Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

Kadangi buvau susidūrusi su abiem: eičiau pas V.Rudaitį. B.Intaitė irgi labai profesionali, bet radikalesnė. Neteko rasti info apie V.Rudaičio darbą privačiose įstaigose.
Tiesa, kažkas klausė, ar dirba M.Trakymas privačiai: mano draugė užsiregistravo pas jį kažkokiam Žvėryno kabinete. Internete radau tokį adresą: http://vilnius21.lt/...ogi-m37323.html , nežinau, kiek tiksli info. Po draugės vizito patikslinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 04 liepos 2014 - 11:34
Kaip jūs pakliūnat pas Rudaitį, registruojatės telefonu ar einat tiesiai pas jį į polikliniką? Ar reikalingas siuntimas? Jei taip, tai ar šeimos gydytojo, ar vietos ginekologo, nes aš pati esu iš Alytaus?
Kodėl sakai, kad Intaitė radikalesnė, kuo pasireiškia jos radikalumas? Aš su Intaite buvau susidūrus. Ji operavo mano mamą. Ir tikiu, kad ji profesionali. Bet kažkodėl pradėjau mėtytis. Skaitau, kad ir Rudaitis profesionalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 04 liepos 2014 - 11:44
Pas V.Rudaitį registravaus iš anksto, tiesiog, kai VOUI tikrinantis vėl pakilo markeris, supratau, operacijos neišvengsiu. B.Intaitės nuomonę žinojau - šalinti viską radikaliai, jokios laporaskopijos, tik, blogiausiu atvėju, radus v., jį išplėsim. Tą dieną automatiškai nulėkiau per kelią į registratūrą, kaip patekt pas V.Rudaitį (su visais 5 pastarųjų metų tyrimais ir markerių svyravimais). kaip tyčia registratūroj pasakė, kad po dviejų dienų pas V.Rudaitį atsirado dvi ar trys priėmimo vietos, užsiregistravau, tada nulėkiau pas šeimos gydytoją, kuri davė siuntimą. Rezultate nuramino ir profesionaliai išaiškino apie tai, kad tikrai pradžiai pakaks laparoskopijos, kad 80proc iš tyrimų tiki, kad nieko pikto nėra, o jei ras operacijos metu ką nors įtartino, "pamigdys" ilgiau, pratęs operaciją ir vsiką pašalins. Taip ir buvo - buvo endometrioidinė cista ir kiaušidės endometriozė, laporoskopijos užteko. V.Rudaičio profesionalumu tikrai abejoti nereikia.
Dėl paveldimumo tai pasiarykit tyrimus pas Janavičių, kam iš anksto gąsdintis dėl ligos paveldėjimo - tik būtinai siuntimą pasiimkit iš šeimos g., kad mokėt nereiktų. Registracija iš anksto - laukti gali tekti kokius tris mėn..
Dėl registracijos pas V.Rudaitį: visada tikrinkit sergu.lt, ten vis papildo, tai po vieną vietą, tai po dvi, tai po penkias.
Mane užknisa Santariškių klinikų registracijos tvarka, iš anksto užsiregistravus registratūroj ar telefonu, primkimo dieną turi vėl registruotis, tipo kortelę pasiimt. Tai jei priėmimo valanda kokia 9 ryto, tai jau 7val ryto turi registratūroj braižytis ir imt numeriuką, nes ryte žmonių minios. Palengvėja, jei registruojies internetu, sudaro atskirą eilę "be eilės", būna greičiau... Man labiau priimtinesnė VUOI, nes ten užsiregistravus iš anksto jau gali laukt prie kabineto iškarto, jokio papildomo registravimosi nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 04 liepos 2014 - 12:05
QUOTE(Mergelė @ 2014 07 04, 13:42)
Kaip jūs pakliūnat pas Rudaitį, registruojatės telefonu ar einat tiesiai pas jį į polikliniką? Ar reikalingas siuntimas? Jei taip, tai ar šeimos gydytojo, ar vietos ginekologo, nes aš pati esu iš Alytaus?
Kodėl sakai, kad Intaitė radikalesnė, kuo pasireiškia jos radikalumas? Aš su Intaite buvau susidūrus. Ji operavo mano mamą. Ir tikiu, kad ji profesionali. Bet kažkodėl pradėjau mėtytis. Skaitau, kad ir Rudaitis profesionalus.

