Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(world @ 2016 01 27, 18:49)
Laimute, tiek jos tevai, iprato nieko neveikdami neblogai pasipelnyti ir sito kraniuko uzsukti nesinori...

Zinot, as nenustebciau, kad viena grazia diena, dar po kazkiek metu, ji cia sugris. Ir eis is laidos i laida, vel taps labiausiai filmuojama garsenybe, ir kaip, kad violetiniai ant mergaites kupros nujojo i Seima, tai mamyte dar sita aukos korta mes ir mes. Ta ir butu dariusi anksciau, tik apsauga ribojo. Butu ir sokis ir duetuose dainavus ir gal net kokia laida vedus lotuliukas.gif Nes demesi labai megsta...

niekaip nesutikčiau su tokia formuluote. Kaip ten bebūtų Stankūnai visada buvo dirbantys žmonės. Paspelnyti...nežinau, man taip neatrodo jog jie pelnosi, pelnėsi ar kada pelnysis. skausmas jų neišmatuojamas- jie neteko dukrų. Vienos fiziškai, kitos galima sakyt taip pat.
Dėl pačios Laimos, ji man visai nerūpi. Grįš, bus grįžus. Šoks, dainuos- ką ji nori, tą ji tegu daro.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 19:59)
niekaip nesutikčiau su tokia formuluote. Kaip ten bebūtų Stankūnai visada buvo dirbantys žmonės. Paspelnyti...nežinau, man taip neatrodo jog jie pelnosi, pelnėsi ar kada pelnysis. skausmas jų neišmatuojamas- jie neteko dukrų. Vienos fiziškai, kitos galima sakyt taip pat.
  Dėl pačios Laimos, ji man visai nerūpi. Grįš, bus grįžus. Šoks, dainuos- ką ji nori, tą ji tegu daro.

As dar prisimenu kaip ji pati gyresi televizijos laidose, kad ja remia kazkokie slapti milijonieriai, suaukoje didelius pinigus. O Stankunu del dukru, santykiai su jomis visada buvo prasti. Jei neklystu, sesuo net buvo susiforminusi Laimutes globa ant saves. Nes ji nuo 14 metu is namu lakste. Kaip ten bebutu, tusti tie pinigu prasinejimai, o bet koks tos seimos lindimas i eteri tik sukelia kalnus nereikalingu emociju...
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 01 27, 19:07)
As dar prisimenu kaip ji pati gyresi televizijos laidose, kad ja remia kazkokie slapti milijonieriai, suaukoje didelius pinigus. O Stankunu del dukru, santykiai su jomis visada buvo prasti. Jei neklystu, sesuo net buvo susiforminusi Laimutes globa ant saves. Nes ji nuo 14 metu is namu lakste. Kaip ten bebutu, tusti tie pinigu prasinejimai, o bet koks tos seimos lindimas i eteri tik sukelia kalnus nereikalingu emociju...

kokie sunkūs tie santykiai bebūtų, to fakto, kad jos dukros ir kad labai skauda- niekaip neatmaino.
Tai ir dabar tegu pas tuos slaptus ir prašo. Tyliai ir slaptai.
Atsakyti
Mano subjektyvia nuomone, vieninteliai toje istorijoje teisingai pasielge ir sugebeje is tiesu apsaugoti vaika buvo Laimutes sesers seima. Nelindo i viesuma, nesikiso, visiskai izoliavo vaika nuo tos isterijos, nesedejo ir nesedi teismuose, o tiesiog, ggvena toliau. Tragedija palike praeityje. O kai pagalvoji, jie prarado kur kas daugiau, vaikas savo akyse neteko mamos, namu, visko kas buvo tuo metu brangu. Bet sugebejo vaiko jnteresus pakelti auksciau ambiciju kersto ir godumo... Neabejoju, kad ta mergaite be mamos, isaugs stabilesne ir saugesne..
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 27, 19:55)
Norvegijoje neabejotinai mergaitė senų senovėje būtų perkelta į neutralią vietą, kuo toliau nuo tokios motinėlės  mirksiukas.gif (nuo kitų giminių, dalyvavusių tame reikale, taip pat). Beje, ar klystu, ar kartais ir čia Stankei nebuvo apribotos motinystės teisės? ax.gif

Taip taip, kaip ir kedui suteiktas tėvo didvyrio vardas.
Aš nesuprantu ko visas violetines tetutes traukia ši tema, o dar sako, kad joms nerūpi ax.gif . Violetinė tema dar neuždartyta- prašom garbinkit pedofilų- žmogžudžių- šmeižikų šeimynėlę http://www.supermama...;#entry65878011
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 19:58)
Aš nesuprantu ko visas violetines tetutes traukia ši tema, o dar sako, kad joms nerūpi ax.gif . Violetinė tema dar neuždartyta- prašom garbinkit pedofilų- žmogžudžių- šmeižikų šeimynėlę http://www.supermama...;#entry65878011

