QUOTE(miegapele @ 2014 07 01, 12:22)
tete sveikas, tipo nuo skystinanciu vaistu cia taip buvo.
tikiuos, kad neapsiriko daktarai
Tikriausiai taip ir yra: kai man buvo ūminis perikarditas, nutraukė nuo perikardo skysčius, kurie buvo raudoni, iškart uždraudė skystinantį aspiriną...
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2014 07 01, 12:37)
nu va kaip gerai
Tas uzsiteses lietus i depresija varo....Visom sveikatos ir visiems.siandien ant tvoros pravaziuojant uzrasa pastebejau.NEBIJOK TIKETI...Prisitaikiau sau.
Geri ten žodžiai, Ida. Aš kai važiuoju pas šeimos daktarą visada skaitau, tik, pataisysiu: ten parašyta: TIK BIJOK NETIKĖT
Papildyta:
Su ta grupe.... Kai sirgau 2012m tęsė biuletenį nuo vasario 1 iki lapričio vidurio, net sanatorijai pratęsė, po to - grupė. Dabarturiu tą vadinamą III, tai tik 3 mėn apmoka biuletenį, kadangi man jau pabaigon tie trys mėn, prašiau peržiūrėti grupę, kad gauti II ir pilną pensiją, sakė, negalima, nes nebaigtas gydymas....
Papildyta:
Sena pažįstama, rašyk reportažiuką kelionių reportažuose ir įmesk mums nuorodą, kas norės nueis pasiskaityt ir pasidžiaugs kartu, kam skaudu, nematys, širdelė neskaudės....
Nida, šiandien kalbėjau su JR apie galvos skausmus, sakė, blogai būtų, jei į stuburą nuo galvos eitų... Bet man ne kaip visam svietui, deksamethazonas nuima, lyg būtų dar jo maža....
Papildyta:
QUOTE(Evute* @ 2014 06 30, 22:21)
Ateis ir man patikros ir pan tai nerimo bus pilnos kenes. na bet viskas bus gerai. ir jum metu arbatos pries miega ir sveikatos geru rezultatu!!!!
Evute, sutinku viduriuot prieš patikras, ka tik nieko blogo nerastų
Angele, man vaistus reguliuoja pastoviai, dabar penktadienį vėl bandysim ką nors keisti...O ką vartojat nuo tachikardijos? man geriausiai sutvarkė pulsą po perikardito tie patys vaistai nuo kraujospūdžio - vakariniai tenaxum labai mažina, rytiniai lokren.... sunkiau rasti kurie nemažintų pulso.... Nereikėjo ir nebilet.