Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(ida1 @ 2014 07 06, 13:20)
Bandysim aciu jums labai.knkio dydzio buvo jusu mts?maniskis jokiu simptomu nejaucia:.sode zole pjauna

Mano buvo 14 mm paviršinė, pagal R.Kvaščevičių, nebuvo sunki operacija.

Žolę pjauna? Saulėje? Su švitinta galva, kurioje yra MTS? Saulė viską augina, slėpkitės kuo toliau, ta žolė tegu želia iki ausų, oj oj, saulė iš viso mūsų priešas, o jūsų situacijoje tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 07 06, 14:36)

Žolę pjauna? Saulėje? Su švitinta galva, kurioje yra MTS? Saulė viską augina, slėpkitės kuo toli au, ta žolė tegu želia iki ausų, oj oj, saulė iš viso mūsų priešas, o jūsų situacijoje tuo labiau.

Ne pavesiukd aplink nama.jis kai nieko neveikia nuo proto soka.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 06, 07:19)
visa nakti intrrernete sedejau.
1. zinios smegenu mts traktuojamos ir gydomos kaip pagringinis reiskias smukialastis vezys.
2.Reiskias chirurginio gydymo nera.
3. radiologinis prailgina gyvenimo trukme 1 ar 2menesiams.
4.Matomai kova jau mes pralaimejom.iko tik laukimas...

Atsiprasau jei ka nuiudinau.bet yra taip kaip yra.Visas labai myilu sergu uz jus.

1. Kad ligos pavadinimas bus "smulkialastis plauciu vezys su mts galvoje"-taip, tai tiesa. drinks_cheers.gif O kad ji gydys kaip smulkialasti plauciu-ne, netiesa. schmoll.gif
2. Reiskia, tarybinius straipsnius skaitei. cool.gif Du auglius dar operuoja. Arba operuoja viena, didesni, o kita pridegina.
3. Aha, tavo vyrui svitinti plauciai pries metus. Kur tie 1-2 menesiai prognozuoti? Po simts, Ida, kokias ten senienas skaitai????
4. Matomai paimsiu as tau lazda ir gerai sonus isvanosiu devil.gif Mieloji, kaip gera buna matyti, kad laikaisi dvasiskai stipriai, bet kai praskysti, tai neduok Dieve. doh.gif Diedas va po laukus su dalgiu mosuoja, o tu ji laidoji doh.gif O juk dar neurochirurgai savo verdikto nepasake. Ne, o kam ju reikia-pasiskaitei senus straipsnius ir nusprendei, kad amba, kaput, viskas, pasiduodat.
Ne. Taip lengvai vyras sio pasaulio nepaliks devil.gif Jam dar vaikus uzauginti, i mokslus isleisti, apzendinti juos.
Ne laukimas liko, o KOVA. Jei nebus galima operuoti, vadinasi, svitins. Ir tevui mano galva svitinta, nes buvo gal 10 tu mts ir i panika nepuoliau, straipsnius durnus nustojau skaityti, kai paskaiciau syki, kad su plauciu veziu zmones isgyvena tik iki 4 menesiu doh.gif Supratau, kad jei tikesiu tuo-taip ir bus, bet jei kovosiu, jei versiu ji kovoti, nugyvens jis pagal procentuote iki 10 metu, o tada gal ir nauji gydymo budai atsiras, dar desetka meteliu prides Dievulis. Tai va, kur ta prognoze, jog po radiacijos gyvena 1-2 menesius? O Friske? Jai is viso, matyt, nusisauti belieka, nes jai kazkoks ten pavojingas smegenu vezys, net ne mts, net nepavieniai augliai.

Pasiduosi, Ida, tada, kai vyras kris i koma. O kol po laukus laksto, i darba vaiksto, kol jauciasi puikiai-jokio pasidavimo buti negali 4u.gif

Tiesa, straipsnius nustojau skaityti, kai si foruma suradau. 4u.gif Pamaciau, kad cia, forume, geriasios ir naujausios zinios ir sekminga gyjimo procentuote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 06 liepos 2014 - 14:23
QUOTE(nida44 @ 2014 07 06, 15:36)

Žolę pjauna? Saulėje? Su švitinta galva, kurioje yra MTS? Saulė viską augina, slėpkitės kuo toliau, ta žolė tegu želia iki ausų, oj oj, saulė iš viso mūsų priešas, o jūsų situacijoje tuo labiau.

Nida, turi galvoje saugotis aplamai nesvarbu kokios vietos v? Pas mane svytinta apacia kuno (ginek,) tai ta vieta na visada uzdengta bet eini pasivaiksciot vasara trumpom rankovem rankas saule ima.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 07 06, 14:28)
Nida, turi galvoje saugotis aplamai nesvarbu kokios vietos v? Pas mane svytinta apacia kuno (ginek,) tai ta vieta na visada uzdengta bet eini pasivaiksciot vasara trumpom rankovem rankas saule ima.

