taip kad saules isvengsi. Nebent lyja. Kai jegu turiu ir sportuoju nes taip ir uzsisedet galima. O i baseina gerai manau saules ten nera 😄 ar slapimo pusle hloras isgraus 😄
Papildyta:

Jetau. O man sake atvirksciai. Sustipreji ir atsistatineji. Na saulej zinoma kad per pika nevaiksciot.tik saules vengiu nes nemegstu karscio . O cia liepia pridengti ta vieta ir varyt i turkija 😄😄😄 niekada nesake metus laukti. Begioti jei gali nes stiprini sirdi , keli savo jegu lygi.

Evute, tu siuo metu protestuoji pries mus kaip pries motinas, kurios paauglem dukrom ziemos metu liepia apsivilkti siltas kelnes, o tos purkstauja cool.gif
Man metu, itariu, panasiai, kiek tavo mamai ir sneku kaip rupestinga mama: tavo liga-ne nestumas, ne slapimo pusles uzdegimas, ne apendicitas. Tai kur kas rimciau. Saule-net sveikiems zmonems yra priesas nr.1. O jau nekalbu apie tuos zmones, kuriu imunine sistema po chemiju/svitinimu nusilpusi, lygi 0.
Tu sportuoti gali ir net privaloma 4u.gif Niekas tau nedraudzia nei sportuoti, nei maitintis kaip nori, bet Turkijas/Egiptus/Kiprus pamirs metams. Nes parves cinkuotame karste. Kaip Ruplena. O jis juk is viso sveikas buvo. Jei daktarai tokias nesamones pataria-keiskit daktara. cool.gif Arba tycia nori, kad greiciau nusibaigtumet ir nebevaiksciotumet pas ji.
Nu kodel jaunos moterys, vos issikapciusios is pavojingos ligos, puola stacia galva i mirtina pavoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 07, 12:50)
1. Jei smegenų nepasuksi, nesuprasi.
2.Kas tau turikjsas siūlo? Kaip supratau šalia turi mamą, ji tau tokias nesąmones siūlo? Gal ne beraštė ji pas tave? Ar bernas su kuriuo gyveni? Tada dar gražiau...Ar daktarė? Tai pasiūsk ją po velnių. Važiuok į Turkiją spalio mėn, jei jau labai netveri... Pasakysiu pvz: 2012 su manim gydesi jauna moteris: turėjo du v., moteriškų ir kažką virškinimo org. Po gydymo vyras nupirko kelionę kažkur į pietus, buvo laiminga, patenkinta, grįžusi krykštavo (beje, gydytoja nedraude, net paskatino). Vos spėjusi sugrįžt, bac, recidyvas plius išplitimas iki ketvirtos st.

Aš va vis pasisaugodama dabarškėjau metus ir tris mėn.... Žinoma, gali pažaist loteriją, būna, žmonės aukso puodą išlošia. Tavo reikalas. Daugiau saulės tema nediskutuosiu, nes nelaiko nervai su analfebetizmu diskutuot.
Nepyk, Evute, kad aš piktokai, bet jei man kažkaip norisi, kad tau viskas būtų gerai, negrįžtų liga, ir galėtum džiaugtis gyvenimu, o ne tik šia vasara Turkijoj, ar pliaže.

