Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 19:37)
Jus turit daug patirties su prievartautais vaikais? Zinot kaip jie elgiasi?
Jei mes nezinom, tai gal nenagrinejam tokiu dalyku.
Uz tai zinom, kokia tikimybe prigerti savo vemaluose ar baloje. Cia gal irgi suroganizavo violetiniai, kad sukelti itarimus? Teorriskai viskas imanoma.

"Sunkaus laipsnio apsinuodijimo metu pasireiškia koma. Gilios komos atveju gali sutrikti kvėpavimas, užkristi liežuvis, skrandžio turinys patekti į plaučius. Tachikardija, hipovolemija, krenta arterinis kraujo spaudimas, galimi širdies ritmo sutrikimai."

Įdomu, kodėl to niekaip negalėjo ištikti tamstos dvasinio lyderio? Gėrėt kartu? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 20:44)
Kaltinamajame akte kruopščiai surašyti nužudytų vaikų kūnų darkymo epizodai bei kiti panašūs atvejai.

nu biggrin.gif

IDOMUCIA šeima „rūsyje gyveno daug metų, laukdama „pasaulio pabaigos“. Kai kurie iš išvaduotų asmenų „nė nenutuokė, kad esama kitų žmonių“, priduriama pranešime. Atvykę policijos pareigūnai surado už spintelės paslėptus laiptus, vedančius į rūsį, kur slėpėsi šeimos tėvu vadinamas vyras ir penki numanomi jo vaikai. Šeima neturėjo kontaktų su išoriniu pasauliu ir visiškai išsilaikė iš daržo bei ožkos, pranešė „RTV Drenthe“.

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....ir-ozkos-935252
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 03, 19:26)
Jūs manote, kad realiai tvirkintas/prievartautas vaikas taip elgtųsi? Ar stikinėtų ant vienos kojos, kaip Kedžio filmukuose?

Mes manome,kad tik realiai tvirkintas vaikas,gali atlaikyti 5 apklausas .
Netvirkintas manome jau pirmoje apklausoje butu issidaves,kad meluoja.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 12 03, 20:39)
Uždaruose posėdžiuose bylą išnagrinėjęs teismas nustatė, kad kaltinamieji savo namuose girdint mažametei vartojo vulgarius vyriško lytinio organo reikšmę turinčius žodžius, žmogaus seksualinę orientaciją ir seksualinį nukrypimą apibūdinančius žodžius.

Skaityti daugiau: https://klaipeda.die...irkinimo-851217

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mes mateme,kaip teismas viska nustatinejo. biggrin.gif
Pats teisejas Cininas prisipazino,kad buvo teismui perduota tik labai maza dalis bylos.
Klausimas nekyla kodel tik maza dalis? biggrin.gif

Tiesa dar butu gerai,kad ir liudininku nepamirstumete pamineti biggrin.gif
Kaip sako visi is tos pacios puses biggrin.gif

Teismas nustate atmintis istrinta,va cia ta geras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapatuncikas: 03 gruodžio 2019 - 20:27
QUOTE(kapatuncikas @ 2019 12 03, 20:25)
Mes manome,kad tik realiai tvirkintas vaikas,gali atlaikyti 5 apklausas .
Netvirkintas manome jau pirmoje apklausoje butu issidaves,kad meluoja.
Papildyta:
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mes mateme,kaip teismas viska nustatinejo. biggrin.gif
Pats teisejas Cininas prisipazino,kad buvo teismui perduota tik labai maza dalis bylos.
Klausimas nekyla kodel tik maza dalis? biggrin.gif

Teismas nustate atmintis istrinta,va cia ta geras biggrin.gif  biggrin.gif

šiaip neįsivaizduoju kaip jis dar teisėjas, jei atvirai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 19:37)
Jus turit daug patirties su prievartautais vaikais? Zinot kaip jie elgiasi?
Jei mes nezinom, tai gal nenagrinejam tokiu dalyku.
Uz tai zinom, kokia tikimybe prigerti savo vemaluose ar baloje. Cia gal irgi suroganizavo violetiniai, kad sukelti itarimus? Teorriskai viskas imanoma.

