QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 12, 21:02)
man visos to seimos akys labai piktos atrodo, labai nemalonios, nuo pat pradziu tos istorijos, nors ir dabar ten tu faktu nezinom ir gal nesuzinosim, bet kai juos pamaciau, sakau, ne tikria jie ne gero noretojai...
bet man taip idomu del Deimantes, tai visa spauda mirga, visa gauja gelbetoju rupinasi, o api ekita mergaite kas nors ka nors girdejo, kam nors rupi ar jau ji nebesvarbi?
Man idomu kur jas isveze, kad galetu ramiai gyventi, nuo nupususios minios toliau...nes tu lietuviu visur pilna, tuoj pranestu...
gal į kokią salą atokesnę, nes jo, tikrai pilna visur mūsiškių
taip, mudvi abi panašiai pagalvojom, aš tik pamačiau pirmą kartą tos istorijos herojus ir pirma tokia nevalinga mintis - velniai. O ant Laimutė S., kad gal ir ne šventa, gal ne angelas, bet tikrai ne tokia, kaip ją piešia. O kai pamačiau vaiko video, tai nors ir yra tų vaikų visokia psichika, bet paprastai vaikai po tikrų išgyvenimų bent liūdni būna, nelabai ir nori pasakotis kas jiems nutiko, o čia mergaitė sau šokinėja ant vienos kojytės ir kad pasakoja, kad rodo rankytėmis viską kaip kokį filmą tiesiog matytą