Kaip galima ilgai tirti nepagristus dalykus?
Sakysim parasyciau skunda, kad mane vakar isprievartavai. Pirmiausia apklaustu mane, kas, kaip kas ten buvo kokie faktai, kas mate, davai eik pas medikus.
Jei matytu, kad kalbu risliai, tai apklaustu pacia...
Ir butu isvada... tave suimti, arba byla nutraukti, arba mane pasodinti uz smeizima.
O ji prdetu tirti menesiais... tai jau idomiausia taptu teisesauga, ka jii ten tiria? Rado tiek irodymu, kad reikia tiek laiko ar dar kas?
butent
O kaip turėjo reaguoti į tai, ko nebuvo? Buvo nepagrįsti Kedžio skundai, ir jie buvo tiriami.
Tiriami? kaip dabar tiriamas mergaites primusimas vos ne ik imirties? liudininkai neapklausti, smurtautojas jau padarytas auka is anskto generalinio komisaro... laisveje sau ramia gyvena ir tiketinai gyvens...
paimti istirti reikajo visapusiskai mergaite ir butu aisku, yra gi teismo psichologai, psichiatrai, gydytojai galu gale. O cia tampe tampe, as nezinau kas ten kur kaltas, bet itariu vyko kazkokiu klanu kovos, kur buvo mergaite pasinaudota elementariai. galu gale kodle apie kita mergiate niekas nekalba, juk jos 2 buvo, viena mama nuzudyta.
Kas ten realia dejosi, jauciu niekad neusuzinosim...
tik kai pirma karta pamaciau ten ta video su mergaites tariamu liudyjimu, man is kart kilo nepasitikejimas,traumuotas vaikas, sitaip gana pakiliai , linksmai pries kameras apie tai nepasakotu...