Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Delfine @ 2019 06 01, 09:53)
O komentuojant esmę: labai jau menkos kompensacijos ir labai jau ilgai užtruko. Deja.

Tuo pačiu žinios apie jau 1.5 metų JAV kalinčią ir vis JAV teisėjus apgauti bandančią Venckienę:
Venckienė bando priešintis JAV teismo sprendimui
Abejoju, kad jai pavyks, bet va vilkina, kaip kad Lietuvoje darė. "Kovoja".

Per tą laiką ir EŽTT eilė pagaliau ateis... Be to, ir D.Grybauskaitė apleidžia forpostą...
Žodžiu, teisingumas ateis, tik va labai jau lėtai ir palyginus kukliai bausdamas...  ax.gif

As prisimenu tu ivykiu pradzia, kai teisesauga I NIEKA NEREAGAVO.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 01, 22:13)
As prisimenu tu ivykiu pradzia, kai teisesauga I NIEKA NEREAGAVO.

O kaip turėjo reaguoti į tai, ko nebuvo? Buvo nepagrįsti Kedžio skundai, ir jie buvo tiriami.
Atsakyti
Lrytas pastaruoju metu itin intensyviai spausdina neigiamą informaciją apie D.Grybauskaitę, dažnai tik atkartodami kokią vieną seną nuogirdą, bet ją nuolat ir nuolat kartodami, kad galėtų purvą pilti beveik kasdien. Žinant, kad lrytas atidirba dėl Snoro pinigų bei dėl korupcinės bylos, kurioje teisiami Vainauskas ir kenkėjas Tapšnotojas Paksas su visa TTP, tokios rašliavos vertintinos kritiškai.

Tačiau šis A.Kuznecovaitės rašinys tikrai panašus į teisybę:
Garliavos byloje – naujos detalės: šokiruojančias mirtis mįslėmis apgaubė ir nurodymas iš Prezidentūros

Manau būtent šios dvi mirtys (bei dvi pirmosios) ir gąsdina taip stipriai N.Venckienę. Esami kaltinimai yra smulkmena, palyginti su nužudymų užsakymu, organizavimu, ar bent slėpimu. Ji bijo, kad ją pargabenus į Lietuvą, tos nužudymo bylos bus atnaujintos ir ji bus pagrįstai apkaltinta.

D.Grybauskaitė šią nuodėmę tikrai turi. Kaip ir V.Landsbergis.
Be tokio "stogo" violetinė psichozė nebūtų nei tiek išsikerojusi, nei taip tyliai numarinta po to, kai paaiškėjo, kad žiauriai suklysta, neteisėtai tokiu aukštu politiniu lygiu palaikant būtent kaltąją ir ciniškai visus apgaudinėjusią pusę.

Aš irgi puikiai atsimenu visą tą istoriją. Nuo pat pradžių. Labai gilinausi į visus faktus, visus duomenis. Ir buvau pakraupusi nuo neteisybės, kurios tik per plauką nepavyko "prastumti", pridengiant Kedvenckių gaujos nusikaltimus. Dar labai daug įtikėjusių violetinių iki šiol nenori pripažinti buvę suklaidinti.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 06 01, 22:03)
Buvo nepagrįsti Kedžio skundai, ir jie buvo tiriami.

Kaip galima ilgai tirti nepagristus dalykus?

Sakysim parasyciau skunda, kad mane vakar isprievartavai. Pirmiausia apklaustu mane, kas, kaip kas ten buvo kokie faktai, kas mate, davai eik pas medikus.
Jei matytu, kad kalbu risliai, tai apklaustu pacia...

Ir butu isvada... tave suimti, arba byla nutraukti, arba mane pasodinti uz smeizima.

O ji prdetu tirti menesiais... tai jau idomiausia taptu teisesauga, ka jii ten tiria? Rado tiek irodymu, kad reikia tiek laiko ar dar kas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 02, 10:17)
Kaip galima ilgai tirti nepagristus dalykus?

Sakysim parasyciau skunda, kad mane vakar isprievartavai. Pirmiausia apklaustu mane, kas, kaip kas ten buvo kokie faktai, kas mate, davai eik pas medikus.

Kiek pamenu, vaiko psichologams neleido apklausti.
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 02, 09:45)
Lrytas pastaruoju metu itin intensyviai spausdina neigiamą informaciją apie D.Grybauskaitę, dažnai tik atkartodami kokią vieną seną nuogirdą, bet ją nuolat ir nuolat kartodami, kad galėtų purvą pilti beveik kasdien. Žinant, kad lrytas atidirba dėl Snoro pinigų bei dėl korupcinės bylos, kurioje teisiami Vainauskas ir kenkėjas Tapšnotojas Paksas su visa TTP, tokios rašliavos vertintinos kritiškai.

