Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 03, 11:22)
Ir niekam nepranešei? Ji gi teisėja buvo, žmones teisė rolleyes.gif

statistiškai, daugiausia psichopatų yra tarp teisininkų, ir jie puikiai gali susitvarkyti su darbu, nes dėl empatijos stokos jiems lengviau išlikti "šaltiems" biggrin.gif
Atsakyti
Motyvai buvo. Net ne vienas. Labai akivaizdūs. Viskas buvo išsamiai aprašyta, tik gilinkitės, ir viskas matysis.
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 03, 13:56)
Motyvai buvo. Net ne vienas. Labai akivaizdūs. Viskas buvo išsamiai aprašyta, tik gilinkitės, ir viskas matysis.

Nu ne visais atvejais. Iš ko kilo pareiškimai policijai, kaip ir aišku-vaiko gyvenamosios vietos dalybos, alimentai, pavydas. O dėl ko mirė teisėjas Furmanavičius, man vis dar neaišku, niekaip kitaip, kaip tik kliedesiais, negaliu paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 03, 12:56)

As neskaitau rezimo sapalioniu. Jurbarko pastarieji ivykiai yra lemtingas zenklas kad LT perejo i chaoso stadija
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 03, 13:00)
Nu ne visais atvejais. Iš ko kilo pareiškimai policijai, kaip ir aišku-vaiko gyvenamosios vietos dalybos, alimentai, pavydas. O dėl ko mirė teisėjas Furmanavičius, man vis dar neaišku, niekaip kitaip, kaip tik kliedesiais, negaliu paaiškinti.
Teisėjas Furmanavičius buvo nužudytas.

Na, ne vien kliedesiai. Gi Venckus bei Kedys buvo tampriai susiję su Kauno nusikalstamomis grupuotėmis ar pavieniais banditais.

Tarp kolegų teisėjas Furmanavičius buvo populiarus, o va pasikėlusiai Venckienei "deramo dėmesio" nesusiprotėjo parodyti. O ir "netinkamai nuteisė" Kauno mafijozį.
Taigi, užsakymas sutapo su asmeniniu kerštu, pavydu.

Visiškai neatsitiktinai teisėją nužudyti pasirinkta pirmiausiai.

Nebesiplėsiu. Tiesiog motyvų buvo visuose veiksmuose. Ir jie persipynę, yra nevienareikšmiai, daug dūmų uždangos paskleista, ir dar ne visa išsklaidyta. To labiausiai ir bijo N.Venckienė.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 03, 12:53)
statistiškai, daugiausia psichopatų yra tarp teisininkų, ir jie puikiai gali susitvarkyti su darbu, nes dėl empatijos stokos jiems lengviau išlikti "šaltiems"  biggrin.gif

prie ko čia empatijos stoka?
empatišku būti nebūtina kiekvienam, kad būti normaliu žmogumi, normaliu teisėju, o ne paklaikusiu kaip tu ją pavadinai. Jei žmogus paklaikęs, tai jam Vasaros 5 vieta.
Žodžiu, kaip visada. Visos jūs viską žinot, o realiai nepadarot nieko. Tikrai, kad Ura patriotės. Aš pvz. nors labai rizikuoju susigadinti sau gyvenimą Lietuvoje (nes gi čia teisingų nemėgsta), bet maksimaliai apie visus pranešu, apie ką tik galiu.
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 03, 13:29)

Kiek pamenu is tu laiku spaudos - lyg rase, kad jis neteisingai nuteise zmogu, kuris kalejime neisgyveno. Seima neteko vyro ir tevo.
Aisku rezimas arba nieko nesumokejo arba numete skatikus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 03, 14:31)
prie ko čia empatijos stoka?
empatišku būti nebūtina kiekvienam, kad būti normaliu žmogumi, normaliu teisėju, o ne paklaikusiu kaip tu ją pavadinai. Jei žmogus paklaikęs, tai jam Vasaros 5 vieta.
Žodžiu, kaip visada. Visos jūs viską žinot, o realiai nepadarot nieko. Tikrai, kad Ura patriotės. Aš pvz. nors labai rizikuoju susigadinti sau gyvenimą Lietuvoje (nes gi čia teisingų nemėgsta), bet maksimaliai apie visus pranešu, apie ką tik galiu.

aš sakiau, kad tai tik man kilęs įspūdis biggrin.gif o Tau jau dangus griūna, kaip visada biggrin.gif o kai jis tikrai griūna, tai tau viskas čiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 03, 13:43)
aš sakiau, kad tai tik man kilęs įspūdis  biggrin.gif  o Tau jau dangus griūna, kaip visada  biggrin.gif o kai jis tikrai griūna, tai tau viskas čiki  biggrin.gif

jo žinok, dangus nesugriuvo, ne ne. Kone visą Lietuvą palietė ši tragiška istorija, o jai čia menkniekis, geriau dėl kokio X nevykėlio paverkim visi kartu, pvz. dėl kokio vieno a la vargšo forumiečio, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 03, 14:29)

Na, ne vien kliedesiai. Gi Venckus bei Kedys buvo tampriai susiję su Kauno nusikalstamomis grupuotėmis ar pavieniais banditais.

Tarp kolegų teisėjas Furmanavičius buvo populiarus, o va pasikėlusiai Venckienei "deramo dėmesio" nesusiprotėjo parodyti. O ir "netinkamai nuteisė" Kauno mafijozį.
Taigi, užsakymas sutapo su asmeniniu kerštu, pavydu.

Visiškai neatsitiktinai teisėją nužudyti pasirinkta pirmiausiai.

Nebesiplėsiu. Tiesiog motyvų buvo visuose veiksmuose. Ir jie persipynę, yra nevienareikšmiai, daug dūmų uždangos paskleista, ir dar ne visa išsklaidyta. To labiausiai ir bijo N.Venckienė.

iš pradžių žadėjau ginčytis, bet gal ir Jūsų tiesa. Tiek Naruševičienė, tiek teisėjas dar iki pedofilinio burbulo buvo jau kedyno istorijoje, kaip perbėgę kelią kedynui nepalankioms aplinkybėms. O paskui jau smagino savo fantazijas ta pačia neapykantos ir keršto tema unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 03, 12:29)
Tarp kolegų teisėjas Furmanavičius buvo populiarus, o va pasikėlusiai Venckienei "deramo dėmesio" nesusiprotėjo parodyti.

Absurdiska versija.
Milinis ir Naruseviciene kodel? Labai daug mirciu...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2019 06 03, 15:02)
Absurdiska versija.
Milinis ir Naruseviciene kodel? Labai daug mirciu...

Oi blyn... Kiek dar nepasveikusių yra... O šiaip, gali paklausti tetos Niaringos kodėl.
Atsakyti