Ne, mamos neturiu ji tikrai ne su manimi. ir mama ir draugai ir draugas visis pries greitus dalykus po mano gydymo. taip, apie keliones as nepersnesu karscio Ir tikrai nenoriu niekur vaziuoti,apie jas kalba cia visi. tai kur vaziuosi po gydymo pailseti? na reikia suprasti, ka jie tueri omenyje. su sportu tikrai nezaidziu labia sporto klube negaudau bakteriuju. tiesiog iseinu pavaikscioti ir kelis zingsnius pabegti , kai pavargstu vel paeinu. na, kazkaip tvirteti reikia. del saules zinioma ir sveikam nesveika ji. bet reik I parduotuve , saule sviecia , kol daeinu iki jos pagaunu jo. na neisvengsiu tokiais atvejais . O I bseina norejau praeiti pamokas kelias plaukimo nes visi igudziai dingo, kojos neklauso per visus stresus ir baimes ir viska reikia viska mokytis is pradziu. plius dar menopause tai tikrai kartais susilenkiu kaip senute biggrin.gif , bet jei ten prisigaudysiu bakteriju tai man sito nereikia. ... unsure.gif
Atsakyti
Mergaites,o kaip mano atveju ,ar ir reikia saugotis saules ,juros,baseinu ,pirciu... as negavau svitinimo,chemijos....tik po metu itariami du recidyvai... verysad.gif
ida buk stipri ,nepasiduok iki pat galo nenuleiski ranku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 07, 13:00)
Evute, tu siuo metu protestuoji pries mus kaip pries motinas, kurios paauglem dukrom ziemos metu liepia apsivilkti siltas kelnes, o tos purkstauja cool.gif
Man metu, itariu, panasiai, kiek tavo mamai ir sneku kaip rupestinga mama: tavo liga-ne nestumas, ne slapimo pusles uzdegimas, ne apendicitas. Tai kur kas rimciau. Saule-net sveikiems zmonems yra priesas nr.1. O jau nekalbu apie tuos zmones, kuriu imunine sistema po chemiju/svitinimu nusilpusi, lygi 0.
Tu sportuoti gali ir net privaloma 4u.gif Niekas tau nedraudzia nei sportuoti, nei maitintis kaip nori, bet Turkijas/Egiptus/Kiprus pamirs metams. Nes parves cinkuotame karste. Kaip Ruplena. O jis juk is viso sveikas buvo. Jei daktarai tokias nesamones pataria-keiskit daktara. cool.gif Arba tycia nori, kad greiciau nusibaigtumet ir nebevaiksciotumet pas ji.
Nu kodel jaunos moterys, vos issikapciusios is pavojingos ligos, puola stacia galva i mirtina pavoju doh.gif

Del sito pritariu. ir as visiem sakau kad tai ne eiline sloga ar persalimas. apie siltas kelnes pritariu nes ir pati nevaikstau kaip paaugle. vaziuoti as niekur nenoriu. stengiuos klaip tik stiprinti imunine sistema ir ruostis ziemai, kaip sakant. neturiu kas patartu , nes nera ligoniu aplinkui. arba niekas nesupranta, nes niekas nesusidure. kaip mano seimoj ligu isviso near. tfu tfu tik as cia kazkokia keistenybe. ir kaip tu negali to padaryti kaip negali ano. dar keiiasi viskas nes esant tai menopauzej kai kuriu dalyku isties nebegaliu padaryti normaliai. o seip esu jauna. smile.gif nenoriu pult niekur tik negaliu uzsisedeti taip pat kaip turiu jegu. norisi kazka veikti. bijau bakteriju vengiu zmoniu susiburimo kad tik nepasigaut kazko.aplamai beveik namuose sedziu.pusmetis kaip nedirbu.
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 07, 13:11)
Mergaites,o kaip mano atveju ,ar ir reikia saugotis saules ,juros,baseinu ,pirciu... as negavau svitinimo,chemijos....tik po metu itariami du recidyvai... verysad.gif
ida buk stipri ,nepasiduok iki pat galo nenuleiski ranku  unsure.gif

Mano nuomone, kol gydymo nera ir nebuvo, tai viskas galima. na sunku sip pasakyti as vat norejau I baseina eiti ir patariama neiti, o cia kur as esu apie tai nesneka. baigesi gydymas na ir gyvenk kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 07, 12:11)

pirmus metus reikia ypatingai saugotis, aš asmeniškai saugojausi penkis metus: jokių deginimosi, visada tepuosi kremu nuo saulės, jokių pirčių, šildymų, jokių net purvo vonių, nes jos ir įkaitina organizmą, o vėliau po bički, po bički ir jau dabar sau leidžiu daug, nesu pirčių mėgėja, bet va kartą metuose nueinu, į saulę vis tiek tik su apsauga ir dar gi dažnai ilgom rankovėm, jei kokiose atostogose. Yra labai svarbu neatkristi per pirmuosius kelis metus, nes tiesiog tada labai sunku pritaikyti gydymą, nes organizmas nualintas, jis tiesiog neatlaikytų. Kuo ilgesnė remisija tuo mažesnė tikimybė atkristi, o jei taip ir įvyksta galima tada sklandžiai taikyti gydymą.

skorpe, o tai kada žinosi tiksliai, laukiat kažko?
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 07, 11:11)

Skaičiau, kad saulė tam žnypliuotam, kaip balzamas. Negavus gydymo, atkrenta bent jau komplikacijos. Kita vertus vasarą vistiek dieną išeinam, tai į parduotuvę, tai iki transporto stotelės, tai iš,tai dar kur nors nuvykstam... visai ir neišvengsim, bet manau to ir užtenka.

