Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

Sveiki,

na mamai auglio blokų dar tyrimas iki galo nepadarytas, dar procese, o va KT parodė, kad visgi metastazės kepenyse verysad.gif, kol kas kitur švaru. Kitą savaitę eisim pas chemoterapeutą, neišėjo mums visgi prasilenkti su šiuo gydymu.
Gal kas turi patirties su kepenų metastazių gydymu? randu vis straipsnių, kad chemija leidžiama tiesiai į židinius, taip veiksmingiau ir organizmui mažiau toksiška...

geros dienos visoms
Atsakyti
Man gydo. kadangi mts labai smulkios, tik židinukai, jų ne vienas, jokios operacijos, jokios taikinių terapijos (tam turi būti aiškios didesnės mts) neįmanomos, tik chemija. Šiuo metu gaunu taxotere plius xeloda. Pagal echo per tris chemijas sumažėjo daugiau kaip 50 proc. Po MRT bus aiškiau matyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 03 liepos 2014 - 11:54
QUOTE(willow @ 2014 07 03, 13:54)
Man gydo. kadangi mts labai smulkios, tik židinukai, jų ne vienas, jokios operacijos, jokios taikinių terapijos (tam turi būti aiškios didesnės mts) neįmanomos, tik chemija. Šiuo metu gaunu taxotere plius xeloda. Pagal echo per tris chemijas sumažėjo daugiau kaip 50 proc. Po MRT bus aiškiau matyt...

Apie chemija kol kas nieko neišmanau, sakykit prašau, ar ją skiria atsižvelgiant į pirminį vėžį? Mamai, jei neklystu net 4 židiniai didžiausiais 3,5 cm, nu tai jau didelis, stebina tai, kad kaip greitai jie atsirado, nes onkologiniams Vilniuj kovo mėnesį dar nieko nematė arba neaišku į ką žiūrėjo. Aš pergyvenu dėl mamos, kaip ji tą chemiją atlaikys, nes yra šalimai tiek sveikatos problemų:širdis, trombai ir dar ta nefrostoma išvesta verysad.gif
Dabar žiūrės, ar veikia hormonai, tą jos auglį. Gal tada užteks jų g.gif ? tiek aš teišmanau, bet labai noriu padėti 4u.gif
Atsakyti
jovdim, gydytojai spręs ką toliau daryt. O pagal jūsų mamos kepenų mts dydžius tai gal ir taikinių terapija įmanoma , ir operacija. Koks tyrimas rodo mts? Pasitikslinkite KT, MRT, biopsijos metodu. Nes kai echo man rado didelę mts kepenyse, toje vietoje, kur kažkaa akmenukas buvo, o jų žodžiais, kepenų akmenys nesupiktybėja, aš išsiprašiau papildomų tyrimų (užtai dabar JR'ei esu rakštis subinėj), bet MRT parodė, kad tai ne mts, o hemangioma. Dabar jau ir echo ten nieko nemato, o MRT bus aišku antradienį. Bijau primeluoti, bet kiek kalbėjau apie taikinių terapiją, tai ją daro visagalis Trakymas, bet nekompensuojamas gydymas.
Atsakyti
http://www.cancernet...amp;ts=02072014

http://www.cancernet...amp;ts=02072014

Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 03, 14:38)
jovdim, gydytojai spręs ką toliau daryt. O pagal jūsų mamos kepenų mts dydžius tai gal ir taikinių terapija įmanoma , ir operacija. Koks tyrimas rodo mts? Pasitikslinkite KT, MRT, biopsijos metodu. Nes kai echo man rado didelę mts kepenyse, toje vietoje, kur kažkaa akmenukas buvo, o jų žodžiais, kepenų akmenys nesupiktybėja, aš išsiprašiau papildomų tyrimų (užtai dabar JR'ei esu rakštis subinėj), bet MRT parodė, kad tai ne mts, o hemangioma. Dabar jau ir echo ten nieko nemato, o MRT bus aišku antradienį. Bijau primeluoti, bet kiek kalbėjau apie taikinių terapiją, tai ją daro visagalis Trakymas, bet nekompensuojamas gydymas.

Mamai pirma pažiurėjo su echo, po to padarė KT ir pasitvirtino. Mes iš Vilniaus onkologinio pabėgom, čia jų dėka viskas taip uždelsta, stumdė nuo vieno prie kito, 'žiovaujančių' daktarų konsiliumai, davarė mamą tiek, kad dabar vos vaikšto. Reikalų turėjom ir su JR ir su Trakymu, nu mums ten taip nesisekė, užtai apie tą įstaigą pagalvojus net nukrato, o mama purtosi iš tolo. Dabar mama pasiėmiau į Kauną, na bet kiek žmonių tiek istorijų..
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 03, 12:38)

Willow, kažką painoji, taikinių terapija yra ta pat biologinė terapija - gydymas geriamais ar leidžiamais vaistais - herceptinu, kitais.

Trakymas gydo karščio bangomis, kai iki 42 laipsnių pakaitinta chemija suleidžiama tiesiai į auglį
Atsakyti
gal kas zinot 4u.gif .ar vieno KT metu gali ir galva patikrint?Vyras pasiskunde galvos skausmu onkologei.Darant KT aparatas ir po galvos srity slankiojo g.gif .Ir del ko duoda gerti vandens pries KT?anksciau nebudavo...Atsakymas rytoj 12h.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 03, 16:00)
gal kas zinot 4u.gif .ar vieno KT metu gali ir galva patikrint?Vyras pasiskunde galvos skausmu onkologei.Darant KT aparatas ir po galvos srity slankiojo g.gif .Ir del ko duoda gerti vandens pries KT?anksciau nebudavo...Atsakymas rytoj 12h.

Gali 4u.gif Tevukas daznai taip ir darydavo-pasiskusdavo galvos skausmais, tai KT padarydavo ir galvos, zodziu, vis tiek visas svitinamas, tad paskui ramu buna, nereikia ir MRT drinks_cheers.gif Ir vandeni duoda gerti, sake del ko, pamirsau blush2.gif Lyg del to, kad kraujagysles issiplestu ar organai, nu kad geresnis vaizdas butu, tiksliai nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 03, 15:00)

Gali atlikti

Gerti, kad išskirtų dažus iš organizmo
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 03, 16:25)
Gali 4u.gif Tevukas daznai taip ir darydavo-pasiskusdavo galvos skausmais, tai KT padarydavo ir galvos, zodziu, vis tiek visas svitinamas, tad paskui ramu buna, nereikia ir MRT drinks_cheers.gif Ir vandeni duoda gerti, sake del ko, pamirsau blush2.gif Lyg del to, kad kraujagysles issiplestu ar organai, nu kad geresnis vaizdas butu, tiksliai nepamenu blush2.gif

aciu uz issamu paaiskinima.man siandien visokie kvaili klausimai kyla blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 03 liepos 2014 - 15:28
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 03, 16:25)

Agam, kad geresnis vaizdas būtų. Tas vanduo ten su kažkuom dar (nepamenu su kuo, bet šlykštus, ragavau blush2.gif ) ir tą stiklinaitę reikia gerti mažais mažais gurkšneliais- per pusę valandos, be pertraukų...maniškis geria po 3-4 stkl....gydytoja rodė kompe, kaip matosi kur skystis nuėjęs, o kur ne...
Atsakyti