Prašom be įžeidėjimų, poniute (nors jums ta violetinė spalva tikriausiai naktimis sapnuojasi, kad visur ja matote). Aš pedofilijos pasaka niekad netikėjau, bet lygiai taip pat Stankės šventa karve ir motinos ikona nelaikau. Jei tikrai prijaučiate Norvegijos BV, tai sakyčiau labai keista, kad džiūgaujate, jog vaikas su tokia motina auga. O gal veidmainiaujate? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 20:58)

Nepergyvenk, cia tik eiline aktualija, tiesiog nesinorejo tersti pletku temos. Praeis ir vel pamirsim. Mes, kaip tu, nesapnuojam ir visu su garliava nelyginam mirksiukas.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 27, 21:00)
Prašom be įžeidėjimų, poniute (nors jums ta violetinė spalva tikriausiai naktimis sapnuojasi, kad visur ja matote). Aš pedofilijos pasaka niekad netikėjau, bet lygiai taip pat Stankės šventa karve ir motinos ikona nelaikau. Jei tikrai prijaučiate Norvegijos BV, tai sakyčiau labai keista, kad džiūgaujate, jog vaikas su tokia motina auga. O gal veidmainiaujate? mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi keista. Tos motkeles, man labai panasios, keista, kai viena karta palaikoma kita, o kita kart kita...
Atsakyti

Ale rimtai ka sukilo visi patvorio likuciai lotuliukas.gif Pilnatis ar ka? Neiseis gi i savo temute, ten neidomu joms. Ai lai blusineja svetimus ir menamus gyvenimus ir samokslo teorijas kuria.

Labas ir tau, Maja. 4u.gif
Atsakyti

va kaip tik todėl Stankūnaitė ir turi tylėti ir nesireikšti. Jokiais motyvais vedina.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2016 01 27, 18:16)
taip, tai jos reikalas, ir mane papiktino ne tai, kad ji praso pinigu, o tai, kad meluoja, jog ju reikia advokatams, kai tuo tarpu advokatas sako, kad jam tu pinigu nereikia g.gif
Cia skamba panasiai, kad jei kokia seima pasiskelbtu renkanti aukas veziu serganciam vaikuciui brangiai operacijai, o gydytojai sakytu, jog operacija nemokama....

O dar kai Stankunas isstojo, kad per mazai suaukota, be reikalo advokatas liezuvi ikises, tai ir kyla kazkoks nesusipratimas. Deja, jos nenaudai.

o ar jis vienintelis? Gal ji nebenori jo samdyti, gal koks nesusipratimas tarp jų įvyko ar jai kas nepatiko. Ar ji turi visus apie viską informuoti? Manote, kad tas advokatas jau toks angelų angelas? Baikit juokus tiktais. Tegu daro žmogus ką nori, koks mūsų reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2016 01 27, 18:50)
Tik baikit Jus cia apie ja, kaip apie nuostabia mana kalbeti. Kaunas mazas miestas, zmones turi akis ir ausis.  O kas liecia mokejimus, tai turetu moketi tie, kurie prie sios istorijos prisidejo, na kiek suprantu Garliavos saika moka, dar yra policininkai, kurie pirmieji israse pazyma, neatlike jokio tyrimo, kiek pamenu liko nenubausti, medikai, kurie rase pazymas ir apie mergaites prievartavima ir t.t

Tasi kas privers juos mokėt? Elementaru, reikia advokatų cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Heilė @ 2016 01 27, 20:18)
Ale rimtai ka sukilo visi patvorio likuciai lotuliukas.gif Pilnatis ar ka? Neiseis gi i savo temute, ten neidomu joms. Ai lai blusineja svetimus ir menamus gyvenimus ir samokslo teorijas kuria.

Labas ir tau, Maja. 4u.gif

Pilnatis. Vilko dargi Pilnatis smile.gif
Atsakyti
Štai ir geros naujienos smile.gif

http://www.delfi.lt/...s.d?id=70312116

Prašymas ne tik priimtas, bet ir pripažintas vykdytinu. Viskas, patvorys gali pradėt pirkt nosiniates ir pasisrūbaudamas sukurti naują versiją apie gallingą pedofilų klaną, kuris įbaugino ir JAV.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2016 02 04, 13:09)
Štai ir geros naujienos  smile.gif

http://www.delfi.lt/...s.d?id=70312116

Prašymas ne tik priimtas, bet ir  pripažintas vykdytinu. Viskas, patvorys gali pradėt pirkt nosiniates ir pasisrūbaudamas sukurti naują versiją apie gallingą pedofilų klaną, kuris įbaugino ir JAV.

Pagaliau. Neršulė priėjo liepto galą biggrin.gif . Valio neliko, stabdymas baigėsi thumbup.gif . Man tai įdomu ką patvoriniai klykaus dabar, kai ekstradicijos prašymas įteiktas. Nes klykė gi, kad neieško jos, nes neturi įkalčių, o JAV už tokius kaltinimus jos neatiduos bigsmile.gif . O kiti dar klykė, kad bijo jos, kad neišduotų klano sąrašų biggrin.gif . Pasirodo ilgos "pedofilų klano" rankos, greit pagriebs neršulę biggrin.gif
Atsakyti