Jūsų logika sekant turėčiau suprasti, kad Jūs turite daug patirties su prigėrimais/neprigėrimais vėmaluose/balose, jei apie tai samprotaujat?

O aš, nors neturiu jokios patirties su prievartautais/tvirkintais vaikais, užauginau pakankamai daug vaikų, kad suprasčiau, jog nuskriaustas vaikas nepasakos apie savo skriaudas pasistrikinėdamas - man tai buvo panašiau į vaiką, šeimos baliuje deklamuojantį išmoktą eilėraštuką
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 03, 21:42)
Jūsų logika sekant turėčiau suprasti, kad Jūs turite daug patirties su prigėrimais/neprigėrimais vėmaluose/balose, jei apie tai samprotaujat?

O aš, nors neturiu jokios patirties su prievartautais/tvirkintais vaikais, užauginau pakankamai daug vaikų, kad suprasčiau, jog nuskriaustas vaikas nepasakos apie savo skriaudas pasistrikinėdamas - man tai buvo panašiau į vaiką, šeimos baliuje deklamuojantį išmoktą eilėraštuką

Butent, tai visiskas absurdas, as per daug nesigilinau i byla uzteko ten pacios pradzios, ta pirma video siek tiek ziurejau, nu galvoju , kas cia per absurdai. Skriaustus vaikus psichologai bando prakalbinti, per leles, per piesinius, nes jiem per didele trauma apie tai kalbeti, o cia tikrai kaip eilerascius pyskina. kazin ar pasulyje yra dar vienas vaikas, kuris taip laisvai kalbetu apie toki baisu smurta. unsure.gif

ir kitas klausimas man tada kiles kas per tevas sitaip isviesines savo vaika ir jo traumas , tarkim. Kaip tai p galima? filmuoti kelti viesai i youtuba??? juk tam vaikui reiks augti, gyventi su sita info, jau dabar pataria net nuotruaku belekokiu vaiko nedeti i soc tinklus, o cia, juk ja tai lydes visa gyvenima, kur jai nuo to pabegti, kiek zmoniu jai badys i tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 gruodžio 2019 - 22:16
QUOTE(kapatuncikas @ 2019 12 03, 21:25)

aha, pagrindinė liudininkė- ta pati mergaitė ir pačių pokalbių įrašai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 03, 22:42)
aš, nors neturiu jokios patirties su prievartautais/tvirkintais vaikais, užauginau pakankamai daug vaikų, kad suprasčiau, jog nuskriaustas vaikas nepasakos apie savo skriaudas pasistrikinėdamas - man tai buvo panašiau į vaiką, šeimos baliuje deklamuojantį išmoktą eilėraštuką

O kaip mazas vaikas turetu reaguoti i seksualine prievarta? Jis turi butinai verkti, buti depresuotas, uzguitas? Vyresnems vaikams arba kurios tiesiog prievartauja, t.y. uzpuola, naudojant jega, budingas elgesis. Bet jeigu vaikas prievartaujamas nuo mazens pastoviai tai cia vos ne kaip kose valgyti, tampa iprastu dalyku. Ikimokyklinukas isvis gali nesuvokti, kad tai kas su jo daroma, yra smurtas, tuo labiau jeigu nesukeliamas skausmas. Prievartautojas lepina saldumynais, dovanoja zaislu, nuveda i karusele, o po to tiesiog zaidzia... Vaikas priima tai kaip zaidima.
Kokios pasekmes bus labai priklauso nuo to, kaip pats vaikas priima ta patirti, kokio lygio seksualinis smurtas patirtas, kaip i tai reaguoja mama, kt. artimieji. Pvz. jeigu mama nuolat aiskina, kad va cia "geras" dede atvaziavo, dovanu atveze ir t.t. is kur tam 5-meciui vaikui zinoti, kad yra kitaip.
Tai toks nuskriaustas vaikas del savo nebrandumo nesuvokia, kad nuskriaustas ir apie savo skriaudas pasakos pasistrikinedamas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 12 04, 00:16)
aha, pagrindinė liudininkė- ta pati mergaitė ir pačių pokalbių įrašai  biggrin.gif

