Dekui uz atsakyma del zalesiu, tada dar tikslinuosi ar tradicines salotos, aisbergo salotos, romainio salotos tai skaitosi kaip skirtingos salotos, ar vis tik tai salotos ?
Ir jei jus kiekviena diena juos geiat tai ar keiciat kiekviena diena skirtingai ar pvz. Savaite kokteiliai su salotom, kita savaite su spinatais ir pan?
QUOTE(greja @ 2014 10 16, 22:14)
Dekui uz atsakyma del zalesiu, tada dar tikslinuosi ar tradicines salotos, aisbergo salotos, romainio salotos tai skaitosi kaip skirtingos salotos, ar vis tik tai salotos ?
Ir jei jus kiekviena diena juos geiat tai ar keiciat kiekviena diena skirtingai ar pvz. Savaite kokteiliai su salotom, kita savaite su spinatais ir pan?
Dėl to tai jau nesukit taip galvos, ypač jei kurią savaitę kokią akciją rasite, tai ir pirkite tą patį. Svarbu apskritai keisti, bet savaitė nėra toks baisus laikas, kad kas nors atsitiks nepakeitus.
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 10 16, 20:20)
Man labai skanus tirstas "rudeniskas" siltas (kiek isyla nuo plakimo) moliugu kokteilis (moliugai,obuoliai,apelsinai, gvazdikeliu, cinamono - proporcijos ir kiekiai pagal pomegi ir skoni)
Ačiū, bandysim. Man šis kokteilis kažkaip Kalėdiškai skamba
Greja, icebergo ir romainio salotos skaitosi kaip skirtingi žalėsiai.
Aš asmeniškai namie vienu metu stengiuosi turėti bent dviejų rūšių žalumos, nes kažkur tiek pajėgiu suvartoti, kol nesugenda, o pritrūkus visada galima dasipirkti. Salotas laikau šaldytuve, uždaram maišelyje, taip ilgiau laikosi. Plius namie auginu po vazonėlį petražolių ir baziliko, dar su jais pamaišau.
Ir kaip sako Montaverte, tai tikrai nenumirsit, jei ir visą savaitę neišeis pakeisti žalėsių. Derinkitės pagal savo aplinkybes ir galimybes.
tai turit rankas ir sakute
galima su sakute pomidorus patrinti....bet siaip skanu su icbergo salota tiesiog valgyt. pomidoru agurku pripaustyt, cukinijos...uzsibarstyt lesius....genialu kas paprasta.
nebutina gi vien ciklintis ant malimo.....
galima su sakute pomidorus patrinti....bet siaip skanu su icbergo salota tiesiog valgyt. pomidoru agurku pripaustyt, cukinijos...uzsibarstyt lesius....genialu kas paprasta.
nebutina gi vien ciklintis ant malimo.....
Sveikos
kaip jums pavyksta nepadauginti riesutu per diena? as tik ivedineju daugiau raw patiekalu i savo mityba, o riesutu suvalgau daugiau nei galima . Ar visada riesutus stengiates mirkyti?
kaip jums pavyksta nepadauginti riesutu per diena? as tik ivedineju daugiau raw patiekalu i savo mityba, o riesutu suvalgau daugiau nei galima . Ar visada riesutus stengiates mirkyti?
pagrinde mano racione šiuo metu iš riešutų tik mirkyti migdolai, graikiškų riešutų nemirkau, jie ir taip minkšti pakankamai. Įtrauk daugiau patiekalų iš daržovių (saldžios bulvės "makaronai", kopūstų salotos labai sočios), tada riešutų ne taip stipriai ir norėsis.
Sveikos, žaliavalgės
Prispyrė reikalas...greitai gims lelytė ir mažiems vaikams nepatartina valgyti riešutus. Kaip žinia, maitinant daug kas persiduoda per pieną, tad klausimas: jeigu aš darausi riešutų pieną ar galiu jį ir toliau vartoti maitinimo metu (kartais ir pirktinį geriu)? Likusią masę suvalgau su džiovintom uogom arba šiaip iš riešutų padažai eina į trasą, ar galima?
Kitas klausimas taip pat su maitinimu susijęs. Maitinančiai reikia vengti egzotinių vaisių, bet jeigu aš ananasą ar mango pastoviai valgau, tai jokia čia man egzotika, juk bananai irgi iš egzotinių šalių vežami. Ar gerai mąstau? Nesu žaliavalgė, bet kokteilius tai mėgstu, todėl tokie klausimai iškyla.
Prispyrė reikalas...greitai gims lelytė ir mažiems vaikams nepatartina valgyti riešutus. Kaip žinia, maitinant daug kas persiduoda per pieną, tad klausimas: jeigu aš darausi riešutų pieną ar galiu jį ir toliau vartoti maitinimo metu (kartais ir pirktinį geriu)? Likusią masę suvalgau su džiovintom uogom arba šiaip iš riešutų padažai eina į trasą, ar galima?
Kitas klausimas taip pat su maitinimu susijęs. Maitinančiai reikia vengti egzotinių vaisių, bet jeigu aš ananasą ar mango pastoviai valgau, tai jokia čia man egzotika, juk bananai irgi iš egzotinių šalių vežami. Ar gerai mąstau? Nesu žaliavalgė, bet kokteilius tai mėgstu, todėl tokie klausimai iškyla.
sveiki, šiandien vienam iš masinių pirkimo portalų yra akciją Gražinos Gum sudarytai 7 dienų trukmės žalio maisto detoksikacinę mitybos programai SUPER DETOX. Gal kuriai įdomu? Siūlau kooperuotis ir pirkti kartu, nes atsiunčia pdf formatu, tai be problemų pasidalinsim. Labai lauksiu AŽ, nes nežinau ar ryt dar akcija galios ar ne, nėra parašyta laiko, todėl pirksiu jau šiandien
SVEIKOS
nusipirkau spirulinos tableciu.
ar gali buti, kad nuo ju suskystejo viduriai?
pastoviai skysti - ir net norisi dazniau i wc.
siandien lyg tycia nebevartojau (po -savaites laiko vartojimo) ir nebereikejo taip daznai i wc.
klausimas: kaip zinot, kada skystumas - gerai? valosi zarnynas, o kada ne - issivalo juk ir visos geros mgos, nepasisavini ir pacios spirulinos, nes ji iseina ?
nusipirkau spirulinos tableciu.
ar gali buti, kad nuo ju suskystejo viduriai?
pastoviai skysti - ir net norisi dazniau i wc.
siandien lyg tycia nebevartojau (po -savaites laiko vartojimo) ir nebereikejo taip daznai i wc.
klausimas: kaip zinot, kada skystumas - gerai? valosi zarnynas, o kada ne - issivalo juk ir visos geros mgos, nepasisavini ir pacios spirulinos, nes ji iseina ?
ar turite šį aparatą, ar naudojamas dažnai, nedulyja kur lentynoj?
užsisakiau dabar su nuolaida ir galvoju-nera vietos jau nei prokur nebeikisiu nieko i spinteles, o dar tokia masina atrodo
http://www.williams-...c=PIPRecentView
užsisakiau dabar su nuolaida ir galvoju-nera vietos jau nei prokur nebeikisiu nieko i spinteles, o dar tokia masina atrodo
http://www.williams-...c=PIPRecentView