Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 48

QUOTE(Gyvensim @ 2014 06 25, 23:07)
pilnai sutinku....man lygtai viskas gerai...2,5 metai po operacijos...faktiskai net ir netikrina...vizitas patikrai jau tik karta i metus...o dabar pradejo kristi svoris...pats ...nieko mityboje nekeiciau,o 9kg per menesi dingo...siek tiek keistoka ir baugu darosi...mums panika neisvengiama ,manyciau...sveikatos ir jegu jums ...

Dėl šventos ramybės pasidarykit KT pilvo organų, nenoriu gąsdinti, pati žinot, jei pati pradžia visados lengviau gydyti 4u.gif
Atsakyti
Atsigulėm į VuOI chemijai. Padarė KT , sakė, kad po švitinimo reikalai pagerėjo. smile.gif ryt turi sustatyti chemijos planą. Pasakiau, kad norim porto, tai sutiko, bet šiandien gydytojas jam aiškina, kad jis turi venas ir to porto jam nereikia unsure.gif ir tai gali užtrukti ilgiau kol pradės lašinti. Nežinau ką daryti g.gif vienoj jo rankoj niekada neranda venų. Tai gal sakyti, kad jeigu susiras blogoj rankoj venas tegu lašina g.gif unsure.gif
Galiu pasidžiaugti tyliai, kad tėtis po švitinimo atsigavo, nuotaika pagerėjo thumbup.gif turi tikslų ir svajonių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2014 06 26, 17:28)
Atsigulėm į VuOI chemijai. Padarė KT , sakė, kad po švitinimo reikalai pagerėjo. smile.gif ryt turi sustatyti chemijos planą. Pasakiau, kad norim porto, tai sutiko, bet šiandien gydytojas jam aiškina, kad jis turi venas ir to porto jam nereikia unsure.gif ir tai gali užtrukti ilgiau kol pradės lašinti. Nežinau ką daryti g.gif vienoj jo rankoj niekada neranda venų. Tai gal sakyti, kad jeigu susiras blogoj rankoj venas tegu lašina g.gif  unsure.gif
Galiu pasidžiaugti tyliai, kad tėtis po švitinimo atsigavo, nuotaika pagerėjo thumbup.gif turi tikslų ir svajonių rolleyes.gif

Dziaugiuosi ir as tyliai 4u.gif .taip pradzioj viskas beviltiskai atrode.linkiu tevukui chemija atlaikyti.kad kuo maziau pasaliniu butu .Kazi kaip ten Remedy Lietuvoj sekasi?ir dvynes9 ?Visom sveikatos ir jegu.bukim stiprios.
Atsakyti
Šiandien mėnuo po reanimacijos, stiprėjimas nors po truputį, bet akivaizdus. Vyrui norėtųsi bėgioti, kol kas stoja. Pats sakė pastovėjau minutę, o aš prifilmavau visas 3,5 smile.gif Šiandien jau stojo prie vaikštynės ir nepririštas, kojos linksta, sakė jausmas, kaip ne raumenys laiko, o tiesiog ant kaulų. Bet jau stovi, vietoj žingsniuoja, kitus pratimus atlieka. Skyriaus ribose su vežimėliu važiuoja, sustiprėjo rankos, kad ir lėtai bet pats nuvažiuoja į procedūras. Pavargsta gerokai, bet darbas ir valia savo duoda. Nedidelėm dozėm geriamą chemiją gauna. Kraujo rodikliai gana geri. Dar turi beveik mėnesį reabilitacijos, yra kur stiprėt, tvirtėt. Tada jau pilnu tempu galės tęsti gydymą.
Willow, berods sakė žiūri kelionių laidas. Vyras taip pat, kelionėm gyvena, visokių įdomybių prižiūri, man papasakoja smile.gif

Džiaugiuosi pas ką geros naujienos, siunčiu palaikymą kam jo reikia, stiprybės, vilties ir tikėjimo, kartais po kruopelę ir tai pastiprinimas 4u.gif
Atsakyti
Ga kam bus idomu 4u.gif Citrinos (Citrus) yra stebuklingas produktas žudantis vėžines
ląsteles. Jis yra 10.000 kartų stipresnis nei chemoterapija.