Mama turėjo reikalų irgi su abiem. Prieš du metus operavo Intaitė, papuolė irgi per privatų kabinetą, išoperavo buvo geros prognozės, gimdos kūno vėžys, bet tik pati pradžia. Nepraėjus 1,5 metų paaiškėjo, kad tai dar nepabaiga, panašu, kad nepamatė metastazės, kuri jau buvo tada ir pridarė dabar tiek bėdų,buvo per mažai atlikta tyrimų mano manymu ir operavęs gydytojas patikino, kad čia ne per vienus metus ji atsirado. Na ir po pusės metų stumdymo onkologiniam, ėjom pas Rudaitį ieškot pagalbos.
Aš jam, žinokit, parašiau el. paštu, koks buvo nurodytas, puslapį klinikos, na ir atrašė žmogus, o kad papult greičiau yra ten toks prevencinių ligų kabinetas, skambinom ten , sakom norim, kuo greičiau, galim sumokėti, sakė konsultacija bus 120 Lt ir po kelių dienų sutarėm, kad priims ir čia pačiose klinikose, ne konsultacinėj poliklinikoj.
Atsakyti
vyrui dvi mts gavoj.dideles 2cm
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 04, 12:40)

uj, bjaurybės... ką daktarė sakė? Operuos? Stiprybės, stiprybės, stiprybės. Vistiek nepasiduokit nė už ką.
Ar buvo kokių požymių su galva? Kokios, kiek truko? dabar jau viduriuosiu iki 12d galvos MRT daug labiau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 04, 14:40)

Laikykitės, gerai, kad dabar patikrino. Stiprybės.
Atsakyti
Vyras vaikšto su vaikštyne, tik reikia palydos jei ką. Nors pagrindinis transportas vis dar vežimėlis. Kitą savaitę jau pagrinde vaikštynė bus, lygsvaros dar tūksta. O ir stiprumo kojose. Į kalendorių žiūri, kad beliko dvi savaitės reabilitacijos, o sustiprėt greičiau reikia. Bet tikimės, kad nedels ir po jos iškart į skyrių chemijai. Pažadėjo ateiti pats, tai tikisi, kad taip ir bus.

Ida1, laikykitės, stiprybės vyrui, sveikatos, tikėjimo. Ką gydytojai?

willow, ramiai išlaukit, lengva sakyti aišku. Bet nervinimasis sveikatos nepriduoda.
Vyrui guldymai būna per tą pačią polikliniką. Kažkoks nesusipratimas per tris vietas turi eiti- registratūra, hematologai, priėmimas ir tada į skyrių doh.gif . Kartą negalėjau pati važiuoti nuvežė uošvienė, tai kol atsigulė ir pietūs atėjo. O jam gydytojai sako, kad guldymui nereikia eilėje laukti, o registratūroj kaip kada siunčia laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 04, 13:48)
uj, bjaurybės... ką daktarė sakė? Operuos? Stiprybės, stiprybės, stiprybės. Vistiek nepasiduokit nė už ką.
Ar buvo kokių požymių su galva? Kokios, kiek truko? dabar jau viduriuosiu iki 12d galvos MRT daug labiau unsure.gif .

paluzom verysad.gif .kas vilniuj operuoja mts.kas pasako ar operuojamos?paskutini menesi jaute nestiprius galvos skausmus vakarais.daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 04, 13:40)

Turetu operuoti 4u.gif Jei operuosites, taikykit pas Ksana arba Kvasceviciu Lazdynu ligoninej, tai neurochirurgijos dievai Vilniuje 4u.gif
Kaip ir pries gera pusmeti sakiau-niekada nesupratau avansinio galvos svitinimo prasmes g.gif
Idute, tik nelaukit, verzkites ir tarkites pas ka nors skubiai operacijai, laikas-ne jusu gydytojas 4u.gif
Laikykis, brangioji, isivaizduoju, kaip zeme siubuoja po kojomis... console.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 04, 13:40)

laikykitės 4u.gif Ar nebūtų geriau į Kauną dėl galvos operacijos?

Angele mažais žingsneliais, bet einate į priekį - labai gerą girdėti wub.gif

Visoms linkėjimai, tik vakar grįžau iš Turkijos, tinginių atostogos su vaikais, šiandien atsikeliu ir galvoju, o kur pusryčiai, o kas lovas klos, greit prie gero įprantama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 04, 15:19)
paluzom verysad.gif .kas vilniuj operuoja mts.kas pasako ar operuojamos?paskutini menesi jaute nestiprius galvos skausmus vakarais.daugiau nieko.

verysad.gif Reik galvot viskas bus gerai.
Atsakyti