Tačiau šis A.Kuznecovaitės rašinys tikrai panašus į teisybę:
Garliavos byloje – naujos detalės: šokiruojančias mirtis mįslėmis apgaubė ir nurodymas iš Prezidentūros

Manau būtent šios dvi mirtys (bei dvi pirmosios) ir gąsdina taip stipriai N.Venckienę. Esami kaltinimai yra smulkmena, palyginti su nužudymų užsakymu, organizavimu, ar bent slėpimu. Ji bijo, kad ją pargabenus į Lietuvą, tos nužudymo bylos bus atnaujintos ir ji bus pagrįstai apkaltinta.

D.Grybauskaitė šią nuodėmę tikrai turi. Kaip ir V.Landsbergis.
Be tokio "stogo" violetinė psichozė nebūtų nei tiek išsikerojusi, nei taip tyliai numarinta po to, kai paaiškėjo, kad žiauriai suklysta, neteisėtai tokiu aukštu politiniu lygiu palaikant būtent kaltąją ir ciniškai visus apgaudinėjusią pusę.
Aš irgi puikiai atsimenu visą tą istoriją. Nuo pat pradžių. Labai gilinausi į visus faktus, visus duomenis. Ir buvau pakraupusi nuo neteisybės, kurios tik per plauką nepavyko "prastumti", pridengiant Kedvenckių gaujos nusikaltimus. Dar labai daug įtikėjusių violetinių iki šiol nenori pripažinti buvę suklaidinti.

man irgi įdomi prasmė to tendencingo varymo ant Grybauskaitės ir prokuratūros. Kaip Venckienė, turbūt, įtariamieji ruošiasi įrodinėti šališkumą pačių kuriamomis antimis.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 06 02, 11:07)
Kiek pamenu, vaiko psichologams neleido apklausti.

Visose istorijose pagrindine esme - motyvas.
Motyvo nebuna tik pas psichinius.
Pas Violetinius nebuvo motyvo visa ta be reikalo sukurpti is nieko. Nes problemu matesi daugiau, nei sekmes.
Taip elgiamasi tik is beviltiskumo. Po to tu itariamu liudininku mirtys tik uzbaige visa paveiksla, kaip is senu pigiu snipu filmu.

Atsakyti

Visose istorijose pagrindine esme - motyvas.
Pas Violetinius nebuvo motyvo visa ta be reikalo sukurpti is nieko. Nes problemu matesi daugiau, nei sekmes.
Taip elgiamasi tik is beviltiskumo. Po to tu itariamu liudininku mirtys tik uzbaige visa paveiksla, kaip is senu pigiu snipu filmu.

Nesusitaikai su faktu, kad tavo dvasine lyderė psichine? 

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 03, 07:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72446005" data-time="1559500209"><div><p>Visose istorijose pagrindine esme - motyvas.
Taip elgiamasi tik is beviltiskumo. Po to tu itariamu liudininku mirtys tik uzbaige visa paveiksla, kaip is senu pigiu snipu filmu.</p></div></blockquote><p>Nesusitaikai su faktu, kad tavo dvasine lyderė psichine? </p>

Man vienodai jusu tos lietuviskos problemos... Vieni uz kitus baisesni... Ka ir pati... Jei Ta tavo lydere psichine, tai kodel ja norii teisti? Reikejo USA pranesti, kad patikrintu jos bukle ir jei pasitvirtins - imtusi medicininiu priemoniu.

Vel... nedaug nuo sovietu pasisttumejai, kur tie kas kovojo rpies sovietus irgi buvo psichiniai.
Nezinau as tos daktaru chebros ir ji manes nedomina, bet teisesaugos veiksmai sodomino ne mane viena...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 03, 09:30)
Vel... nedaug nuo sovietu pasisttumejai, kur tie kas kovojo rpies sovietus irgi buvo psichiniai.
Nezinau as tos daktaru chebros ir ji manes nedomina, bet teisesaugos veiksmai sodomino ne mane viena...

Hitleris irgi prieš sovietus kovojo. Tavo logika tokia, kad vien todėl jo psichiniu vadinti negalima.

Aš tavo dvasinę lyderę dar toli gražu iki visų įvykių asmeniškai pažinojau, ir man jos paklaikimas matėsi akivaizdžiai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 03, 10:04)
Hitleris irgi prieš sovietus kovojo. Tavo logika tokia, kad vien todėl jo psichiniu vadinti negalima. 

Aš tavo dvasinę lyderę dar toli gražu iki visų įvykių asmeniškai pažinojau, ir man jos paklaikimas matėsi akivaizdžiai.

Ir niekam nepranešei? Ji gi teisėja buvo, žmones teisė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 03, 10:04)

Tavo valstybeje teisejais dirba akivaizdziai isproteje asmenys ir kolegos nepastebi?????
Gera tada valstybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 03 birželio 2019 - 09:25