Kodėl mes nieko nežinome apie tai? O gi todėl, kad laboratorijas
domina sintetinė versija, kuri atneša jiems didžiulius pelnus.

Dabar galite padėti draugui bėdoje, suteikiant jam ar jai žinias, kad
citrinos sultys yra naudingos ligų prevencijai. Jos skonis yra malonus
ir jis neturi tokio baisaus poveikio kaip chemoterapija.

Kiek žmonių mirs , kol tai bus laikoma griežčiausioje paslaptyje, kad
nebūtų pakenkta stambiųjų korporacijų multimilijoninėms pajamoms?

Kaip žinote, citrinos medis (The Lemon Tree) yra garsus įvairių
citrinų ir laimo vaisių veislėmis.

Galite valgyti vaisius įvairiais būdais: jūs galite valgyti
minkštimą, išspausti sultis, paruošti gėrimus, šerbetus, pyragaičius,
ir tt .. Jis turi daug privalumų, tačiau įdomiausias - poveikis
cistoms ir navikams.

Šis augalas yra patikrinta priemonė nuo visų vėžio tipų . Vieni sako,
kad tai yra labai naudinga prie visų vėžio rūšių. Jis taip pat turi
antimikrobinį poveikį nuo bakterinių infekcijų ir grybelių,
veiksmingas nuo vidinių parazitų ir kirminų, jis reguliuoja kraujo
spaudimą, kuris yra per didelis, tai yra antidepresantas, kovoja su
stresu ir nervų sutrikimu.

Šios informacijos šaltinis yra įspūdingas: jis yra kilęs iš vieno į
didžiausių vaistų gamintojų pasaulyje, kuris sako, kad nuo 1970 m.
daugiau nei 20 laboratorinių testų pagalba , buvo įrodyta, kad jis
naikina 12 rūšių vėžio piktybines ląsteles , įskaitant gaubtinės
žarnos vėžio, krūties vėžio, prostatos, plaučių ir kasos ...

Šio augalo sudėtinės dalys turi 10.000 kartų didesnį poveikį nei tokio
vaisto, kaip Adriamycin, kuris dažniausiai naudojamas vaistas
chemoterapijos pasaulyje, kad sulėtinti vėžio ląstelių augimą. Ir dar
labiau stebina: gydymo būdas su citrinų ekstraktu naikina
tikpiktybines vėžio ląsteles ir neturi įtakos sveikosioms ląstelėms.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 06 27, 10:36)

Kiek žmonių mirs , kol tai bus laikoma griežčiausioje paslaptyje, kad
nebūtų pakenkta  stambiųjų korporacijų multimilijoninėms pajamoms?

Kai reklamoje randu toki sakini-daugiau ir nesinori skaityti toliau doh.gif Cia tas pats, kai patarimas gydytis soda, atsisakyti normalaus gydymo.

Ida, pakalbejau su mama, tai ji teigia, jog Tavo vyrui galvos skausmai yra susiaurejusiu kraujagysliu ir nervu pasekme. drinks_cheers.gif Sake, kai tik tevukui artedavo tikrinimas, jam prasidedavo tokie galvos skausmai, imdavo mirguliuoti akyse, nesioti i sonus, garantuodavo, kad galvoje isiseje augliai doh.gif Patikrindavo-svaru. O dabar, sako, kai susitaike su tuo, kad nebenori tirtis, tai ramus kaip belgas, nebeuzeina galvos skausmai net norint. Tiesiog nebebijo, nestresuoja, susitaike su likimu, atsipalaidavo.

