Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(miegapele @ 2014 07 01, 02:11)
Tete isveze i ligonine greitoji, sysioja vien krauju. Raminu save, kad akmenys, o ne dar vienas vezys salimais.

Vis paskaitineju, kaip  jus laikotes.
Sveikatos visoms

Turi but vkas gerai.Sekmes. 4u.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 01, 08:30)
Noreciau papasakoti apie kelione, iliustruoti graziais, spalvingais vaizdais, bet ar tai nebus izulu rasyti i sia tema? blush2.gif
Noriu palinketi, kad butu banalus akmenys 4u.gif

Butu idomu pamatyti..kaip kitos sutiks.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2014 07 01, 10:58)
Noriu paklausti- vyrui tuoj bus 120 dienų, kaip "ant biuletenio" ir gydytoja užsiminė, kad siųs į komisiją dėl grupės. Nenorim mes tos grupės, gydymas dar nebaigtas, paskirtos 6 chemijos, o šią savaitę dar tik trečia. Kažkaip girdėjau, kad turi tęst biuletenį, kol vyksta gydymas?

4u.gif

Gydytoja turi sukviesti gydytojų konsultacinę komisiją (GKK), kuri sprendžia dėl laikinojo nedarbingumo tęsimo. Vyrui pratęsė du kartus po 60 dienų, po poros savaičių laukia vėl, neaišku ką nuspręs. Būna kitiems iki gydymo pabaigos pratęsia. Tvarko poliklinika ar ligoninė, jei tuo metu ligoninėje.
Atsakyti
Būna kitiems iki gydymo pabaigos pratęsia. Tvarko poliklinika ar ligoninė, jei tuo metu ligoninėje.

tai taip išeina, kad nuo komisijos malonės priklauso... O jei duos grupę, tai kaip suprantu biuletenio jau negaus? 4u.gif
Atsakyti
tete sveikas, tipo nuo skystinanciu vaistu cia taip buvo. g.gif tikiuos, kad neapsiriko daktarai
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2014 07 01, 13:22)
tete sveikas, tipo nuo skystinanciu vaistu cia taip buvo.  g.gif tikiuos, kad neapsiriko daktarai

nu va kaip gerai 4u.gif Tas uzsiteses lietus i depresija varo....Visom sveikatos ir visiems.siandien ant tvoros pravaziuojant uzrasa pastebejau.NEBIJOK TIKETI...Prisitaikiau sau.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2014 07 01, 12:22)
tete sveikas, tipo nuo skystinanciu vaistu cia taip buvo.  g.gif tikiuos, kad neapsiriko daktarai

Tikriausiai taip ir yra: kai man buvo ūminis perikarditas, nutraukė nuo perikardo skysčius, kurie buvo raudoni, iškart uždraudė skystinantį aspiriną...
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2014 07 01, 12:37)
nu va kaip gerai 4u.gif Tas uzsiteses lietus i depresija varo....Visom sveikatos ir visiems.siandien ant tvoros pravaziuojant uzrasa pastebejau.NEBIJOK TIKETI...Prisitaikiau sau.

Geri ten žodžiai, Ida. Aš kai važiuoju pas šeimos daktarą visada skaitau, tik, pataisysiu: ten parašyta: TIK BIJOK NETIKĖT mirksiukas.gif
Papildyta:
Su ta grupe.... Kai sirgau 2012m tęsė biuletenį nuo vasario 1 iki lapričio vidurio, net sanatorijai pratęsė, po to - grupė. Dabarturiu tą vadinamą III, tai tik 3 mėn apmoka biuletenį, kadangi man jau pabaigon tie trys mėn, prašiau peržiūrėti grupę, kad gauti II ir pilną pensiją, sakė, negalima, nes nebaigtas gydymas....
Papildyta:
Sena pažįstama, rašyk reportažiuką kelionių reportažuose ir įmesk mums nuorodą, kas norės nueis pasiskaityt ir pasidžiaugs kartu, kam skaudu, nematys, širdelė neskaudės....

Nida, šiandien kalbėjau su JR apie galvos skausmus, sakė, blogai būtų, jei į stuburą nuo galvos eitų... Bet man ne kaip visam svietui, deksamethazonas nuima, lyg būtų dar jo maža.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Evute* @ 2014 06 30, 22:21)
Ateis ir man patikros ir pan tai nerimo bus pilnos kenes. na bet viskas bus gerai. ir jum metu arbatos pries miega ir sveikatos geru rezultatu!!!!

