Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 17:29)
tai, kad čia jūs viena apie tuos patvorio klynus ir rašot. Daugiau niekas. Tai gal nusišluostykit tas ašarytes, ir baikit.

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 17:29)
tai, kad čia jūs viena apie tuos patvorio klynus ir rašot. Daugiau niekas. Tai gal nusišluostykit tas ašarytes, ir baikit.

drinks_cheers.gif ta pati pastebejau, tik ji ir raso apie kaldrytes, patvori ir daug ranku, matyt neisdildoma ispudi paliko, kad po tiek metu sitokias nesamones prisimena...
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 01 27, 16:34)
Jau seniausiai ta istorija i cirka pavirtusi, daug metu ir nebeseku eigos. Bet pinigu prasinetojai mane visada labai piktina. Ypac etatiniai. Ir visai dzin ar cia Stankunaite ar ta 4 vaiku mama dabar isstotu. Tik ja pletku temoje aptartume. Nei karto gyvenime neraginau aukoti chroniu sugyventinems. Bet pilna kriziu centruose ar siaip pas tevus besiglaudzianciu normaliu moteru, kurioms niekas nenori padeti net eilinio advokato pasisamdyti turto prisiteisimui. Kurioms nei valstybe nei draugai nei gimines nepadeda...tai ka tada tokioms daryti? Eiti ir vaikus palikus ant sausos sakos pasikarti?

O kur jos ko prašo? Aš esu mačiusi ne vienąč atvejį, kai žmonės pasirengę padėti, tik aišku, jei prašantysis įrodo, pagrindžia situaciją. Matyt blogai prašo g.gif
Papildyta:
QUOTE(world @ 2016 01 27, 16:37)
drinks_cheers.gif ta pati pastebejau, tik ji ir raso apie kaldrytes, patvori ir daug ranku, matyt neisdildoma ispudi paliko, kad po tiek metu sitokias nesamones prisimena...

kur jau čia pamiršt? tie visi išvardyti labai gerai parodė ko verti Lietuvos žmonės ir kiek daug debilų išryškėjo ax.gif pravartu prisiminti, žinojimas - vertybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 16:26)
Baikit, visokios adrijos beigi lunatikai šventai tiki į pedofilų klaną ir neišmušit to jokiom kaldrytėm bigsmile.gif .
Jo, man irgi šitas patinka, svarbu palot, kokia ji bloga ir kaipgi ji gali dar kažko norėt. Lai tupi po šluota ir nieko nenori.

bet su saugomu žmogum taip ir turi būti. Jis privalo apie save nė šnipšt. T ai kam tada valstybė keitė tapatybes, vežė ar nevežė kažin kur. Kam, jei vis tiek apie ją kalbos eina. Pasižiūrėkit pati. Va lliudijo mergaitė ir jokio ažjotažo. Visur tylu ramu. Ir išlindo vargšė. Nei su advokatu pasitarus, nei veiksmų plano aptarus. Kam? Pagal advokatą- pinigų nereikia. Pagal Stankūną ji dirba, reiškia gauna algą. Ko čia lįst? Kad mokėsim, tai kai bus laikas- tad ir mokėsim. Nebaisu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 17:26)

World, jei ji tau neįdomi, tai ko čia loji atėjus? Ar irgi iki adrijų lygio nusileidai g.gif .

World yra aukšto mentaliteto forumietė,ji taip greitai žemyn nekris. biggrin.gif Bet va tu tai JAU nusileidai iki mano lygio lotuliukas.gif .Su kuo tave sveikinu ir labai džiaugiuosi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 27, 17:39)
O kur jos ko prašo? Aš esu mačiusi ne vienąč atvejį, kai žmonės pasirengę padėti, tik aišku, jei prašantysis įrodo, pagrindžia situaciją. Matyt blogai prašo g.gif
Papildyta:

kur jau čia pamiršt? tie visi išvardyti labai gerai parodė ko verti Lietuvos žmonės ir kiek daug debilų išryškėjo ax.gif pravartu prisiminti, žinojimas - vertybė smile.gif