Kartais as nedrasiai pagalvoju apie stebuklingus veziu isgyjimo budus, kai teigia zmones, jog atsisako gydymo, lanko sventas vietas, susitaiko su mirtimi-ir stebuklingai pasveiksta. Tai, galvoju, o gal cia nieko stebuklingo nera? Juk pastovus stresas, nervai silpnina imunine sistema, o nusilpusi imunine sistema nepajegi kovoti su jokia liga. O kai susitaiko su likimu, nurimsta, sustipreja imunitetas, tai ir pats susidoroja su vezinemis lastelemis? g.gif
Kad taip mano teorija pasitvirtintu... blush2.gif
Vilties visoms ir tikejimo, visumoj, paskutiniu metu dziugios naujienos sklando temoje, linkiu, kad jos testusi kaip galima ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 27, 10:46)
Kai reklamoje randu toki sakini-daugiau ir nesinori skaityti toliau doh.gif Cia tas pats, kai patarimas gydytis soda, atsisakyti normalaus gydymo.

Ida, pakalbejau su mama, tai ji teigia, jog Tavo vyrui galvos skausmai yra susiaurejusiu kraujagysliu ir nervu pasekme. drinks_cheers.gif Sake, kai tik tevukui artedavo tikrinimas, jam prasidedavo tokie galvos skausmai, imdavo mirguliuoti akyse, nesioti i sonus, garantuodavo, kad galvoje isiseje augliai doh.gif Patikrindavo-svaru. O dabar, sako, kai susitaike su tuo, kad nebenori tirtis, tai ramus kaip belgas, nebeuzeina galvos skausmai net norint. Tiesiog nebebijo, nestresuoja, susitaike su likimu, atsipalaidavo.

Kartais as nedrasiai pagalvoju apie stebuklingus veziu isgyjimo budus, kai teigia zmones, jog atsisako gydymo, lanko sventas vietas, susitaiko su mirtimi-ir stebuklingai pasveiksta. Tai, galvoju, o gal cia nieko stebuklingo nera? Juk pastovus stresas, nervai silpnina imunine sistema, o nusilpusi imunine sistema nepajegi kovoti su jokia liga. O kai susitaiko su likimu, nurimsta, sustipreja imunitetas, tai ir pats susidoroja su vezinemis lastelemis? g.gif
Kad taip mano teorija pasitvirtintu... blush2.gif
Vilties visoms ir tikejimo, visumoj, paskutiniu metu dziugios naujienos sklando temoje, linkiu, kad jos testusi kaip galima ilgiau 4u.gif

Tikiuosi ir as kad tie skausmai nuo nervines itampos.bet ligoniui sito nepaaiskinsi.tai paneigs tik geri tyrimu atsakymai.Del citrinos.tai manau ji niekam napakenks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 06 27, 09:50)
Tikiuosi ir as kad tie skausmai nuo nervines itampos.bet ligoniui sito nepaaiskinsi.tai paneigs tik geri tyrimu atsakymai.Del citrinos.tai manau ji niekam napakenks 4u.gif

Nepakenks, bet as skaiciau, kad vit c toki efekta duoda tada, kai jis leidziamas ir leidziami kiekiai keliskart virsyja rekomenduojama norma. Buvo kzkokia moksline (ar bent pristatyta kaip moksline) studija tokia.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 06 27, 13:20)
Nepakenks, bet as skaiciau, kad vit c toki efekta duoda tada, kai jis leidziamas ir leidziami kiekiai keliskart virsyja rekomenduojama norma. Buvo kzkokia moksline (ar bent pristatyta kaip moksline) studija tokia.

ir as skaiciau apie vit .C.bet gal cia del kitu savybiu g.gif .Ai nezinau.as tai vyrui spaudziu kiekviena ryta viena citrina.isgeria su siltu vandeniu.Ir pagal ajurvedine mityba sveika...
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 06 26, 17:57)
Dziaugiuosi ir as tyliai 4u.gif .taip pradzioj viskas beviltiskai atrode.linkiu tevukui chemija atlaikyti.kad kuo maziau pasaliniu butu .Kazi kaip ten Remedy Lietuvoj sekasi?ir dvynes9 ?Visom sveikatos ir jegu.bukim stiprios.