O dabar paprieštarausiu pati sau: neseniai skaičiau straipsnį ir kažkokioj knygos, kad vitamino D trūkumas - vienas iš vėžio atsiradimo faktorių. Geriausiai gaminasi, kur? Taip taip taip...toj pačioj saulėj... Tik, kai aiškiai perskaitau ch. vaistų xeloda anotacijoj, kad draudžiama saulėj būt, ir pati baigus chemiją, suprantu, kas yra švitinimas per procesas ir kiek jau saulių gavom penkiem metam į priekį (ne tik ta vieta, o ir visas organizmas), tai su vitamino D įsisavinimu atšoka noras eksperimentuot.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 07, 11:11)

Aš vengiu jūrų ir baseinų, nes bijau peršalti, o dar kokios infekcijos.

Jokių šiluminių procedūrų, tai skatina augti ir vešėti, kaip ir negalima masažuoti operuotų vietų, operuotose vietose negalima išvis nieko.

Nesuprantu Evutės. Ar mato ji, kiek čia yra temų, kuriose viskas aptarta. Turi laiko tiek daug rašyti, gal geriau skaitytų, nes tie patys ir tie patys klausimai. Mums yra kitų aktualijų, mergaitės atkrito, bėdų visokių, o čia turi aiškintis tą patį, per tą patį. Mažiau rašyti, daugiau skaityti.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 07, 11:21)
Skaičiau, kad saulė tam žnypliuotam, kaip balzamas. Negavus gydymo, atkrenta bent jau komplikacijos. Kita vertus vasarą vistiek dieną išeinam, tai į parduotuvę, tai iki transporto stotelės, tai iš,tai dar kur nors nuvykstam... visai ir neišvengsim, bet manau to ir užtenka.

O dabar paprieštarausiu pati sau: neseniai skaičiau straipsnį ir kažkokioj knygos, kad vitamino D trūkumas  - vienas iš vėžio atsiradimo faktorių. Geriausiai gaminasi, kur? Taip taip taip...toj pačioj saulėj... Tik, kai aiškiai perskaitau ch. vaistų xeloda anotacijoj, kad draudžiama saulėj būt, ir pati baigus chemiją, suprantu, kas yra švitinimas per procesas ir kiek jau saulių gavom penkiem metam į priekį (ne tik ta vieta, o ir visas organizmas), tai su vitamino D įsisavinimu atšoka noras eksperimentuot.

bet man atrodo, kad gauti pakankamai D, uztenka tik 10-15 min sauleje pabut g.gif beto, jo yra zuvyje, taip kad tikrai nera reikalo degintis sauleje
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 07, 12:21)
O dabar paprieštarausiu pati sau: neseniai skaičiau straipsnį ir kažkokioj knygos, kad vitamino D trūkumas  - vienas iš vėžio atsiradimo faktorių. Geriausiai gaminasi, kur? Taip taip taip...toj pačioj saulėj... Tik, kai aiškiai perskaitau ch. vaistų xeloda anotacijoj, kad draudžiama saulėj būt, ir pati baigus chemiją, suprantu, kas yra švitinimas per procesas ir kiek jau saulių gavom penkiem metam į priekį (ne tik ta vieta, o ir visas organizmas), tai su vitamino D įsisavinimu atšoka noras eksperimentuot.

Man irgi noras buna dometis, kaip ten su ta saule is tikruju? g.gif Kodel afrikieciai neserga/labai mazai serga onkologinemis ligomis? g.gif Ar cia itakos turi ir prastos gyvenimo salygos(badas, pvz), kad znyplius afrikieciu nemyli? g.gif
Atsakyti