Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(Grandiloquent @ 2014 08 17, 13:45)
Jei vėlesnės sėjos, tuomet dar lysvėse jūsų garbanotieji kopūstai. Kai rasit (jei rasit), duokit žinot.

Taigi penktadieni jau gavau Vilniaus panoramoje pas ukininkus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O kur jūs aplamai perkate žalumynus? aš turguose randu tik petražoles, krapus, pekino salotas, salierus, dar parduotuvėje randu žalumynų mixą, icebergo salotas, avokadą ir kartais špinatus sad.gif
ką dar į žaliuosius kotelius dedate ir kur perkate? 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=65296512
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teaparty @ 2014 08 20, 20:10)
Nutritional yeast yra maistingosios mielės

o kur ju yra pirkti? Tiems dziovintiems burokeliams idomu ka jos duoda, butinai ju reikia?...
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 09 13, 09:53)
o kur ju yra pirkti? Tiems dziovintiems burokeliams idomu ka jos duoda, butinai ju reikia?...

Ne Ltu esu pirkusi. Jos turi daug vitaminų, ypač B ir prideda vos ne tokį sūrinį skonį.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 09 13, 09:53)

Tikrai bent keli jų tiekėjai yra LT.
Įveskit paieškos sistemoje "maistinės mielės" ir rasite wink.gif
Atsakyti
Ieskau straipsniu, rupimu klausimu, bet galvoju gal cia greiciau suzinosiu is praktikos.

Ar vartojate Bolivines balandas?

Noriu parsisiusti, bet pamaciau, kad ju yra triju rusiu: baltosios, raudonosios ir juodosios. Ar yra skirtumas vertingumo kokio nors kazin? g.gif
Atsakyti
Man asmeniškai jų nė viena rūšis nepatinka. Raudonos daugiau išlaiko formą, jeigu verdi, o juodos - šiek tiek saldesnės už baltąsias. Maistine verte jos beveik nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Tautosaka @ 2014 09 14, 22:30)
Man asmeniškai jų nė viena rūšis nepatinka. Raudonos daugiau išlaiko formą, jeigu verdi, o juodos - šiek tiek saldesnės už baltąsias. Maistine verte jos beveik nesiskiria.

Aciu 4u.gif

Nutariau pabandyti juodasias, raziai atrodys su ryskiais spinatu lapais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(teaparty @ 2014 08 20, 20:10)
Nutritional yeast yra maistingosios mielės

QUOTE(svieske @ 2014 09 13, 10:53)

QUOTE(claries @ 2014 09 13, 14:31)
Tikrai bent keli jų tiekėjai yra LT.
Įveskit paieškos sistemoje "maistinės mielės" ir rasite wink.gif

ar kas radot? as tai ne, gal galetumet imest nuoroda kur ju nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Tokiu yra SVEIKUOSE PRODUKTUOSE

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 09 19, 10:29)

Nežinote dozavimo? Įdomu kuriam laikui užtenka šitos bankės.
Atsakyti