Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Heilė @ 2016 01 15, 13:20)
Ji taip ir daro visą laiką, ir jai sekasi. Bet kaip sunku turėtų būt. ir dar sunkiau, kai visa sistema prieš ją. Ji nukentėjusioji, yra įrodymai, yra filmuota medžiaga, yra vaiko parodymai, valstybė kalta prieš ją, ir va, prašau - kas turi įrodinėt nekaltumą ir ieškot teisybės už savus pinigus, kurių nėr?
Liūdna, beviltiška ir rankos svyra.

Toks gyvenimas... bet kuriai aukai sunku... taip jau yra, kad teismų salėse apšokinėjami nusikaltėliai, o ne aukos. Galbūt todėl ir nusikaltimų mastai tokie didžiuliai. Gi visokie psichai, kuriems dėmesio trūksta taip jo ir gauna. O visokio masto sukčiai tikisi, kad išsisuks, kai tiek daug šokinėtojų. Teismų sistemą reiktų keisti iš pagrindų. Bučiuotis galima imti tada, kai visiškai išteisinamas įtariamasis, tada jam pvz. galima psichologą atvesdinti, o kol jis įtariamasis kokio velnio bučiuotis? Tai auką reikia "bučiuoti" ir palaikyti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! biggrin.gif
Man kazkaip nesitiki, kad Stankunaite rase toki pranesima. Jai ir jos dukreliai yra pakeistos tapatybes. Ji gyvena kazkurioje salyje kuria zino tik tam tikros tarnybos. Kaip ji galejo platinti pranesima? Ir kaip ji galejo susisiekti su tevais? Ji yra visai kitas asmuo. Ji negales i Lietuva atvaziuoti niekada. Ir kodel jai reikia moketi uz advokatus? Jos, tokios kaip Laimutes Stankunaites tiesiog nera. Kokie dar teismai? Man sitas nesuprantama. O jums?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2016 01 18, 22:58)
Sveikos merginos!  biggrin.gif
Man kazkaip nesitiki, kad Stankunaite rase toki pranesima. Jai ir jos dukreliai yra pakeistos tapatybes. Ji gyvena kazkurioje salyje kuria zino tik tam tikros tarnybos. Kaip ji galejo platinti pranesima? Ir kaip ji galejo susisiekti su tevais? Ji yra visai kitas asmuo. Ji negales i Lietuva atvaziuoti niekada. Ir kodel jai reikia moketi uz advokatus? Jos, tokios kaip Laimutes Stankunaites tiesiog nera. Kokie dar teismai? Man sitas nesuprantama. O jums?

Nejuokaukit, gi ką tik teismai buvo, nuotoliniu būdu Deimantė apklausta. Ir manote ji negalėjo pasilikti senos sąskaitos banke? Manau, kad tikrai galėjo. Be teismų žalos niekas neatiduos, tik ne tie svoločiai visi.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2016 01 18, 22:58)
Sveikos merginos!  biggrin.gif

Rase tai Kuznecovaite straipsni, gal todel jis taip keistokai nuskambejo smile.gif
O kita diena buvo Laimutes tevo pasakojimas kaip jos gyvena. Taip, su tevais ji susiekia per apsaugos darbuotojus, ir ten bendrauja skaipu su tevais. O susitinka su jais - dar kitoje salyje, ne toje, kur gyvena.
O uz advokatus reikia moketi... na, todel, kad uz juos moka visi, kurie atsisako valstybes skiriamo nemokamo, tie, kurie tikisi sau palankesnio rezultato, kurie nori dirbti su konkreciu advokatu, jau pazistamu is anksciau ar pan. Va, todel, manau, ir reikia moketi.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2016 01 19, 09:11)
O uz advokatus reikia moketi... na, todel, kad uz juos moka visi, kurie atsisako valstybes skiriamo nemokamo, tie, kurie tikisi sau palankesnio rezultato, kurie nori dirbti su konkreciu advokatu, jau pazistamu is anksciau ar pan. Va, todel, manau, ir reikia moketi.

pats advokatas kalba kiek kitaip - kad pinigų iš Stankūnaitės neprašė ir kad toks viešas pinigų prašymas su juo nederintas ir yra jam naujiena. Keistai čia g.gif

http://www.15min.lt/...auska-56-568085
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 19 sausio 2016 - 14:05
QUOTE(laumzirge @ 2016 01 19, 14:04)
pats advokatas kalba kiek kitaip - kad pinigų iš Stankūnaitės neprašė ir kad toks viešas pinigų prašymas su juo nederintas ir yra jam naujiena. Keistai čia g.gif

http://www.15min.lt/...auska-56-568085

Tada jau ir aš nustebus kaip ir.... g.gif
Galima svarstyti, kad ją atstovauja daugiau advokatų nei Černiauskas, tikrai girdėjau ir kita spavardes kažkada.
Galima svarstyt, kad tai Kuznecovaitės fantazija.
ir dar galima manyt, kad patlpinta gruodį, paskelbta sausį, nu, gal visai ir ne Laimutė talpina ten?
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2016 01 19, 15:31)
Tada jau ir aš nustebus kaip ir.... g.gif
Galima svarstyti, kad ją atstovauja daugiau advokatų nei Černiauskas, tikrai girdėjau ir kita spavardes kažkada.
Galima svarstyt, kad tai Kuznecovaitės fantazija.
ir dar galima manyt, kad patlpinta gruodį, paskelbta sausį, nu, gal visai ir ne Laimutė talpina ten?

