Kazkada teigei, kad usas nuskendo. Tau nk keisto nebuvo. Paskaityk dabar savo mylimiausia kuzia ka raso. Vis dar nepasveikai?
empatišku būti nebūtina kiekvienam, kad būti normaliu žmogumi, normaliu teisėju, o ne paklaikusiu kaip tu ją pavadinai. Jei žmogus paklaikęs, tai jam Vasaros 5 vieta.
Žodžiu, kaip visada. Visos jūs viską žinot, o realiai nepadarot nieko. Tikrai, kad Ura patriotės. Aš pvz. nors labai rizikuoju susigadinti sau gyvenimą Lietuvoje (nes gi čia teisingų nemėgsta), bet maksimaliai apie visus pranešu, apie ką tik galiu.
O kas yra nornalus žmogus?
Empatija (gr. εμπάθεια 'stipri aistra, įsijautimas') yra gebėjimas įsijausti į kito padėtį, emocinę būseną, tiesiogiai suprasti kito jausmus; altruizmo pagrindas. Empatija susijusi su savivoka, savo jausmų pažinimu, vėliau savistabos rezultatus pritaikant bendravime su kitais. Žmogaus emocijos siejamos su mąstymu, įsitikinimais bei troškimais, todėl empatija pasižymintys žmonės paprastai gali tiksliau apibūdinti kito žmogaus minčių kryptį ir nusiteikimą (nuotaiką).
Visus mus supa zmonės, su kuriais bendraujam, aišku tu neprivalai juos suprast ir būt suprastas, bet tai ženkliai pagerina santykių kokybę. Čia kaip teigt, kad inžinieriui nebūtina gerai mokėt skaičiuot...
O žmonės, kurių darbas yra su žmonėmis, ar tikrai jiems nereik empatijos? Paskui turim va tokias socialines darbuotojas, kur neadekvačiai sprendžia dėl grėsmės vaikų saugumui. Ir emaptija nebūtinai tik geram jausmui suprasti,.
Aš nieko neteigiu, nes nesu susipažinusi su byla, komentuoju tik kas paviešinama ir tikiu faktais, o ne kliedesiais. Jau galvojau tavo kompanija visa psichuškėj.... Per kurią vietą Kuznecovaitė mano mylimiausia? Kai patvorinė buvo, buvo durnelių mylimiausia, dabar, manau, niekieno
Empatija (gr. εμπάθεια 'stipri aistra, įsijautimas') yra gebėjimas įsijausti į kito padėtį, emocinę būseną, tiesiogiai suprasti kito jausmus; altruizmo pagrindas. Empatija susijusi su savivoka, savo jausmų pažinimu, vėliau savistabos rezultatus pritaikant bendravime su kitais. Žmogaus emocijos siejamos su mąstymu, įsitikinimais bei troškimais, todėl empatija pasižymintys žmonės paprastai gali tiksliau apibūdinti kito žmogaus minčių kryptį ir nusiteikimą (nuotaiką).
Visus mus supa zmonės, su kuriais bendraujam, aišku tu neprivalai juos suprast ir būt suprastas, bet tai ženkliai pagerina santykių kokybę. Čia kaip teigt, kad inžinieriui nebūtina gerai mokėt skaičiuot...
O žmonės, kurių darbas yra su žmonėmis, ar tikrai jiems nereik empatijos? Paskui turim va tokias socialines darbuotojas, kur neadekvačiai sprendžia dėl grėsmės vaikų saugumui. Ir emaptija nebūtinai tik geram jausmui suprasti,.
normalios psichikos, pirmiausia, nes itin empatiškas žmogus gali pradėti ne vietoje ir nelaiku sriūbauti. Pvz. sugalvos empatiškas teisėjas sriūbauti dėl serijinio žudiko, kad jis vargšas, niekas jo nemylėjo, jis gal tik meilės norėjo ir paskirs jam kalėjimo tik kokius metus, švelniomis sąlygomis. Ot tai empatija, ne?
Paskutiniu metu tik ir stebime neadekvačią teisėjų empatiją, kad net bloga nuo jos darosi
Pamacius kruva pinigu daug kas empatiski pasidaro
tai kad net ne visada. Žinau pavyzdžių, kur tikrai neturėjo už ką papirkti, o teisėjas neadekvačiai empatiškas
Paskutiniu metu tik ir stebime neadekvačią teisėjų empatiją, kad net bloga nuo jos darosi
Arba jo empatija bus nukreipta i auka ir nusikaltelis gaus pelnyta bausme
Kaip galima ilgai tirti nepagristus dalykus?
Sakysim parasyciau skunda, kad mane vakar isprievartavai. Pirmiausia apklaustu mane, kas, kaip kas ten buvo kokie faktai, kas mate, davai eik pas medikus.
Jei matytu, kad kalbu risliai, tai apklaustu pacia...
Ir butu isvada... tave suimti, arba byla nutraukti, arba mane pasodinti uz smeizima.
O ji prdetu tirti menesiais... tai jau idomiausia taptu teisesauga, ka jii ten tiria? Rado tiek irodymu, kad reikia tiek laiko ar dar kas?
butent
O kaip turėjo reaguoti į tai, ko nebuvo? Buvo nepagrįsti Kedžio skundai, ir jie buvo tiriami.
Tiriami? kaip dabar tiriamas mergaites primusimas vos ne ik imirties? liudininkai neapklausti, smurtautojas jau padarytas auka is anskto generalinio komisaro... laisveje sau ramia gyvena ir tiketinai gyvens...
paimti istirti reikajo visapusiskai mergaite ir butu aisku, yra gi teismo psichologai, psichiatrai, gydytojai galu gale. O cia tampe tampe, as nezinau kas ten kur kaltas, bet itariu vyko kazkokiu klanu kovos, kur buvo mergaite pasinaudota elementariai. galu gale kodle apie kita mergiate niekas nekalba, juk jos 2 buvo, viena mama nuzudyta.
Kas ten realia dejosi, jauciu niekad neusuzinosim...
tik kai pirma karta pamaciau ten ta video su mergaites tariamu liudyjimu, man is kart kilo nepasitikejimas,traumuotas vaikas, sitaip gana pakiliai , linksmai pries kameras apie tai nepasakotu...
Aurimas Drižius
Šiandien, birželio 17 d., žmonės jau 85 kartą rinkos Daukanto aikštėje paklausti Ar gyva Deimantė?.
chroniška, lėtinė teisibė
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy
nuokrama Kupčinskas irgi turėjo būti atsakingas už Stankūnaitės ir jos vaiko terorizavimą, panašu, kad naudojosi tarnybine padėtimi ir teikė informaciją. Pasisekė, kad apkaltos išvengė.