Kuznecovaite.Kersys.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 23:11)
Butent, tai visiskas absurdas, as per daug nesigilinau i byla uzteko ten pacios pradzios, ta pirma video siek tiek ziurejau, nu galvoju , kas cia per absurdai. Skriaustus vaikus psichologai bando prakalbinti, per leles, per piesinius, nes jiem per didele trauma apie tai kalbeti, o cia tikrai kaip eilerascius pyskina. kazin ar pasulyje yra dar vienas vaikas, kuris taip laisvai kalbetu apie toki baisu smurta. unsure.gif

ir kitas klausimas man tada kiles kas per tevas sitaip isviesines savo vaika ir jo traumas , tarkim. Kaip tai p galima? filmuoti kelti viesai i youtuba??? juk tam vaikui reiks augti, gyventi su sita info, jau dabar pataria net nuotruaku belekokiu vaiko nedeti i soc tinklus, o cia, juk ja tai lydes visa gyvenima, kur jai nuo to pabegti, kiek zmoniu jai badys i tai?

Nu neisizeiskite,bet man va tokios kaip jus tai topines kaimo bobeles pletkininkes.. biggrin.gif
Ai zinai,nesigilinau,ai zinai,man va taip eme ir pasirode..
Va paziurejau viena filmuka ir viska zinau biggrin.gif

Idomu,ka siandien rasytumete ir kokiu tada dar pasaku butumete prikure jei to sumontuoto filmuko butu nebuve?

O jus kaip suprantu butumete viena is tu kuri badytumete?

Atsakyti
QUOTE(kapatuncikas @ 2019 12 04, 04:16)
Kuznecovaite.Kersys.. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

"Tyrėjams mergaitė pasakojo ką jai teko patirti senelių namuose, o jos žodžius patvirtino ir namuose slapta daryti įrašai. Seneliai ir kaimynė mergaitę nuolat mokė pasakoti apie seksualinį išnaudojimą ir pasakojo jai apie seksualinius veiksmus, kuriuos su ja esą darė pedofilai."

Publikuota: 2015 spalio 29d. 11:01, 15 min
Atsakyti
QUOTE(kapatuncikas @ 2019 12 04, 03:33)
Nu neisizeiskite,bet man va tokios kaip jus tai topines kaimo bobeles pletkininkes.. biggrin.gif
Ai zinai,nesigilinau,ai zinai,man va taip eme ir pasirode..
Va paziurejau viena filmuka ir viska zinau biggrin.gif

o kam ten gilintis jei is kart aisku viskas? uzteko man ta video paziureti, Venckienes akis, tos mergaites mamos interviu ir aisku viskas, yra toks dalykas kaip nuojauta pas zmones. Kaip laikas parode, buvau teisi. Kam neaisku gilinkites 10m, ir tai kaip matau jums nedasyla niekas, tikit sukurta pasaka jums, skaitykit visus pletkus, atorodo gaunat kazkokia realia info lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kapatuncikas @ 2019 12 04, 03:33)
Idomu,ka siandien rasytumete ir kokiu tada dar pasaku butumete prikure jei  to sumontuoto filmuko butu nebuve?
O jus kaip suprantu butumete viena is tu kuri badytumete?

Nesupratau klausimo. Gla ir tos visos istorijos nebutu, jei tevas nebutu filmuko sumontaves gal tiek mirciu nebutu, gal ir pats butu gyvas unsure.gif

As ne nukvakusi vencku fane mirksiukas.gif kas ten nuolat kas metai rekia kur mergaite? palikit jus jau ja ramybeje. Kazkaip kita mergaite kazkodel niekam nerupi... unsure.gif
Atsakyti
Istorija lieka istorija, bet baisiausia, kad niekas nenuteistas. Venckienė su savo klanu negavo atpildo. Mergaitė, kad ir patyrė traumą tuose baisiuose namuose gyvendama, kad ir negali gyventi Lietuvoje, bet liko gyva. Svarbiausia dėl ko buvo kurtas filmukas, mano nuomone, tai reikėjo sukompromituoti a.a. teisėją Furmanavičių, kuris nuteisė Daktarą, išdrįso teisti venckienės šeimos draugus. Žudikas kedys užspringo savo vėmalais ir nudvėsė, bet kodėl žudynių organizatoriai, politikieriai, kurie rinkosi bonusus iš šios istorijos, neteisiami?
Atsakyti