QUOTE(Intemora @ 2016 01 27, 09:06)
adrijos visokios
,kaip jau ir sutinka,kad nebuvo pedofilijos,nes jau nera kaip ir tvirtinti kitaip,jos kaip ir protingesnes uz tuos kur vis dar rekia kaldryte kaldryte ar tai adijaliukas
,bet vat is principo ,jei jau atsaukiam pedofilija,bet vis tiek taip jau nesinori pasiduot,todel prasidejo :ji bloga motina,vernebarne
atimtu,nes bloga,ko cia praso kazko ,kaip drista,bet pamirso,kad jau ne esme kiek ir ko praso,bet faktas,kad nebuvo tos pedofilijos,lyg jau ta pedofilija nebesvarbi,bet siaip ji bloga,nes susidejo su kedziu,nes buvo saugoma ir islaikoma,o tai baisu baisu,nes tokia vargse salis neturi teises elgtis kazkiek pagal pasauline praktika,o ,kad jos sese nuzude,tai kuri is vis nei su kedziu miegojo,nei ka,kuri cia ta sese noretu but?kad nervus isdraske,tyciojosi is jos visi,grasino ir gasdino,tai cia viskas i 10 plana nueina,nes nes reik ieskot kuo ji bloga.
Baikit, visokios adrijos beigi lunatikai šventai tiki į pedofilų klaną ir neišmušit to jokiom kaldrytėm
.
Jo, man irgi šitas patinka, svarbu palot, kokia ji bloga ir kaipgi ji gali dar kažko norėt. Lai tupi po šluota ir nieko nenori. Daugiau gailesčio visokiom berniukų mamom, iš kurių institucijos teisėtai atima vaikus. Pijokes visokias, smurtaujančias prieš vaikus mažiau smerkia. O čia nieko savo vaikui blogo nepadariusiai mamai tokia neapykanta
.
QUOTE(world @ 2016 01 27, 16:14)
Seniai visi buvo uzmirse ir ja ir jos vaika, niekam nebeidomu nei kur nei kaip gyvena. Bet tada pokst - vel reikalavimai: duokit pinigu ir kuo daugiau. Tai as ir nebesuprantu ar jie nori tylos, ramybes ir saugumo ar nuolatinio demesio, materialines paramos ir nesibaigiancios uzuojautos?
QUOTE(world @ 2016 01 27, 17:07)
Jeigu viesai, per visas ziniasklaidos priemones praso visuomenes, tai as, kaip visuomenes dalis ir reaguoju kaip noriu. Tokia mano teise
kai kreipsis i kazka asmeniskai, tai bus me mano ir ne tavo reikalas. Tada sedesim ir tylesim uodegas pabruke.
World, jei ji tau neįdomi, tai ko čia loji atėjus? Ar irgi iki adrijų lygio nusileidai
.
Aišku tavo teisė, bet gi sakei, ji tau neįdomi, tai kam komentuot
. Gal įdomiau paaukot tam, kas tingi užpakalį pakelt ir sugeba tik vaikų prisidirbt, kad už pašalpas gyventų? Tavo valia, aukok kam nori tik kitiems nenurodinėk
.
Labai laukiu EŽTT sprendimo, net neabejoju, kad visi turėsim susimest ir mokėti. Aišku, geriau būtų, kad mokėtų kaltininkai, bet teks visiems
.
Heile, tu nuostabi, buvau pasiilgus tavo šmaikščių komentarų
.