Aš irgi manau, kad Kuznecovaitės doh.gif . Perskaičius straipsnį jau norėjau paaukot, nors ir simboliškai. Bet kažkaip kirbėjo mintis, kad čia kažkas ne taip, kažkas kaip panašaus kaip telefoniniai sukčiai naudojasi patiklių žmonių jautrumu. O virgos postą perskaičius visai suabejojau ar nebūčiau parėmus kokių tiuremščikų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 01 19, 14:37)
Aš irgi manau, kad Kuznecovaitės doh.gif . Perskaičius straipsnį jau norėjau paaukot, nors ir simboliškai. Bet kažkaip kirbėjo mintis, kad čia kažkas ne taip, kažkas kaip panašaus kaip telefoniniai sukčiai naudojasi patiklių žmonių jautrumu. O virgos postą perskaičius visai suabejojau ar nebūčiau parėmus kokių tiuremščikų ax.gif .

už tai advokatas neabejoja jog tai Laimutė paskelbė.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 19, 18:35)
už tai advokatas neabejoja jog tai Laimutė paskelbė.

As neiskaiciau tame straipsnyje, kad jis neabejoja, jog tai Stankunaite paskelbe.
Jis raso, kad Stankunaite byla laimejo, todel jai nereikes niekam nieko moketi. Dar jis raso, kad Stankunaite su juo nesiderino. O jis, kaip bebutu buvo/yra jos pagrindinis advokatas. Nemanau, kad ji ieskotu kitu, geresniu. Be to jis su ja matesi, metu gale, tai jie nera nutrauke bendravimo ir jis zinotu, kad ji paskelbe toki pranesima. Laikas sutampa.
Na ir pagrindinis dalykas kuris mane stebina, tai, kad ji yra Lietuvos Valstybes saugomas asmuo. Tokiu zmoniu yra lb. mazai. Valstybe privalo jai apmoketi visas islaidas, jeigu ji ju turi. Lituvos valstybe ja privalo saugoti. Ne ta kita salis, kurioji ji dabar gyvena. Ir jaigu jai pav. bus ten nesaugu, ja irgi tures pasirupinti ir perkelti kur saugu Lietuvos Valstybe.
Priemusi toki sprendima, Valstybe priima visus isipareigojimus. Nes ji, Stankunaite, negali pav. atvaziuoti i Lietuva ir uzsiimti pav. sekmingu verslu cia. Kad apmoketi savo islaidas.
Advokato zodziai: Anot G.Černiausko, valstybė viską padarė tinkamai, todėl L.Stankūnaitės ir dukters ateitis yra užtikrinta. Ar jie nepasako viska? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2016 01 20, 08:48)
As neiskaiciau tame straipsnyje, kad jis neabejoja, jog tai Stankunaite paskelbe.
Jis raso, kad Stankunaite byla laimejo, todel jai nereikes niekam nieko moketi. Dar jis raso, kad Stankunaite su juo nesiderino. O jis, kaip bebutu buvo/yra jos pagrindinis advokatas. Nemanau, kad ji ieskotu kitu, geresniu. Be to jis su ja matesi, metu gale, tai jie nera nutrauke bendravimo ir jis zinotu, kad ji paskelbe toki pranesima. Laikas sutampa.
Na ir pagrindinis dalykas kuris mane stebina, tai, kad  ji yra Lietuvos Valstybes saugomas asmuo. Tokiu zmoniu yra lb. mazai. Valstybe privalo jai apmoketi visas islaidas, jeigu ji ju turi. Lituvos valstybe ja privalo saugoti. Ne ta kita salis, kurioji ji dabar gyvena. Ir jaigu jai pav. bus ten nesaugu, ja irgi tures pasirupinti ir perkelti kur saugu Lietuvos Valstybe.
Priemusi toki sprendima, Valstybe priima visus isipareigojimus. Nes ji, Stankunaite, negali pav. atvaziuoti i Lietuva ir uzsiimti pav. sekmingu verslu cia. Kad apmoketi savo islaidas.
Advokato zodziai: Anot G.Černiausko, valstybė viską padarė tinkamai, todėl L.Stankūnaitės ir dukters ateitis yra užtikrinta. Ar jie nepasako viska?  mirksiukas.gif

Valstybė apmoka viską, reiškia - valstybė suteikia jai advokatą. Ne tą, kurio ji nori, o tą, kurį skiria valstybė, reiškia - bet kokį nemokamą. Šitaip dirba valstybė.
Tai, jei darom prielaidą, kad Laimutei ištikrųjų neužtenka pinigų advokatams, vadinas, ji turi omeny konkretų advokatą/-us. Už kurių darbą valstybė nemokės. nes pasiūlys savo alternatyvą, kuri Laimutės netenkins.
Atsakyti
Paprasčiausiai jinai, kaip laimėjusijau bent kartą, gal jau nori atsiskaityti su juo ar kitu advokatu. Gal nebenori veltui, kad jie dirbtų g.gif Ypač, kai jinai toli, tai kaip dabar jai taip imti ir "prisiplakti"? Anksčiau gal patys ją susirasdavo ir pasisiūlydavo, kiai matė kas darosi, o dabar? Gi tipo niekas nežino kur ji. O vien Černiausko gal nebenori išnaudoti?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2016 01 20, 08:48)

labiausia aš norėčiau, kad viskas vyktų jau tiesiog tyliai, ir niekas daugiau nebetampytų tos istorijos. Kad visa tai jau būtų net nebepačios Stankūnaitės, o tik jos advokato reikalas.
Nežinau kas čia paskelbė, pasiskelbė ir žinot apie tai nenoriu. Net jei tai yra ir tikrai buvusios jos senos sąskaitos numeris. Kas rodytų jos pareiškimo tikrumą.
Atsakyti