Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(linamog @ 2014 07 08, 16:12)
Ar skaitet "Kales istorija"? As jau.

nea, ir kaip ?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 07 08, 16:29)
nea, ir kaip ?? bigsmile.gif

Kaip cia pasakyt - viskas perleista per autores prizme, vietom gal saldoka, gausu deminutyvu. Bet is esmes - pagaunanti, uzkabinanti knyga, vykes suskirstymas skyriais.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 08, 15:12)
Ar skaitet "Kales istorija"? As jau.

tokia literatūra bevertė
ir jai neverta gaišti laiko
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 07 08, 19:53)
tokia literatūra bevertė
ir jai neverta gaišti laiko

Nes?..
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 08, 16:45)
Kaip cia pasakyt - viskas perleista per autores prizme, vietom gal saldoka, gausu deminutyvu. Bet is esmes  - pagaunanti, uzkabinanti knyga, vykes suskirstymas skyriais.

Jau yra knygynuose? Labai noriu paskaityt, nors šiaip, manau, viskas žinoma.
Atsakyti
Yra, Klaipedoj pirmoji uzsibukinau. biggrin.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=65249231
Lėtas tas bumerangas, bet vis dėlto veikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 07 09, 17:12)
http://www.delfi.lt/...a.d?id=65249231
Lėtas tas bumerangas, bet vis dėlto veikia.  biggrin.gif

yess.gif myliu liberalus. Eis susiskaičiuoti DK.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 07 09, 16:40)
yess.gif myliu liberalus. Eis susiskaičiuoti DK.

As irgi. wub.gif Matei, kaip Guoga paksiui malku pakrove Europarlamente? lotuliukas.gif Ot saunuolis. Tapsnotojas visas susiveles, kazkoks bais pavarges, o jau piktas.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 07 17, 00:49)
As irgi.  wub.gif  Matei, kaip Guoga paksiui malku pakrove Europarlamente?    lotuliukas.gif  Ot saunuolis. Tapsnotojas visas susiveles, kazkoks bais pavarges, o jau piktas....  lotuliukas.gif

mačiau mačiau, būtent, Pakso ševeliūra iš kart į akis krito, ir dar ta tūpa kalba per sukąstus dantis, Guoga user posted image iš karto į paširdžius apie nušalinimą. O iš esmės liūdna kad lietuviai dar su savais turi už Lietuvos vietą ES kovoti.
Atsakyti
Nu ka... dar vienas violetinis iskeliavo.... tik ne i Amerike. hihihi.gif Nezinau kokie ten ypatingi Svarinsko nuopelnai, bet jis man visada atrode labai piktas. O kai susidejo su violetiniais, tai praradau paskutine pagarba jam. irnesakyk.gif Ale kai Lietryty perskaiciau, kad jis gyveno TIK is 1,800 litu pensijos, nu tai jau atsiprasau.... kiek pensininku LT tokia pensija gauna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 07 17, 15:55)
Nu ka... dar vienas violetinis iskeliavo.... tik ne i Amerike. hihihi.gif Nezinau kokie ten ypatingi Svarinsko nuopelnai, bet jis man visada atrode labai piktas.

Jauna dar esat:) O aš puikiai pamenu ir "Tiesos" laikraščių straipsnius, koneveikiančius Svarinską, ir jo drąsius pasisakymus per draudžiamas radijos stotis... Todėl tai, kad žmogus, jau būdamas labai garbaus amžiaus, patikėjo ne ta ginčo pusė, nesumažina mano pagarbos jam.

Jums, nežinančiai/neprisimenančiai jo jaunesnio, kaip ir kitiems jaunesnės kartos žmonėms sunku net paaiškinti, kokią įtaką "Katalikų bažnyčios kronika" padarė ne tik Lietuvos, bet ir kitų suvietinių respublikų disidentų judėjimams. O šiaip, pasiskaitykite bent Wikipediją: http://lt.wikipedia....nsas_Svarinskas

Bet dergimasis ir tyčiojimaisi iš šio žmogaus, patikėkit, bent jau mane asmeniškai žeidžia, nors su jo požiūriu į pastarųjų ~20 metų Lietuvos gyvenimą aš dažniausiai nesutikdavau. O dėl tų nelemtų litų, pavydite? O kaip Jūs, pavyzdžiui, įkainotumėte vienerius nekaltai kalėjime praleistus metus? 100 litų? 2 litais, ar išvis nieko neduoti, nes buvo idijotas, kad sovietų valdžiai nevergavo?

Atsakyti