QUOTE(Maja Di @ 2019 07 25, 23:39)
Aš jau galvojau nebeatsakinėsiu, nes su violetiniais ginčytis beviltiška.
Man tai patinka toks momentas pas jus cia kai kurias, kai tik iskeli klausimus, tik suabejoji is kart tampi kazkuom is kart gauni etikete, uz tai, kad kritiskai mastai ir netiki viskuom kaip religija.
Jum matyt tikinciom nesuprasti to, jums turi buti arba violetiniai arba nezinau kaip kita puse vadinasi? Zmoniu kurie nepalaiko nei vienos puses, tik klausia klausimus, i kuriuos taip ir neatsakyta, negali buti?
kodel ta sese tos mamos nuzude, kaip ji maise gaujom, daktaram ar kam ten dar? kodel kiti ten mire "netycia" Usas , kaip jaunas vyras uzspringo skrancio turiniu? eme ir uzspringo? ir cia viskas del to, kad nenorejo moters paleisti? is to pykcio uzspringo? o Neringa kas, gaujos vadeiva kazkokios, nesupratau cia irgi teismas irode? kur kit adukryte berods nuzudytos moters? kodel jos valstybe nesaugo ar saugo, kodel buvo tik i ta Deimante ir tebera visas demesys sutelktas? kodel teisesauga is karto nenagrinejo bylos kaip reikiant, kodle mergaiciu neatskyre nuo seimu , nepaskyre neutraliu globeju? kodle i ta byla kisosi visi imanomi politikai, net prezidente? jei cia tik pavydaus vyro svaiciojimai?
Man Kedziu seima is karto nepatiko ir aisku, ksd jie kazka ten suka, bet viskas irgi nemanau, kad tai paprasta, kaip teisetvarka pateikia, kuri sitaip prastai dirba.