Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 14:39)

Tai susekti, kur išskrido Stankūnaitė neįmanoma? Prezidentus nušauna, į Prezidentų asmeninius tinklapius įlenda- o mūsų apsauga, labiau nei JAV Prezidentą saugo Stankūnaitę. Tik vaikas gali tuo tikėti.

Mūsų apsauga? Kokia - mūsų? Kaip aš suprantu, jokia lietuvių apsauga jos nesaugo, ją saugo tos šalies apsauga. Kita vertus, na, gal aš per mažai informuota, nes man, tiesą sakant, šitai ne taip įdomu kaip jums, visai nesirūpinančiai Laimute. bigsmile.gif
Bepročių yra visur.
Gali nušaut bet ką, bet kokioj parduotuvėj pvz.
O eilinis statistinis patvorinis pinigų neturės bilietui iki tos šalies nusigaut.
Bet, jei jūs turit omeny pvz Pedofilų Klaną imtinai su kaldryte, nu, tada - taip, nuo šito, tai jokia apsauga neišgelbės. Suseks, pagaus, piniginę raudoną lieps nešiotis, parduos, ir visos kitos iškrypėlių fantazijos. Su šituo nepasiginčysiu, argumentų pritrūksiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 14:07)
ji valstybės saugoma ir todėl jai visos tos palaugos yra apmokamos. Kad ji ten kažką turi išpyškino stankūnas. Man ta Stankūnaitė visai neįdomi, kas žio- gal Afrikoj. Vaikas ten, paauglė jau. Daugiau tai nieko. Ir neprognozuojama motina, kuri visais naujais savo pareiškimais artina prie to vaiko naujas nelaimes. Kaip manai, ilgai truks visokie išsiaiškint kur ta Stankūnaitė yra? Čia dabar kokios nors problemos? Kai žinai, kad ji bendrauja skypu su tėvais, sunku nuskanuot tą info- norint, sunku pasekt Stankūnus kur jie ten skraido? Prašyt ji tegu norts bentlio prašo, šikt ant viso to prašymo, bet vaikas galų gale gali jau būti saugus, ar ta durnė ir toliau ją statys į visokius pavojus?

Tai gal jau sužinojot? Paskelbkit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(world @ 2016 01 27, 15:14)
drinks_cheers.gif Seniai visi buvo uzmirse ir ja ir jos vaika, niekam nebeidomu nei kur nei kaip gyvena. Bet tada pokst - vel reikalavimai: duokit pinigu ir kuo daugiau. Tai as ir nebesuprantu ar jie nori tylos, ramybes ir saugumo ar nuolatinio demesio, materialines paramos ir nesibaigiancios uzuojautos?

O koks tavo reikalas ko jie nori? Visiems taip draudi norėt kažko ar tik jiems? Savų reikalų geriau žiūrėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2016 01 27, 15:36)
Mūsų apsauga? Kokia - mūsų? Kaip aš suprantu, jokia lietuvių apsauga jos nesaugo, ją saugo tos šalies apsauga. Kita vertus, na, gal aš per mažai informuota, nes man, tiesą sakant, šitai ne taip įdomu kaip jums, visai nesirūpinančiai Laimute. bigsmile.gif
Bepročių yra visur.
O eilinis statistinis patvorinis pinigų neturės bilietui iki tos šalies nusigaut.
Bet, jei jūs turit omeny pvz Pedofilų Klaną imtinai su kaldryte, nu, tada - taip, nuo šito, tai jokia apsauga neišgelbės. Suseks, pagaus, piniginę raudoną lieps nešiotis, parduos, ir visos kitos iškrypėlių fantazijos. Su šituo nepasiginčysiu, argumentų pritrūksiu. bigsmile.gif

statistinis patvorinis neturės. B/et jį gi galima sušelpti, ir jis galės sekti, rasti irt.t. Milinį irgi va taip nušovė. Tiesiog. Psichas, ane? Psichas, aišku, bet kaip suprantu ir jokių prošvaičių tą psichą rasti?
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 27, 15:47)
statistinis patvorinis neturės. B/et jį gi galima sušelpti, ir jis galės sekti, rasti irt.t. Milinį irgi va taip nušovė. Tiesiog. Psichas, ane? Psichas, aišku, bet kaip suprantu ir jokių prošvaičių tą psichą rasti?