Man 4 gydytojai pasakė: vengti, kiek įmanoma, saulės. Tai tik balkone kartais kojas kyšteliu. Apie operuotą ir švitintą vietą tai jau ir kalbos negali būti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 06, 15:20)
1. Kad ligos pavadinimas bus "smulkialastis plauciu vezys su mts galvoje"-taip, tai tiesa. drinks_cheers.gif O kad ji gydys kaip smulkialasti plauciu-ne, netiesa. schmoll.gif
2. Reiskia, tarybinius straipsnius skaitei. cool.gif Du auglius dar operuoja. Arba operuoja viena, didesni, o kita pridegina.
3. Aha, tavo vyrui svitinti plauciai pries metus. Kur tie 1-2 menesiai prognozuoti? Po simts, Ida, kokias ten senienas skaitai????
4. Matomai paimsiu as tau lazda ir gerai sonus isvanosiu devil.gif  Mieloji, kaip gera buna matyti, kad laikaisi dvasiskai stipriai, bet kai praskysti, tai neduok Dieve.  doh.gif Diedas va po laukus su dalgiu mosuoja, o tu ji laidoji doh.gif O juk dar neurochirurgai savo verdikto nepasake. Ne, o kam ju reikia-pasiskaitei senus straipsnius ir nusprendei, kad amba, kaput, viskas, pasiduodat.
Ne. Taip lengvai vyras sio pasaulio nepaliks devil.gif  Jam dar vaikus uzauginti, i mokslus isleisti, apzendinti juos.
Ne laukimas liko, o KOVA. Jei nebus galima operuoti, vadinasi, svitins. Ir tevui mano galva svitinta, nes buvo gal 10 tu mts ir i panika nepuoliau, straipsnius durnus acnustojau skaityti, kai paskaiciau syki, kad su plauciu veziu zmones isgyvena tik iki 4 menesiu doh.gif Supratau, kad jei tikesiu tuo-taip ir bus, bet jei kovosiu, jei versiu ji kovoti, nugyvens jis pagal procentuote iki 10 metu, o tada gal ir nauji gydymo budai atsiras, dar desetka meteliu prides Dievulis. Tai va, kur ta prognoze, jog po radiacijos gyvena 1-2 menesius? O Friske? Jai is viso, matyt, nusisauti belieka, nes jai kazkoks ten pavojingas smegenu vezys, net ne mts, net nepavieniai augliai.

Pasiduosi, Ida, tada, kai vyras kris i koma. O kol po laukus laksto, i darba vaiksto, kol jauciasi puikiai-jokio pasidavimo buti negali 4u.gif

Tiesa, straipsnius nustojau skaityti, kai si foruma suradau. 4u.gif Pamaciau, kad cia, forume, geriasios ir naujausios zinios ir sekminga gyjimo procentuote 4u.gif

Papildyta:
Aciu sena pazįstama.gal man tikrai pagalio reikia,nu labai vyra myliu.tai matyt taip i viska reaguoju.Atsiprasau visu kad praskydau,ĮR vyrui tavo zinute perskaiciau.tai dar linksmesnis su dalgįu mojuoja.Visom mums vilties
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 07 06, 17:04)
Man 4 gydytojai pasakė: vengti, kiek įmanoma, saulės. Tai tik balkone kartais kojas kyšteliu. Apie  operuotą ir švitintą vietą tai jau ir kalbos negali būti.

Na as isejau I parka tai yra tos saules ksrtais islenda kartais pasislepia. o tai kaip apiue deginimasi saulej su apsauga isvaziavus kazkur poilsiauti? planuoju I baseina jau menuo po brahyterapijos. irgi nelabai? ...
Atsakyti
Laukiam siuntimo pas neurohirurga
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 07, 09:19)
Laukiam siuntimo pas neurohirurga

O kelinta val neurochirurgas priims?
Meldziuosi, kad neurochirurgas vis tik ryztusi operacijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 07, 09:47)
O kelinta val neurochirurgas priims?
Meldziuosi, kad neurochirurgas vis tik ryztusi operacijai 4u.gif

Dar zinok nieko nežinau.nnkologiniam nuo 7.zmoniu daug.bet snd bandysim papult
Atsakyti
Ida1, aš stoju į eilę prie tavo uodegos vanojimo. Tik aš ne su pagaliu-aš su dilgėlėm cool.gif
Dar dėl Čekijos norėjau parašyti-mūsų atveju, pirmiausia reikia gauti ligoninės sutikimą gydyti, ir tik paskui dokumentai teikiami ligonių kasoms. Gal ir jūsų atveju taip pat mirksiukas.gif Aš pirmiausia rašiau į ligoninę, siunčiau dokumentus ir diskus.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 07 06, 19:38)
Na as isejau I parka tai yra tos saules ksrtais islenda kartais pasislepia. o tai kaip apiue deginimasi saulej su apsauga isvaziavus kazkur poilsiauti? planuoju I baseina jau menuo po brahyterapijos. irgi nelabai? ...

tu gal paaiškink, apie kokį deginimąsi bent jau pirmais metais ( rimčiau žiūrint apskiritai pamiršt saulę reikia) gavus švitinimo dozę fantazuoji? Ar tau niekas nedaeina, ką tu skaitai, kas čia parašyta šiose temose, ar neskaitai iš viso, ar kas tau yra? Dar vienai dilgėlių vantos per nuogą užpakalį reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 07 liepos 2014 - 09:30