Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Ašaka @ 2014 07 17, 15:11)
Jauna dar esat:)

O dėl tų nelemtų litų, pavydite? O kaip Jūs, pavyzdžiui, įkainotumėte vienerius nekaltai kalėjime praleistus metus? 100 litų? 2 litais, ar išvis nieko neduoti, nes buvo idijotas, kad sovietų valdžiai nevergavo?

Jus tuo tikra? As itariu, kad mudvi esam panasaus amziaus. ax.gif
O jau su pavydu tai smarkiai pro sali prasovet. Zinot, mano a.a. tevas buvo politinis kalinys, taip pat arsiai kovojes pries sovietine santvarka. Sedejo Sibiro kalejime 8 metus ir dar butu sedejes, jei ponas stalinas nebut numires. Taip kad as nesu visai zalia situose dalykuose. Na, o cia jau jusu asmeniskas reikalas ar jus neypatingai gera nuomone apie Svarinska zeidzia ar ne. As turiu teise i savo nuomone, net jei ji jums nepatinka. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 07 17, 16:11)
O kaip Jūs, pavyzdžiui, įkainotumėte vienerius nekaltai kalėjime praleistus metus? 100 litų? 2 litais, ar išvis nieko neduoti, nes buvo idijotas, kad sovietų valdžiai nevergavo?

Man jo nė truputėlio negaila, ne tik violetinėj istorijoj jis pasireiškė doh.gif . Kažin į kokį "šviesų rytojų" jis paskutinius metus apkvailintą tautą vedė doh.gif . Džiaugtis nesidžiaugiu, ant kapo nespjaudyčiau (nors manau daug norinčių būtų), bet ir negaila nė per nago juodymą tokių... Kaip ir sadūnaičių visokių nebūtų gaila. Kiek jie su savo kvailais piketais valstybei kainavo doh.gif . Tokiem kad tik kovot, nesvarbu prieš ką doh.gif , ar prieš sovietų valdžią, ar prieš dabartinę demokratinę Lietuvą doh.gif . Už ką anksčiau kovojo, tai dabar ne mažiau pakenkė doh.gif .
Negi maža nekaltai nuteistų g.gif tik kažkodėl ne visiems tos pensijos skyriamos ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 17 liepos 2014 - 16:19
QUOTE(Maja Di @ 2014 07 17, 16:05)
Man jo nė truputėlio negaila, ne tik violetinėj istorijoj jis pasireiškė doh.gif . Kažin į kokį "šviesų rytojų" jis paskutinius metus apkvailintą tautą vedė doh.gif

Beje, labai teisinga komentara radau:
"Šito žmogaus istorija yra geras pavyzdys to kaip greitai galima užbraukti visą pagarbą, kokią esi pilnai užsitarnavęs už visą savo herojišką gyvenimą. Bekompromisinė kova ir kankinystė už laisvą šalį prieš okupantų sukurtą Tarybų Lietuvos ideologiją per visą savo gyvenimo didvyrišką dalį ir "kova už mergaitę", musulmonų teroristės ginimas, bei aktyvus pasipriešinimas "supuvusiai" Europai. Reikia nujausti kada baigti visas savo kovas. Kada dar galima atskirti tiesą nuo melo, išlaikant dar blaivų suvokimą, neleidžiant įvairaus plauko aferistams vedžioti tave už nosies, gadinant tau visą reputaciją."
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 07 17, 17:21)
Beje, labai teisinga komentara radau:
"Šito žmogaus istorija yra geras pavyzdys to kaip greitai galima užbraukti visą pagarbą, kokią esi pilnai užsitarnavęs už visą savo herojišką gyvenimą. Bekompromisinė kova ir kankinystė už laisvą šalį prieš okupantų sukurtą Tarybų Lietuvos ideologiją per visą savo gyvenimo didvyrišką dalį ir "kova už mergaitę", musulmonų teroristės ginimas, bei aktyvus pasipriešinimas "supuvusiai" Europai. Reikia nujausti kada baigti visas savo kovas. Kada dar galima atskirti tiesą nuo melo, išlaikant dar blaivų suvokimą, neleidžiant įvairaus plauko aferistams vedžioti tave už nosies, gadinant tau visą reputaciją."

labai taikliai pasakyta. Aš jo veiklos tikslia nežinau, bet neabejoju, kad ji buvo svarbi ir reikšminga tarybų sąjungos dusinamiems lietuviams. Tik manau kad vėliau ištiko jį ir Sadūnaitę teisuoliškas susireikšminimas ir noras išlikti vis dar įvykių centre, todėl pradėjo kovoti netgi su tuo, dėl ko ankčiau patys atkentėjo. Negalvoju, kad turėčiau jaustis kalta po to dvejodama, kad ar ne visa veikla iš nesubalansuoto proto.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 07 17, 15:11)
Jauna dar esat:) O aš puikiai pamenu ir "Tiesos" laikraščių straipsnius, koneveikiančius Svarinską, ir jo drąsius pasisakymus per draudžiamas radijos stotis... Todėl tai, kad žmogus, jau būdamas labai garbaus amžiaus, patikėjo ne ta ginčo pusė, nesumažina mano pagarbos jam.