Tu kaip is menulio iskritusi. Butent, kad NEPRASO. nesijaucia taip, lyg visi jiems skolingi butu. Kazkaip sukasi, kapstosi PACIOS. Is beviltiskiausiu situaciju. Idomu kiek Laimute per gyvenima valstybei mokesciu yra sumokejusi, kad visada taip arogantiskai reikalavo jai padeti g.gif Kiek pamenu jos biografija, tai ji yra dirbusi tik labai trumpai ir tai su kirpejos patentu...
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 16:29)

Aš tai apie Blynus, Klynai - jums, matyt, superaktualūs, kad iškyla pasąmonėj nė neminėti lotuliukas.gif Ką ten Froidas tokiu atveju pasakytų? Riktas. bigsmile.gif

QUOTE(world @ 2016 01 27, 16:37)

Faktas, kad neišdildomą. Tokio kiekio bepročių ir kliedesių, ir kliedėtojų, ir jais tikėtojų - nesu dar mačius. Kas papasakotų, nepatikėčiau, kad jų tikrai tiek būna ir jie tikrai tokie realūs, galbūt, šalia kažkur gyvena, eina, iš pažiūros normalus žmogus, o, pasirodo, kaldrytes mato, aštuonias rankas įsivaizduoja, klynais kliedi ir kitus gąsdina. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 16:40)
bet su saugomu žmogum taip ir turi būti. Jis privalo apie save nė šnipšt. T ai kam tada valstybė keitė tapatybes, vežė ar nevežė kažin kur. Kam, jei vis tiek apie ją kalbos eina. Pasižiūrėkit pati. Va lliudijo mergaitė ir jokio ažjotažo. Visur tylu ramu. Ir išlindo vargšė. Nei su advokatu pasitarus, nei veiksmų plano aptarus. Kam? Pagal advokatą- pinigų nereikia. Pagal Stankūną ji dirba, reiškia gauna algą. Ko čia lįst? Kad mokėsim, tai kai bus laikas- tad ir mokėsim. Nebaisu.

tai apsidairykit, gi ne iš naujos tapatybės pinigų paprašė. Ką jau jūs apie ją sužinojot? biggrin.gif Pasakykit ir man tada doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2016 01 27, 16:46)
Aš tai apie Blynus,

skanaus.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 01 27, 16:43)
Tu kaip is menulio iskritusi. Butent, kad NEPRASO. nesijaucia taip, lyg visi jiems skolingi butu. Kazkaip sukasi, kapstosi PACIOS. Is beviltiskiausiu situaciju. Idomu kiek Laimute per gyvenima valstybei mokesciu yra sumokejusi, kad visada taip arogantiskai reikalavo jai padeti g.gif Kiek pamenu jos biografija, tai ji yra dirbusi tik labai trumpai ir tai su kirpejos patentu...

Būt gerai pabuvot Mėnulyje, ačiū, kad linki bigsmile.gif
O kiek vaikai valstybei sumoka mokesčių? Gal neginkim, neapsimoka, šulinin i vsio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 27, 17:00)
tai apsidairykit, gi ne iš naujos tapatybės pinigų paprašė. Ką jau jūs apie ją sužinojot? biggrin.gif Pasakykit ir man tada doh.gif  biggrin.gif

aš nieko, bet bet kuri kasininkė banke žino viską. Lygiai kaip nereikia būti dideliu kompiuteriniu genijums, kad sužinot iš kur ji tą laišką siuntė.
Atsakyti
Apie IP keitimus niekas nieko negirdėjot, ne? bigsmile.gif
Be to, kas gi trukdo paskelbt tą laišką iš Lietuvos, bet kuriam asmeniui? Nu - kas? bigsmile.gif Nereikia nei IP kaitaliot, nei kitokias technines gudrybes atlikt. bigsmile.gif
Atsakyti