Ide,linkiu Tėveliui kuo didžiausios stiprybės,svarbiausia,kad padeda,kad viskas gerėja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos ir visiems sveikatos.
Neskaičiau dar ką parašėt tik "prisiduodu": grįžau po ketvirtos chemijos. Šiek tiek užsitęsė nes kontrastu tikrino portą dėl užkrešėjimo, tai atsigulus pirmadienį daktarė vos darbo gale pagavo M.Trakymą (žmogus dirba iki 15.00, pas mane į palatą buvo atitemptas 15.30, paskui visi šventė Jonines, o štai jau trečiaienų apie 12.30 buvau prakontrastuota ir paechoskopuota, ir.... nesakykit, porto išimt nereikėjo, viskas prateka pro tą krešulį žaibo greitumu jis pamažu tirpsta, nors teks fraxipariną dar leistis kol ištips, irgalvos skausmai ne nuo krešulio). taigi, leidom chemiją, šiandien grįžau. Konsultavo neurologė. Gavau galvos MRT: darys dviem aspektais - dėl mts ir ir kraujagyslių būklės. Šiomis dienomis sprogsiu nuo nervų: liepos 1-12 laukia trys MRT: vidaus org, dubens org ir galvos. kaip nesinervint? O dėl galvos skausmo tai taip: per tas dvi neveiklos dienas, ryte , vakare gaydavau ketanovo, gerdavau dar dvi ibumetino 400 ir po puodelį kavos. Vos vos ištverdavau iki sekančios injekcijos. Kai gavau dexamethazoną , galvos skausmą kaip ranka nuėmė. Daktarė liko nustebus ir namuose paskyrė dxmthzn'ą jei iki atsakymo skausmai atsinaujintų. sakė, skausmų pobūdis nepanašus į mts, bet ką gali žinoti, siaubas nuo to nemažesnis. O aš palatoj juokiausi, taip pripratau prie chemijos kad atsiradus jos trūkumui, lomkės ima, narkomanu patapau. Jei pasveiksiu, teks vartot dėl geros savijautos lotuliukas.gif . Pirmą kartą teko bendraut su L.Daukantiene mano daktarės atostogų metu - paliko laaaaaabai gerą įspūdį.
Atsakyti
Dar viena nuostabi maldele.nukopinau is kito forumo.tikiuosi autore nesupyks 4u.gif Nuostabi išgyjimo malda:
Dangiškasis tėve,
kreipiuosi į Tave, prisipažindamas, kad esu nusidėjalis. atleisik man,
kad gyvenau be Tavęs,
Aš tikiu, kad Jėzus Kristus yra Dievo sūnus,
ant kryžiaus miręs už mano nuodėmes
ir prisikėlęs iš mirusiųjų,
kad dovanotų man amžinąjį gyvenimą.
Jėzau Kristau, meldžiu Tave,
Ateik į mano širdį
ir atleisk man visas mano nuodėmes.
Sudedu jas visas Tavo akivaizdoje.
Perkeisk mano gyvenimą.
Padėk man ir išgydyk nuo visų ligų.
Aš turiu tiek daug problemų ir rūpesčių.
Niekas, išskyrus Tave negali man padėti.
Viešpatie, padaryk mane tokį, kokį nori mane matyti.
Nuo šiols akimirkos į Tavo rankas atiduodu visą savo gyvenimą.
Dabar Tu, Jėzau Kristau,
esi viso mano gyvenimažo Viešpats ir Šeimininkas.
Dėkoju Tau už atleidimą ir meilę man,
ir, kad priėmei mane į savo amžinąją šeimą.
Garbė Dievui - Tėvui ir Sūnui, ir Šventajai Dvasiai
Dabar ir per amžius amen.
Atsakyti