Kas jį sušelps? bigsmile.gif
Leiskit spėsiu - Pedofilų Klanas, taip? bigsmile.gif
tai ties tuo gal ir nutraukiam diskusiją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 27, 16:44)
Tai gal jau sužinojot? Paskelbkit biggrin.gif
Papildyta:

O koks tavo reikalas ko jie nori? Visiems taip draudi norėt kažko ar tik jiems? Savų reikalų geriau žiūrėk smile.gif

Jeigu viesai, per visas ziniasklaidos priemones praso visuomenes, tai as, kaip visuomenes dalis ir reaguoju kaip noriu. Tokia mano teise tongue.gif kai kreipsis i kazka asmeniskai, tai bus me mano ir ne tavo reikalas. Tada sedesim ir tylesim uodegas pabruke.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2016 01 27, 16:59)
Kas jį sušelps? bigsmile.gif
Leiskit spėsiu - Pedofilų Klanas, taip? bigsmile.gif
tai ties tuo gal ir nutraukiam diskusiją. smile.gif

biggrin.gif Tai kaip atsiranda tokiu durniu,kurie L.S. pinigus siuncia,tai taip atsirastu ir tokiu,kurie eilini patvorini suselps. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2016 01 27, 16:08)
biggrin.gif Tai kaip atsiranda tokiu durniu,kurie L.S. pinigus siuncia,tai taip atsirastu ir tokiu,kurie eilini patvorini suselps. lotuliukas.gif

Tokiu atveju, būtent, todėl ji ir gyvena saugoma.
taškas.
Kaip ji ten tvarkosi savo finasinį bei asmeninį gyvenimą - ne niekieno reikalas. jei ir išstoja su pareiškimu visuomenei, tai dar ne pretekstas tai visuomenei staiga vėl pratrūkt raudom apie kaldrytes ir kitus patvorio blynus.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2016 01 27, 14:36)
Bepročių yra visur.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
As irgi pritruksiu argumentu. Man uzteko pirmos psichozes su astuoniomis(ar keliomis ten) rankomis. Toliau jau nestebino nei kaldrytes. Nei vyndemes.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2016 01 27, 09:06)
adrijos visokios biggrin.gif ,kaip jau ir sutinka,kad nebuvo pedofilijos,nes jau nera kaip ir tvirtinti kitaip,jos kaip ir protingesnes uz tuos kur vis dar rekia kaldryte kaldryte ar tai adijaliukas biggrin.gif ,bet  vat is principo ,jei jau atsaukiam pedofilija,bet vis tiek taip  jau nesinori pasiduot,todel prasidejo  :ji bloga motina,vernebarne  biggrin.gif atimtu,nes bloga,ko cia praso kazko ,kaip drista,bet pamirso,kad jau ne esme kiek ir ko praso,bet faktas,kad nebuvo tos pedofilijos,lyg jau ta pedofilija nebesvarbi,bet siaip ji bloga,nes susidejo su kedziu,nes buvo saugoma ir islaikoma,o tai baisu baisu,nes tokia vargse salis neturi teises elgtis kazkiek pagal pasauline praktika,o ,kad jos sese nuzude,tai kuri is vis nei su kedziu miegojo,nei ka,kuri cia ta sese noretu but?kad nervus isdraske,tyciojosi is jos visi,grasino ir gasdino,tai cia viskas i 10 plana nueina,nes nes reik ieskot kuo ji bloga.

Baikit, visokios adrijos beigi lunatikai šventai tiki į pedofilų klaną ir neišmušit to jokiom kaldrytėm bigsmile.gif .
Jo, man irgi šitas patinka, svarbu palot, kokia ji bloga ir kaipgi ji gali dar kažko norėt. Lai tupi po šluota ir nieko nenori. Daugiau gailesčio visokiom berniukų mamom, iš kurių institucijos teisėtai atima vaikus. Pijokes visokias, smurtaujančias prieš vaikus mažiau smerkia. O čia nieko savo vaikui blogo nepadariusiai mamai tokia neapykanta doh.gif .

QUOTE(world @ 2016 01 27, 16:14)
drinks_cheers.gif Seniai visi buvo uzmirse ir ja ir jos vaika, niekam nebeidomu nei kur nei kaip gyvena. Bet tada pokst - vel reikalavimai: duokit pinigu ir kuo daugiau. Tai as ir nebesuprantu ar jie nori tylos, ramybes ir saugumo ar nuolatinio demesio, materialines paramos ir nesibaigiancios uzuojautos?

