Pareinu ir as pas jum
Kol nestuminiais ir gimdymo reikalais buvau uzsiemusi, tai visai nebuvo kada ne akies krasteliu i jus paziuret cia
Pagimdziau, tai organizmas rekte rekia tiesiog "ZALIOOOOOO !!!"
Tai vel zaliuoju pilnu tempu, o gera gera, negaliu
Ir maziukei (5 sav.) pilvelis puikiai "laikosi" nuo mano zalumo, tai gyvent ir dziaugtis belieka
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 06 19, 15:08)
Pareinu ir as pas jum
Kol nestuminiais ir gimdymo reikalais buvau uzsiemusi, tai visai nebuvo kada ne akies krasteliu i jus paziuret cia
Ir maziukei (5 sav.) pilvelis puikiai "laikosi" nuo mano zalumo, tai gyvent ir dziaugtis belieka
Sveikinimai su dukruzes gimimu
Kaip suprantu nestumo metu nezaliavalgiavote Ar klystu?
Jei ne, kokios to priezastys?
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 06 20, 00:29)
Sveikinimai su dukruzes gimimu
Aciu
Nestumas buvo labai komplikuotas, su gteitosiom, ligoninem ir kasdienem injekcijom...
Tad jau buvo visokiu silpnumo akimirku, daug streso, kartais ir pasirinkimo maza ligoninej, tai ivairiais klystkeliais ejau pasidavus norams (virtos bulves, kruopos, miltiniai ir t.t)
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 06 20, 04:25)
Aciu
*Nestumas buvo labai komplikuotas, su gteitosiom, ligoninem ir kasdienem injekcijom...
**Tad jau buvo visokiu silpnumo akimirku, daug streso, kartais ir pasirinkimo maza ligoninej, tai ivairiais klystkeliais ejau pasidavus norams (virtos bulves, kruopos, miltiniai ir t.t)
*Nestumas buvo labai komplikuotas, su gteitosiom, ligoninem ir kasdienem injekcijom...
**Tad jau buvo visokiu silpnumo akimirku, daug streso, kartais ir pasirinkimo maza ligoninej, tai ivairiais klystkeliais ejau pasidavus norams (virtos bulves, kruopos, miltiniai ir t.t)
*Svarbu, kad viskas gerai baigesi
**Paklausiau, nes buvo idomu, ar pats organizmas reikalavo virto maisto nestumo metu, ar kitos priezastys. Aciu uz atsakyma
Idomioji dalis ta, kad gelezies trukumo nebuvo, net ir be mesos (120 visa nestuma laikesi)
Ko taip tylu...
As pasidalinsiu atradimu viecikes, is kurios po gimdymo pradejau masiskai uzsisakineti ekologiskus produktus savo raw mitybai, nes LT tiek asortimentas, tiek ir kainos kokybes santykis nedziugina
__
WWW.IHERB.COM tai internetinė Jav esanti parduotuvė, kurioje gausus pasirinkimas ekologiškų prekių, natūralios dekoratyvinės kosmetikos, higienos prekių, efektyvių maistio papildų, vitaminų ir t.t.
Seniau buvau pirkusi, bet pamirsau
NUORODA i IHERB PIRKINIUS EURAIS
Muitine neapmokestina pirkinio iki 22 EUR iki pristatymo islaidu.
Pasidalinau nuorodomis su 5$ nuolaida pirmam pirikiui jei kuri sumastysite siustis
Cia mano megstamiausios RAW PREKES
O cia visokiu siaip gerybiu naturaliu:
VISI RAW PRODUKTAI
VEGANINES KUNO PRIEZIUROS PRIEMONES
VEGANINIAI PAPILDAI
NATURALUS VALIKLIAI NAMAMS
Ir tt visko daug zodziu - man rojus jau cia
As pasidalinsiu atradimu viecikes, is kurios po gimdymo pradejau masiskai uzsisakineti ekologiskus produktus savo raw mitybai, nes LT tiek asortimentas, tiek ir kainos kokybes santykis nedziugina
__
WWW.IHERB.COM tai internetinė Jav esanti parduotuvė, kurioje gausus pasirinkimas ekologiškų prekių, natūralios dekoratyvinės kosmetikos, higienos prekių, efektyvių maistio papildų, vitaminų ir t.t.
Seniau buvau pirkusi, bet pamirsau
NUORODA i IHERB PIRKINIUS EURAIS
Muitine neapmokestina pirkinio iki 22 EUR iki pristatymo islaidu.
Pasidalinau nuorodomis su 5$ nuolaida pirmam pirikiui jei kuri sumastysite siustis
Cia mano megstamiausios RAW PREKES
O cia visokiu siaip gerybiu naturaliu:
VISI RAW PRODUKTAI
VEGANINES KUNO PRIEZIUROS PRIEMONES
VEGANINIAI PAPILDAI
NATURALUS VALIKLIAI NAMAMS
Ir tt visko daug zodziu - man rojus jau cia
Taip, superinis puslapis, tik reik labai deliotis krepsi, kad svoris ir suma tiktu. Ir pirma karta perkant galima gauti 10$ nuolaida
TDG649
TDG649
Jo tu zaidimu yra su sumu padeliojimais, bet verta pazaisti
O cia mano silpnybe, numirt galima kaip skanu! KOKOSU TRASKUCIAI
O cia mano silpnybe, numirt galima kaip skanu! KOKOSU TRASKUCIAI
Isimeciau i norus reiks pabandyt
sveikos,as ir vis gundausi i zaliavalges eit,tik labai bijau kad ziema salta nebutu,ar jum nebuna? nes atrodo juk tik zalios darzoves,jokio silto maisto
Ecover ir Method valikliu yra uk parduotuveje Tesco. Ir ten gerokai pigiau nei iherb puslapyje
Naudoju abieju produktus.
Naudoju abieju produktus.