QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 16:37)
Tai kame čia reikalas? Požiūris į prašančią valstybę, į konkrečią bylą ar dar kažkas?
Išdėstysiu faktus, kurie kelia įtarimą. JAV ambasadorė Lietuvoje nieko nežino, Pašilis nusiplovė rankas - neva savo darbą atliko ir jau antri metai kažko laukia, Venckienė ramiai sau vaikšto prekybcentriuose, išvaizdos nepakeitusi, sūnus, reikia manyti lanko mokyklą, o tam reikalingi asmens dokumentai. Žodžiu, situaciaja nepanaši į adatą šieno kupetoje...
Išdėstysiu faktus, kurie kelia įtarimą. JAV ambasadorė Lietuvoje nieko nežino, Pašilis nusiplovė rankas - neva savo darbą atliko ir jau antri metai kažko laukia, Venckienė ramiai sau vaikšto prekybcentriuose, išvaizdos nepakeitusi, sūnus, reikia manyti lanko mokyklą, o tam reikalingi asmens dokumentai. Žodžiu, situaciaja nepanaši į adatą šieno kupetoje...
Nejaugi? O kokiai cia valstybei JAV iskarto puola pildyti pateiktas paraiskas? Tarkim JAV -Kinijai, ar JAV - Rusijai, kiek nusikalteliu perdave? Samoningai ivardinau "dideles, neva itakingas salis". Kad suprasciau kokioje vietoje ta musu Lietuvele, palyginus su kitomis salimis. Na jei darome tokias, kompetetingas isvadas, kaip tamstos.
Ir pagaliau kur yra valstieciu partija, kodel reikaliukai nepajudejo? Kiba vieneriu metu per mazai, prademonstruoti kaip privalu dirbti saziningai?
Faktai?
Kaip idomu, gal pateikite man siuos faktus pagrindziancius saltinius, kad galeciau susipazinti. Kalbu apie institucijas, instituciju darba ir t.t.
Kur vaiksto Venskiene, ir kur mokosi jos sunus, tiesa pasakius mane nedomina. Mane domina musu instituciju darbas.