QUOTE(virga @ 2016 01 27, 11:04)
Na pinigus aukoti ar kitaip jei vadinti, pervesti yra kiekvieno asmeninis reikalas. Niekas uz skverno perejoje nelaiko.
Va pas mus rumunai sedi su dezutem ir ubagauja. Ir zmones duoda jiems, neziurint i video kurie parodo, kaip jie gyvena ne "darbo" metu. Kaip su naujais Mersais vazineja. Kokius rumus statosi Rumunijoje. Bet man tai neidomu.
Man tik idomu kada ir kaip uz visa tai atsakys valdzios zmones? Kaip ten su Europos teismu ar kas nors girdisi?
Noreciau, kad Stankunaite gautu kompensacija. Tegul nors pinigine. Ir nepavydekime jai. Nei viena nenoretumem praeiti sito pragaro.
Cia net nesulyginsi su tuom, kad tevas pav. prisiteisia vaikus, nes pas ji salygos geresnes. Cia is tavo vaiko ateme vaikyste. Va taip, is niekur nieko idiotu giminele sugalvojo pazaisti pedofilija, nes jie galingi, nes jie turtingi. Sita istorija ieis i istorija, kad teisingumas irgi nugali. Tik deje, pareikalaves pries tai daug auku.
Va pas mus rumunai sedi su dezutem ir ubagauja. Ir zmones duoda jiems, neziurint i video kurie parodo, kaip jie gyvena ne "darbo" metu. Kaip su naujais Mersais vazineja. Kokius rumus statosi Rumunijoje. Bet man tai neidomu.
Man tik idomu kada ir kaip uz visa tai atsakys valdzios zmones? Kaip ten su Europos teismu ar kas nors girdisi?
Noreciau, kad Stankunaite gautu kompensacija. Tegul nors pinigine. Ir nepavydekime jai. Nei viena nenoretumem praeiti sito pragaro.
Cia net nesulyginsi su tuom, kad tevas pav. prisiteisia vaikus, nes pas ji salygos geresnes. Cia is tavo vaiko ateme vaikyste. Va taip, is niekur nieko idiotu giminele sugalvojo pazaisti pedofilija, nes jie galingi, nes jie turtingi. Sita istorija ieis i istorija, kad teisingumas irgi nugali. Tik deje, pareikalaves pries tai daug auku.
Pas mus labai daug debilų, kitaip tokių nėra kaip pavadinti Niekas nenori būti auka, bet jei kas kitas tampa auka, tai po to vos ne pavydi tai aukai, seka kiekvieną jos žingsnį, stebi ir po to galiausiai ima pavydėti prašomos atlyginti žalos kas čia per mentalitetas toks? Kodėl kitur sumos gali būti milijoninės? Ir prisiteisia žmonės, gal tada ir nuskaltimų apmažėja, nes bijo buduliai tokių teismų. O čia kai pati visuomenė prieš padorias prisiteisimui sumas, pajuokinėja, tai ką, nusikaltėliai tik trina rankomis teismai žalas tik mažina, mažina, nes patys žmonės pateikia juokingus ieškinius Džiaugtųsi, kad kitas pasiekia, paremtų morališkai, tai kai ir pačiam ištiktų bėda irgi bent pinigais kompensuota gal būtų, nebereikėtų galvoti bent jau kaip išgyventi toliau oriai, kai ir taip sudirbta sveikata, psichika ar pan.
Vergų, debilų mentalitetas, ne kitaip