QUOTE(Šarlatanė @ 2014 06 26, 20:45)
Sutinku su
Tautosaka ir
Arbataa, žaliavalgystė yra arba veganinė, arba ne veganinė.
Arbataa gerų pavyzdžių pasakė. Angliškai yra geras terminas - raw vegan, kas būtent ir reiškia veganišką žaliavalgystę. Arba tiesiog raw, kas įtraukia medų nepasterizuotą pieną, žalią mėsą, žuvį ir pan., bet taip pat skaitosi žaliavalgystė.
Kalbant apie esminių dalykų maišymą, tai dar,
Rawbyseason, facebooke sakot, kad vegetarai nevartoja jokių gyvūlinės kilmės produktų, kas irgi nėra tiesa.
Apskritai, ar tik man atrodo, ar diskusija "popykčiu" keliu suka?
Geriau įdėkit kokių dienos meniukų, ką ir kiek valgėt. Manau, ne tik man tai būtų labai įdomu ir naudinga
Mums visiems reikalingi pritariantys, bet tai nekeicia to, kaip as matau pasauli: jei jau smulkintis - sushiai nera RAW, nebent tai RAWVEGAN sushiai. O ir ateityje vartosiu termina VEGETARAS/VEGANAS tuo paciu principu - vegetaras - tai zmogus nevalgantis gyvulines kilmes produktu (nemaisyti su LAKTO-VEGETARAIS bei OVO-VEGETARAIS(.Veganai - ne tik , kad nevalgo bet ir nenesioja nieko kas is vilnos ir odos) ir tai yra FAKTAI, todel esminiu dalyku as nemaisau...
Kas liecia RAW, tai velgi - tinkamiausias atitikmuo greiciausiai TERMISKAI NEAPDOROTAS MAISTAS - ilgas, bet tikslus - TNM. Ir pries baigdama parasysiu, kad tai ka ir kaip as valgau, neapibrezia manes kaip zmogaus ir tai yra faktas.
Papildyta:
QUOTE(Tautosaka @ 2014 06 26, 22:02)
vakarienei - žalias kokteilis... Labai paprastai...
Na va - zalias kokteilis...
Man Vilniuje, "prestiziniame" RAW restorane pasiule kokteili, kaip paprasiau zalio: bananas. obuolys ...ir pridure "mes dar dedam spirulinus, labai grazi zalia spalva gaunasi"...
Tautosaka, o is ko jus darote zalius kokteilius?Dekui