QUOTE(world @ 2016 01 27, 17:07)
Jeigu viesai, per visas ziniasklaidos priemones praso visuomenes, tai as, kaip visuomenes dalis ir reaguoju kaip noriu. Tokia mano teise tongue.gif kai kreipsis i kazka asmeniskai, tai bus me mano ir ne tavo reikalas. Tada sedesim ir tylesim uodegas pabruke.

World, jei ji tau neįdomi, tai ko čia loji atėjus? Ar irgi iki adrijų lygio nusileidai g.gif .
Aišku tavo teisė, bet gi sakei, ji tau neįdomi, tai kam komentuot g.gif . Gal įdomiau paaukot tam, kas tingi užpakalį pakelt ir sugeba tik vaikų prisidirbt, kad už pašalpas gyventų? Tavo valia, aukok kam nori tik kitiems nenurodinėk 4u.gif .
Labai laukiu EŽTT sprendimo, net neabejoju, kad visi turėsim susimest ir mokėti. Aišku, geriau būtų, kad mokėtų kaltininkai, bet teks visiems rolleyes.gif .
Heile, tu nuostabi, buvau pasiilgus tavo šmaikščių komentarų wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 27 sausio 2016 - 16:30
QUOTE(Heilė @ 2016 01 27, 16:17)
Tokiu atveju, būtent, todėl ji ir gyvena saugoma.
taškas.
Kaip ji ten tvarkosi savo finasinį bei asmeninį gyvenimą - ne niekieno reikalas. jei ir išstoja su pareiškimu visuomenei, tai dar ne pretekstas tai visuomenei staiga vėl pratrūkt raudom apie kaldrytes ir kitus patvorio blynus.

tai, kad čia jūs viena apie tuos patvorio klynus ir rašot. Daugiau niekas. Tai gal nusišluostykit tas ašarytes, ir baikit.
Atsakyti
normalu, kadangi oatys tokią tūpą valdžią išsirinkom ir ją laikom, nenuverčiam, tai ir mokėsim dabar už juos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 27, 17:26)
Baikit, visokios adrijos beigi lunatikai šventai tiki į pedofilų klaną ir neišmušit to jokiom kaldrytėm bigsmile.gif .
Jo, man irgi šitas patinka, svarbu palot, kokia ji vis tik bloga ir kaipgi ji gali fdar kažko norėt. Lai tupi po šluota ir nieko nenori. Daugiau gailesčio visokiom berniukų mamom iš kurių institucijos teisėtai atima vaikus. Pijokes visokias, smurtaujančias prieš vaikus mažiau smerkia. O čia mieko savo vaikui blogo nepadariusiai mamai tokia neapykanta doh.gif
World, jei ji tau neįdomi, tai ko čia loji atėjus? Ar irgi iki adrijų lygio nusileidai g.gif .
Aišku tavo teisė, bet gi sakei ji tau neįdomi, tai kam komentuot g.gif . Gal įdomiau paaukot tam, kas tingi užpakalį pakelt ir sugeba tik vaikų prisidirbt, kad už pašalpas gyventų? Tavo valia aukok kam nori tik kitiems nenurodinėk 4u.gif .
Labai laukiu EŽTT sprendimo, net neabejoju, kad visi turėsim susimest ir mokėti. Aišku, geriau būtų, kad mokėtų kaltininkai, bet teks visiems rolleyes.gif .
Heile, tu nuostabi, buvau pasiilgus tavo šmaikščių komentarų wub.gif .

Jau seniausiai ta istorija i cirka pavirtusi, daug metu ir nebeseku eigos. Bet pinigu prasinetojai mane visada labai piktina. Ypac etatiniai. Ir visai dzin ar cia Stankunaite ar ta 4 vaiku mama dabar isstotu. Tik ja pletku temoje aptartume. Nei karto gyvenime neraginau aukoti chroniu sugyventinems. Bet pilna kriziu centruose ar siaip pas tevus besiglaudzianciu normaliu moteru, kurioms niekas nenori padeti net eilinio advokato pasisamdyti turto prisiteisimui. Kurioms nei valstybe nei draugai nei gimines nepadeda...tai ka tada tokioms daryti? Eiti ir vaikus palikus ant sausos sakos pasikarti?
Atsakyti