Ašaka, nežinau kaip su pagarba manyje, bet. Teko vaikystėje susidurti su šio pono bendražygiu (IR BENDRATONIU) - mane, tikintį vaiką, nuo bažnyčios atmušė ilgam. Giminaičiams teko susidurti su kitu violetiniu jo bendražygiu - gūžčiojo pečiais, žvalgėsi į dangų, bet į bažnyčią važinėjo po 20 km...
Nežinau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kas atsitiko garsiems disidentams, juolab dvasininkijos atstovams, bet jiems tikrai atsitiko. Ar tai sindromas "Aš visada prieš"? ar dar kažkas panašaus? nesuprantu, kokie smegenų vingiai išsisklaido, kad kovojus už savo valstybę - pradėti kovoti PRIEŠ ją.
Atsakyti
"Kas jūs, kunige Svarinskai?.." (1987 m.) https://www.youtube....h?v=Hg9S2tAY6nw

Nepatingėkite pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 07 19, 05:41)
"Kas jūs, kunige Svarinskai?.." (1987 m.) https://www.youtube....h?v=Hg9S2tAY6nw

Nepatingėkite pažiūrėt

Peržiūrėjau. Pagarbos neatsirado ax.gif . Ir tame filmuke jo veido išraiška tokia pat atgrasi kaip ir paskutiniais jo gyvenimo metais, neičiau niekad pas tokį kunigą. Praleisti metai kalėjime neatperka 10 metų Lietuvos griovimo.
Tačiau pritariu D. Sužiedėliui:
Lieka nuoširdžiai tikėtis kad ten, kur šiandien užuovėją rado kunigo Svarinsko siela, bus jam švelniai ir su meile išaiškinta, kur jis klydo. Gal jį prie amžinybės vartų pasitiks kokia jauna Lietuvos lesbietė, kuri pakvies susėsti po medžiu, ir tyliai, ramiai su juo pasikalbės apie Dievo sukurto pasaulio įvairovę. Apie tai, kiek jauniems Lietuvos savižudžiams būtų padėję gailestingesni ir svetingesni žemiškos Bažnyčios namai. Ir apie tai, kaip gražiai auga vaikai rūpestingų gėjų ir lesbiečių šeimose, kurių ne vieną ir man jau teko laimė pažinti.
http://www.delfi.lt/...2#ixzz385gcba6A
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 21 liepos 2014 - 11:11
Iš niaringos fb biggrin.gif :
pasidalino Renaldas Renaldas Ščiglinskas nuotrauka.

Liepos 21 d..
Kokia didelė gali būti Niekšystė ir nužmogėjimas?
Didelė. Ji gali būti beveik Beribė... Tuoj paaiškinsiu...
A. Svarinskas ne kartą lankėsi pas Drąsiaus tėvus ir Neringą Venckienę. Labai ir visa savo širdimi palaikė a.a. Drąsių, jo dukrelę, Drąsiaus Tėvus ir Neringą... Atvykdvavo, linkėjo stiprybės ir tikėjimo Tiesa, linkėjo DRĄSOS, guodė...
...
Amžiną jam atilsį monsinjoro Svarinsko laidotuvėse buvo tik vienas vainikas be gedulo juostelės. Be užrašo...
Šis vainikas buvo atneštas itin nuoširdžiai ir turėjo užrašą, bet jis buvo nuplėštas.
Paslapčia, lyg brutalios, niekšiškos vagystės aktas - nuplėštas užrašas...
Numanau kas tai padarė, nes antžmogiai Lietuvoje žinomi.
... .. .
Tai Neringos Venckienės vainikas. Gedulo juostelėje buvo Neringos padėka ir sentencija Tiesos patriarchui...
Užrašą nuplėšė ir sunaikino išgamos, politinės išgamos, tos, kurios nepakenčia pranašesnių už save.
P.S.
Asmeniškai aš tai neabejoju, kad ir pavardes žinau tų, kurie davė komandą nuimti juostelę.
Atsakyti
Slapti įrašai atskleidė kraupią tiesą apie Kedžių šeimą

http://www.lrytas.lt...edziu-seima.htm
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 07 26, 21:40)
Slapti įrašai atskleidė kraupią tiesą apie Kedžių šeimą

http://www.lrytas.lt...edziu-seima.htm

Man dar kraupiau, kad juos klausėsi mūsų teisėsauga ir nesiimė jokių priemonių tai šeimynėliai pažabot ir leido ilgus metus kankint vaiką.
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2014 07 26, 22:27)
Man dar kraupiau, kad juos klausėsi mūsų teisėsauga ir nesiimė jokių priemonių tai šeimynėliai pažabot ir leido ilgus metus kankint vaiką.

ne tik vaiką, galbūt ir Ūsas būtų išgelbėtas, nes laikau, kad jį tas melas nužudė. Baisiai šlykštu, visiškas policijos nesusikalbėjimas ar sąmoninga tyla.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 07 26, 23:38)
ne tik vaiką, galbūt ir Ūsas būtų išgelbėtas, nes laikau, kad jį tas melas nužudė. Baisiai šlykštu, visiškas policijos nesusikalbėjimas ar sąmoninga tyla.

drinks_cheers.gif tikriausiai gal ir Milinio sūnus būtų gyvas.Mano nuomone į nesusikalbėjimą nelabai panašu, grečiausiai antras variantas.
Atsakyti