Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(mjforever @ 2017 11 26, 13:47)
Ir vis tik teisingumas valstybėje egzistuoja. Kad ir suvargęs, bet galų gale yra persekiojami tie, kurie tikrieji brudai ir yra.

Bet praktiškai beveik niekas nenubaustas. Ar ne todėl, kad į tai kišosi aukščiausi valstybės pareigūnai?
Papildyta:
O ir EŽTT iki šiol nesugebėjo išspręsti Stankūnaitės bylos prieš Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 11 26, 12:47)
bravo . Būtent. Čia buvo viskas viename. Ir vis tik teisingumas valstybėje egzistuoja. Kad ir suvargęs, bet galų gale yra persekiojami tie, kurie tikrieji brudai ir yra.

Nejuokinkit su tokiu "teisingumu" biggrin.gif Nervingutę lietuviai Čikagoje filmuoja, o tarnybos niekas nieko biggrin.gif
O kaipgi kitaip? Gi Dalytė su ja kavytę gėrė, tėveliukas (sveikatos jam biggrin.gif ) Vytukas balsą kėlė, eiles rašė, skambučius darė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 11 26, 14:03)
Bet praktiškai beveik niekas nenubaustas. Ar ne todėl, kad į tai kišosi aukščiausi valstybės pareigūnai?
Papildyta:
O ir EŽTT iki šiol nesugebėjo išspręsti Stankūnaitės bylos prieš Lietuvą.

Kaip gi ne, kas liko be atsako? Kliedinti teta? Su ligoniais visada sunkiau. Bet jos seimai bausme yra likimas, kurio jie taip siekė Stankunaitei.
Atsakyti
[quote=Maja Di,2017 11 26, 14:03] 😎
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 26 lapkričio 2017 - 13:55
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 26, 13:32)
Nejuokinkit su tokiu "teisingumu" biggrin.gif Nervingutę lietuviai Čikagoje filmuoja, o tarnybos niekas nieko biggrin.gif
O kaipgi kitaip? Gi Dalytė su ja kavytę gėrė, tėveliukas (sveikatos jam biggrin.gif ) Vytukas balsą kėlė, eiles rašė, skambučius darė ax.gif

OK, o kaip pagal jus tas teisingumas turi atrodyti?

Ka turi daryti musu tarnybos Cikagoje, jei JAV tarnybos nereaguoja i visas musu tarnybu siunciamas uzklausas, prastymus ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 15:29)
OK, o kaip pagal jus tas teisingumas turi atrodyti?

Ka turi daryti musu tarnybos Cikagoje, jei JAV tarnybos nereaguoja i visas musu tarnybu siunciamas uzklausas, prastymus ir t.t.?

Tai sakote JAV kalta? Aš tai labai abejoju. Aš tai manau, kad neoficialiai yra paprašyta jos neieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 26, 15:33)
Tai sakote JAV kalta? Aš tai labai abejoju. Aš tai manau, kad neoficialiai yra paprašyta jos neieškoti ax.gif

Monteverte, man isvis neidomu kaltu ieskojimas. Man idomios rpiezastys ir veiksmu pasekmes.

Jus klausiu, kaip turi atrodyti anot jusu teisingumas.
Ir ka nepadare musu teisesaugos atstovai, kad jo anot jusu Lietuvoje nera.

Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 26, 15:33)

Vat ir man toks įtarimas kirba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 15:38)
Vat ir man toks įtarimas kirba. smile.gif

Kodel?
Pagriskite savo isvadas, itarimus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 15:43)
Kodel?

Boženka, paprasti lietuviai, ne kokie ten tarnybų žvalgai ir šnipai nufotkina, viešai fotkes įkelia, o jau tarnybos neranda? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 15:36)
Monteverte, man isvis neidomu kaltu ieskojimas. Man idomios rpiezastys ir veiksmu pasekmes.

Jus klausiu, kaip turi atrodyti anot jusu teisingumas.
Ir ka nepadare musu teisesaugos atstovai, kad jo anot jusu Lietuvoje nera.

Viskas.

Jau parašiau: "mamytė Dalytė" ir "tėvukas Vytukas", tai pirmiausia ir bus tikriausiai tos priežastys.

O kaip kitaip turi atrodyti? Turi būti suimta, parvežta ir kalinama.

Taip, viskas. Tada ir būtų viskas, o dabar yra apvalus NIEKAS. NULIS teisingume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 26 lapkričio 2017 - 16:02
QUOTE(Monteverte @ 2017 11 26, 16:02)
Boženka, paprasti lietuviai, ne kokie ten tarnybų žvalgai ir šnipai nufotkina, viešai fotkes įkelia, o jau tarnybos neranda? biggrin.gif
Papildyta:

Jau parašiau: "mamytė Dalytė" ir "tėvukas Vytukas", tai pirmiausia ir bus tikriausiai tos priežastys.

O kaip kitaip turi atrodyti? Turi būti suimta, parvežta ir kalinama.

Taip, viskas. Tada ir būtų viskas, o dabar yra apvalus NIEKAS. NULIS teisingume.

O prie ko cia paprasti lietuviai?
Kalba gi eina apie kita suverenia sali, kurioje galioja ne Lietuvos istatymai...
Juk Venckiene ne Lietuvos teritorijoje.
Tai kuo tai susije su LIETUVOS TEISINGUMU?

Kokias priezastines sasajas randate tarp mamytes Dalytes, tetuko Vytuko ir tema apie teisinguma Lietuvoje?

Suimta. Va taip va avaziuoja musu apreigunai i suverenia sali ir suima ten esanti zmogu?

Keistas teisingumas, kai seimininkaujama suverenenios salies teritorijoje, kaip savojoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 lapkričio 2017 - 16:19
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 15:29)

Tai kame čia reikalas? Požiūris į prašančią valstybę, į konkrečią bylą ar dar kažkas? bigsmile.gif

QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 15:43)
Kodel?

Išdėstysiu faktus, kurie kelia įtarimą. JAV ambasadorė Lietuvoje nieko nežino, Pašilis nusiplovė rankas - neva savo darbą atliko ir jau antri metai kažko laukia, Venckienė ramiai sau vaikšto prekybcentriuose, išvaizdos nepakeitusi, sūnus, reikia manyti lanko mokyklą, o tam reikalingi asmens dokumentai. Žodžiu, situaciaja nepanaši į adatą šieno kupetoje...
Atsakyti