Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

Košmaras kažkoks tas dexas: 3 val nakties, darbas nuo 7 ryto,o akys kaip sagos. Po darbo chemija. Kur rast jėgų? Raminančių 2 tabletkes išgėriau ir...nieko...būdrauju. O be dekso chemijos nelašina. Ai...negaliu :'(

Saldžių ramių sapnų
Šiąnakt nesišypsanti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 02 liepos 2014 - 02:19
QUOTE(kastuvas @ 2014 07 01, 23:36)
O as ligoninej... Visai sustreikavo sirdele, issigandau, kad nebutu koks infarktas ir nutariau kviesti greitaja. Taigi, dabar guliu stebejimo palatoj, o ryte i santariskes tiesiu taikymu daugiau tyrimu darytis. Ekg pakitimai matosi, ryt echoskopija darys...

Labai idomu, kad visos problemos paastrejo kai eme kuokstais slinkt plaukai. Ot nelemtas paklitakselis.

Kastuve, laikykis iskentesi. Kas matosi kokie pakitimai ekg? Cia turbot visi salutiniai tau prasideda....
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 07 02, 08:41)
Kastuve, laikykis iskentesi. Kas matosi kokie pakitimai ekg? Cia turbot visi salutiniai tau prasideda....

Blokada lyg ir... as zinok apie sirdies ligas nieko nesuprantu ir iskart pamirstu tuos pavadinimus. Diagnoze parase: vaistu sukelta kardiomiopatija ar kazkaip taip.
Atsakyti
Kastuve, o elementus darė? Kaip kalio kiekis? Jo svyravimai ir gali duot žinot apie save. Vyrui vis nyksta kalis, tai tenka vartoti. Žinoma cheminiai vaistai labai stipriai duoda žinot apie save, kur jautresnė vieta matyt.
Atsakyti
Dabar turiu tą vadinamą III, tai tik 3 mėn apmoka biuletenį

O tai kaip po 3 mėnesių? Suprantu, kad biuletenio nemoka, bet tai nors kažkokia pašalpa gal yra už tą 3 grupę, ar visai žmogus be nieko paliekamas?
Atsakyti
Kastuve, besišypsanti, laikykitės. Nors dabar ir labai sunku, praeis ir tai.
Sakykit, po kurio laiko baigus gydymą, daro tyrimus ir žiūri, ar v sunaikintas?
Atsakyti
Prudare kruva tyrimu - viskas ok. Nurase viskas vegetacines nervu sistemos blūdyjimui ir pirmadieni lasins vel.
Atsakyti
Gal kas galetu pakomentuoti 4u.gif .vyro kraujo tyrime eozinofilu 7.21 norma iki 5.viskas kitas norma...Kiek skaiciau rodo alergija tipo.iskapsciau senus tyrymus pries diagnozuota liga ir tada buvo g.gif .Nepatinka jie man doh.gif .Visom besigydanciom stiprybes.Del kontrolinio tyrymo po gydymo vyrui is kart dare.bet galvociau kad cia nuo ligos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 07 02, 10:48)
Kastuve, besišypsanti, laikykitės. Nors dabar ir labai sunku, praeis ir tai.
Sakykit, po kurio laiko baigus gydymą, daro tyrimus ir žiūri, ar v sunaikintas?

paprastai buna kas tris menesius pirmus metus, paskui gal du metus kas pusmeti ir paskui dar reciau. dar ir nuo ligos priklauso.

kastuveli, viskas bus gerai. siaip gera knyga Airline.Curtiss.-.Brain-switch.Kelias.is.depresijos.2009 Gal padetu ramiau i viska zvelgt g.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2014 07 02, 13:55)

kastuveli, viskas bus gerai. siaip gera knyga Airline.Curtiss.-.Brain-switch.Kelias.is.depresijos.2009 Gal padetu ramiau i viska zvelgt  g.gif

Aciu uz rekimendacija, bet kad as rami jauciuos ir depresija nekamuoja. Arba tik man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 07 02, 15:21)
Aciu uz rekimendacija, bet kad as rami jauciuos ir depresija nekamuoja. Arba tik man taip atrodo.

tai cia ne vien apie depresija, o apskritai kaip nuvyti salin blogas mintis, baimes mirksiukas.gif man tikrai kai kurie patarimai padeda nepanikuoti, greiciau nusiraminti ir teigiamiau galvoti kai kas blogai nutinka. nebruku per prievarta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 07 02, 13:09)
Prudare kruva tyrimu - viskas ok. Nurase viskas vegetacines nervu sistemos blūdyjimui ir pirmadieni lasins vel.

Jei išties kvailioja vegetacinė nervų sistema, suprantu tave. Daug metų mane pačią kankino vegetodistonija. Padėjo tik sąmoningas minčių valdymas, savo baimių sutramdymas.
Atsakyti