Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(claries @ 2015 02 08, 22:21)
Turiu atliekamą Blendtec, jei aktualus geresnio tipo blenderis wink.gif

Dekui, bet man jis mazumele per brangus ax.gif galvoju apie sita kokteiline http://pigu.lt/kokte...65#product-tech o ir siaip reik daugiau pasistudijuoti apie visa sita zaliavalgiska reikala... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tautosaka @ 2015 02 08, 20:57)
fermentuotos daržovės

Kaip fermentuojate? Senokai jau norėjau tuo pasidomėti, bet vis kažkaip neprieinu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 12, 11:30)
Sapnavau, kas tinka saulėgręžų sėklos blenderiuot kartu g.gif

Mano mėgstamiausio kokteilio viena iš sudedamųjų dalių - saulėgrąžos. smile.gif Du bananai, pusė puodelio saulėgrąžų, du šaukštai (nubraukti) kakavos). Ir vandenukas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 08, 22:33)
galvoju apie sita kokteiline http://pigu.lt/kokte...65#product-tech o ir siaip reik daugiau pasistudijuoti apie visa sita zaliavalgiska reikala...  rolleyes.gif

Gal kas galit pakomentuot kiek galima naudos isspaust is sitos kokteilines, ypac kas liecia zalesiu smulkinima? Maciau, kad kazkas temoj turi ja ir ganetinai gerai atsiliepia...
Tik idomus dalyks - siandien as sita irengini be jokiu akciju Prizmoj uzmaciau uz 62eurus, kai tuo tarpu pigu.lt su 40% nuoldai dar ir brangiau keliais eurais kazin kaip cia yr g.gif
Kas patiko prie tos mazos kainos, kad gana galinga, indas stiklinis.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 09, 22:35)
Gal kas galit pakomentuot kiek galima naudos isspaust is sitos kokteilines, ypac kas liecia zalesiu smulkinima? Maciau, kad kazkas temoj turi ja ir ganetinai gerai atsiliepia...
Tik idomus dalyks - siandien as sita irengini be jokiu akciju Prizmoj uzmaciau uz 62eurus, kai tuo tarpu pigu.lt su 40% nuoldai dar ir brangiau keliais eurais kazin kaip cia yr  g.gif

Galia liuks, indas liuks, dar peiliukus reiktų peržvelgti ar pakankamo dydžio ir storio pagal indo dugną. Vienintelis dalykas kas gali pavesti, tai elektronika perdegti. Bet čia reiktų pasidomėti pas užsieniečius naudotojus ar būdingai šiai firmai, modeliui.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 10, 00:26)
Galia liuks, indas liuks, dar peiliukus reiktų peržvelgti ar pakankamo dydžio ir storio pagal indo dugną. Vienintelis dalykas kas gali pavesti, tai elektronika perdegti. Bet čia reiktų pasidomėti pas užsieniečius naudotojus ar būdingai šiai firmai, modeliui.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 09, 23:35)
Tik idomus dalyks - siandien as sita irengini be jokiu akciju Prizmoj uzmaciau uz 62eurus, kai tuo tarpu pigu.lt su 40% nuoldai dar ir brangiau keliais eurais kazin kaip cia yr  g.gif

Turiu sia kokteiline jau 1,5 metu, plaku zaliuosius kokteilius, malu seklu uztepeles, darau riesutu, seklu piena. Viska puikiai susmulkina. Kol veikia, tol dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepule @ 2015 02 11, 11:12)
Turiu sia kokteiline jau 1,5 metu, plaku zaliuosius kokteilius, malu seklu uztepeles, darau riesutu, seklu piena. Viska puikiai susmulkina. Kol veikia, tol dziaugiuosi smile.gif

O grynus riešutus, riešutų sviesto gaminimui, be daug vandens kaip pienui, ar bandėte malti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 11, 14:44)
O grynus riešutus, riešutų sviesto gaminimui, be daug vandens kaip pienui, ar bandėte malti?

Ne, riešutų sviesto gaminti nebandžiau. Iš patirties manau nelabai pavyktų, kadangi kai dariau kietesnės konsistencijos žaliavalgišką šokoladinį pyragą iš riešutų (prieš tai susmulkintų S formos peiliuku), medaus, kokoso aliejaus, tai nelabai jis man norėjo maišyti. Kai peiliukai apsemti ir konsistencija kaip labai tiršto kokteilio, tai veikia tikrai gerai.
Atsakyti
Laba, kokia jūsų nuomonė apie Chyawanprash? Ar kas nors vartojate? Šiaip papildų ir vitaminų nevartoju, bet šis toks natūralus atrodo smile.gif
Atsakyti
Jungiuos ir aš į jūsų būrelį. Nusipirkau Gražina Gum ,,Super Detox 7 dienų " mitybos programą. Jau antra diena kaip maitinuosi pagal šią programą. Pirmą dieną, tai nekaip jaučiausi , nes negalėjo gerti kavos ir buvau tokia apsnūdusi, vakare kažkodėl galva skaudėjo. Šiandien (antra diena) kol kas jaučiuosi gerai. Mėsos jokio poreikio nėra.
Norėjau paklausti, gal kas iš jūsų irgi laikotės šios maitinimo programos? Kaip po 7 dienų, ar ir toliau laikotės tos pačios programos, ar jau savo susikuriate?
Atsakyti
Sveika, kovo. 4u.gif Aš taip pat turiu šią programą, laikiausi 4d. (vėliau teko išvykti netikėtai, nebegalėjau su maistu terliotis ir visų prietaisų persivežt). smile.gif Tai mano įspūdžiai geri. Maistas skanus, sotus, atradau keleta labai skanių patiekalų, kuriuos įtraukiau į savo kasdieninį racioną. Galvos skausmo nebuvo, nes daug nepapdoroto maisto vartojau ir anksčiau, kavos negėriau. Tai stiprios detoksikacijos nebuvo. wink.gif
O kas paskatino įsigyti šią programą? Ko tikėtės pabaigus ją? smile.gif
Atsakyti