QUOTE(rokada @ 2014 06 10, 18:38)
O ka siulo, jei augliai nepasiduoda? keicia vaistus???
Mano teciui plauciu v., dabar po 2 kursu darys rentgeno nuotrauka - ar ji informatyvi?.... Gal KT reikia prasyt...
Mano teciui plauciu v., dabar po 2 kursu darys rentgeno nuotrauka - ar ji informatyvi?.... Gal KT reikia prasyt...
Geriau KT, juk gali būti visokie limfmazgiai pakitę ir pan, ko Ro nemato. Bet yra niuansas, negalima lyginti skirtingų tyrimų. Jei pradžioj daryta Ro, tada reikia lyginti Ro, jei pradžioj gydymo daryta KT, lyginama KT.
Man prie porto užsitrombavo vena. 9 ampulės o,6 fraxiparino nepadėjo. Gali tekti traukti lauk portą Jei dar praeitą pirmadienį tarp porto žarnelės sienelės ir venos sienelės buvo kraujotaka, šiandien jos nei kvapo.... net garso nera, jau nekalbant apie vaizdą. Šiandien buvau Antakalnio klinikose. Janušauskas sako leiskis toliau fraxipariną, echoskopuotoja siūlo du kartus per dieną leist... rašyt nieks nerašo, jei kokia komplikacija, pati moteriškė susimąstė JR atostogauja, kas ją keičia kol kas net nežinau.... Šiandien gavau naują draudimą, ryt einu į MDC V.Grybo g.... Ten mačiau dirba Bičkauskas, Gutauskas. Jei ten nepadės, teks eiti pas skyriaus vėdėją... Niekam neteko susidurt su tokia situacija?