Evute, sutinku viduriuot prieš patikras, ka tik nieko blogo nerastų blush2.gif

Angele, man vaistus reguliuoja pastoviai, dabar penktadienį vėl bandysim ką nors keisti...O ką vartojat nuo tachikardijos? man geriausiai sutvarkė pulsą po perikardito tie patys vaistai nuo kraujospūdžio - vakariniai tenaxum labai mažina, rytiniai lokren.... sunkiau rasti kurie nemažintų pulso.... Nereikėjo ir nebilet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 01 liepos 2014 - 14:35
QUOTE(loretaval @ 2014 07 01, 12:44)
Būna kitiems iki gydymo pabaigos pratęsia. Tvarko poliklinika ar ligoninė, jei tuo metu ligoninėje.

tai taip išeina, kad nuo komisijos malonės priklauso... O jei duos grupę, tai kaip suprantu biuletenio jau negaus? 4u.gif

Tai jau taip, ypač sodros atstovė nesužavėta buvo, kad vyro laukia ilgas gydymas, tarsi jis galėtų rinktis sirgti ar ne. Jam pratęsinėjo ligoninėj, gydytojas rodė gydymo planus ir tt. Antra komisija taip pat ligoninėj, būnant reanimacijoj, ten jau be dalyvavimo pratęsė. Dabar bus matyt, kaip vertins ir kas rašys siuntimus, nes reabilitacija eis į pabaigą, po jos į skyrių.
Grupę taip iškart turbūt neskiria, tik siunčia nedarbingumo lygio nustatymo komisijai. Kai turi grupę laikino nedarbingumo gali turėti 90 dienų per metus.

miegapele, sveikatos tėčiui. O sumažino vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 07 01, 14:36)
Kai turi grupę laikino nedarbingumo gali turėti 90 dienų per metus.

Gali turėti kiek nori, ty kol gydaisi, bet apmoka SODRA tik 90 dienų, toliau nemokamas biuletenis, ty pateisinama priežastis darbdaviui, kad nedirbi. VSIO. Mano tokia dabar situacija.
Atsakyti
willow tikrai tas pats uzrasas.ir tvora ta pati 4u.gif
Atsakyti
Vyras gavo savo nuosavus įtvarus, tik, kad į avalynę netelpa doh.gif Skolins brolis didesnius sandalus, bandys rytoj. Su įtvarais ten esančiais, nors ir kiek nepritaikytais jam pareina su vaikštyne į palatą, koks 100m panašiai. Žodžiu keliauja vis stipriau.
Skyrius ne onkologijos, su įvairiausiom ligom, nevaikštantys ligoniai. Per tris savaites buvimo jame matom kaip kyla žmonės. Gera, pasidžiaugti kartu, tikiuosi negalvoja, kad kabinėjuosi biggrin.gif Tiesiog kai matai kaip juda vežimėly, su vaikštyne, o paskui tiesiog įsikibus į parankę ar pasiremiant sienos. Viltis didėja akyse smile.gif

QUOTE(willow @ 2014 07 01, 15:30)
Angele, man vaistus reguliuoja pastoviai, dabar penktadienį vėl bandysim ką nors keisti...O ką vartojat nuo tachikardijos? man geriausiai sutvarkė pulsą po perikardito tie patys vaistai nuo kraujospūdžio - vakariniai tenaxum labai mažina, rytiniai lokren.... sunkiau rasti kurie nemažintų pulso.... Nereikėjo ir nebilet.
Gerai, kad bent kas nuėmė skausmus. Kaip išmuša iš vėžių jie.
Jam spaudimas daug maž normalizavosi, geria Betaloc zoc, o naujus užsirašiau, tiksliai nepamenu, ir palikau vyrui sąsiuvinį, rašosi prieš ir po mankštų, spaudimo ir pulso rodmenis kaip kinta ir kaip veikia vaistai. Šiandien ehockopiją kartojo, be esminių pakitimų, normalizavęsi. Jam įtarinėjo trombą kairiam skilvely, nepasitvirtino. Dabar geriau dirba, tachikardija apsitvarkius.
Sodrai pateisinimas gerai, bet, kad finansiškai labai skauda, jei tik grupė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 01 liepos 2014 - 15:15
QUOTE(Angele @ 2014 07 01, 14:36)
miegapele, sveikatos tėčiui. O sumažino vaistus?

iki pirmadienio liepe visai nevartot, o paskui tik kas antra diena
Atsakyti
O as ligoninej... Visai sustreikavo sirdele, issigandau, kad nebutu koks infarktas ir nutariau kviesti greitaja. Taigi, dabar guliu stebejimo palatoj, o ryte i santariskes tiesiu taikymu daugiau tyrimu darytis. Ekg pakitimai matosi, ryt echoskopija darys...

Labai idomu, kad visos problemos paastrejo kai eme kuokstais slinkt plaukai. Ot nelemtas paklitakselis.
Atsakyti