Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

kaip prisimenu, rytoj turėtų būti nuosprendis kitų-aukštų pareigūnų byloje user posted image
Atsakyti
Kovotojas už mergayyytę pinigų nuosavam vaikui neranda: http://www.delfi.lt/...a.d?id=66576002
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 12 04, 12:10)
Kovotojas už mergayyytę pinigų nuosavam vaikui neranda: http://www.delfi.lt/...a.d?id=66576002

Antras kedys doh.gif , bet kada gali pradėt šaudyt doh.gif .

Ar ne šiandien turi skelbt nuosprendį Račkauskui ir Co, ryte kažką viena ausim per žinias girdėjau ax.gif . Bet spauda nieko nerašo ax.gif .
Atsakyti
PPC doh.gif
http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai

Tai kaip konkrečiau galima pranešti? g.gif Turbūt pats asmeniškai turi atvykti, parodyti ginklą ir papasakoti ką ir kada ketini daryti, tai gal sureaguos cool.gif Kai koks nors lochelis, vaikelis praneša apie sprogmenį, tai bėga tikrinti, evakuoja visas mokyklas, ligonines ir pan., nor skiek gi tų sprogdinimų realiai būta lt?
Ar aš čia kažko nesuprantu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 gruodžio 2014 - 16:30
Nemaniau, kad dar galima kažkuo nustebinti šioje byloje, bet pasirodo, kad dar įmanoma. Turbūt suveikė tokia logika, kad mirusių vis tiek neprikelsi, o teistumo niekam nereikia.
Ir kreiptis į policiją nereikia, nes jie reaguoja tik į tai, kas jau įvykę.
Abejoju, kad prokuroras skųs nutartį.
Atsakyti
blogiausia, kad tuo Žalimu nepasitikėjo, tas pats ir žudynių byloje gali nutikti. Gerai dar bent ten garso įrašai yra, nors čia tai dokumentai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 12 05, 17:40)
Nemaniau, kad dar galima kažkuo nustebinti šioje byloje, bet pasirodo, kad dar įmanoma. Turbūt suveikė tokia logika, kad mirusių vis tiek neprikelsi, o teistumo niekam nereikia.
Ir kreiptis į policiją nereikia, nes jie reaguoja tik į tai, kas jau įvykę.
Abejoju, kad prokuroras skųs nutartį.

Be žodžų. Tai nebesuprantu, teismas nusprendė, kad nebereikia pranešinėt niekam jei žinai apie planuojamą nusikaltimą g.gif, ar tik tais atvejais kai tą nusikaltimą ruošias daryti įtakingų asmenų giminaičiai g.gif .
Aš manau, kad skųs, nes nu kitaip tai būtų lyg susitarimas ir tada apie kokią teisinę valstybę galima kalbėt doh.gif . Kažkokia iškreipta teisė doh.gif , žmonės nužudyti, o tie kas turėjo užkirsti kelią žudynėms nekalti doh.gif . Tai dabar ir į darbą grąžins ir kompensacijas išmokės doh.gif? Na, tikrai kažkokia kreivų veidrodžių karalystė doh.gif . Žudynių organizatorė vaikšto laisvėj ir niekas net nesiruošia jos teisti, jos vyrui net įtarimai nepateikti nei vienoj byloj doh.gif . Visad pasitikėjau teismais, na bet dabar jaučiu pereisiu į Montevertės pusę ax.gif .
Kažin ar Furmanavičiaus ir Naruševičienės artimieji negali kreiptis į EŽTT ir pateikti ieškinį Lietuvai g.gif . Nes, kaip matau šitam švogerių krašte nieko nelaimėsi doh.gif .
Atsakyti
Pareigūnai teigia, kad jie yra apmokyti atpažinti melą, iš akies įvertino, kad pranešėjas - melagis, ir toliau sau ramiai gyveno. Kol nusikaltimas vis dėlto įvyko. Ne kokie pareigūnai, vadinasi. Ir dar svajojantys grįžti į savo darbo vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 05 gruodžio 2014 - 18:26
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 05, 17:30)
Be žodžų. Tai nebesuprantu, teismas nusprendė, kad nebereikia pranešinėt niekam jei žinai apie planuojamą nusikaltimą g.gif,  ar tik tais atvejais kai tą nusikaltimą ruošias daryti įtakingų asmenų giminaičiai g.gif .
Aš manau, kad skųs, nes nu kitaip tai būtų lyg susitarimas ir tada apie kokią teisinę valstybę galima kalbėt doh.gif . Kažkokia iškreipta teisė doh.gif , žmonės nužudyti, o tie kas turėjo užkirsti kelią žudynėms nekalti doh.gif . Tai dabar ir į darbą grąžins ir kompensacijas išmokės doh.gif? Na, tikrai kažkokia kreivų veidrodžių karalystė doh.gif . Žudynių organizatorė vaikšto laisvėj ir niekas net nesiruošia jos teisti, jos vyrui net įtarimai nepateikti nei vienoj byloj doh.gif . Visad pasitikėjau teismais, na bet dabar jaučiu pereisiu į Montevertės pusę ax.gif .
Kažin ar Furmanavičiaus ir Naruševičienės artimieji negali kreiptis į EŽTT ir pateikti ieškinį Lietuvai g.gif . Nes, kaip matau šitam švogerių krašte nieko nelaimėsi doh.gif .

Matote, brangioji mano, aš ne šiaip sau rašau bele rašyti. Aš turiu labai didelės patirties...
Teisiškai galima pažiūrėti minimum iš dviejų pusių, kartais - iš trijų. Tik žmonių sąžinės reikalas iš kurios pusės jie žiūrės. O kiek sąžinės yra švogerių krašte? Čia net žurnalistai labai dažnai straipsnių nerašo, nes nenori apie kažką neigiamo rašyti. Atrodo kur tai matyta, gi tik duok žurnalistui kokią naujieną, intrigą ir pan. Ot nė velnio, psirodys, kad tas žiurnaliūga su tuo ir tuo "gėręs" yra ir nerašys apie jį cool.gif
Teisybės gali ieškoti tokio dydžio šaly kaip Rusynas. O čia nesakau, kad neieškoti, ieškoti, bet visada būti pasiruošusiam iki Europos varyt, nes jei ne, tai tada neverta prasidėti. Arba atleidi, arba keršyji kaip moki.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 05, 18:30)
Be žodžų. Tai nebesuprantu, teismas nusprendė, kad nebereikia pranešinėt niekam jei žinai apie planuojamą nusikaltimą g.gif,  ar tik tais atvejais kai tą nusikaltimą ruošias daryti įtakingų asmenų giminaičiai g.gif .

Sveikinu atvykus I realybe 4u.gif Dabar belieka tik su gydytoju klanu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
user posted image
ar čia man labai sekasi, ar čia jūs labai traumuotos
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 12 05, 20:16)
Sveikinu atvykus I realybe 4u.gif Dabar belieka tik su gydytoju klanu susipazinti 4u.gif

Geriau nepasakytum drinks_cheers.gif

mjforever, kam kokios bėdos. Pati gal kitokių turi, ko kiti neturi cool.gif Kiekvienam atmatuota, nepergyvenk taip, kur tavo - neprapuls biggrin.gif
Atsakyti