Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(BitėMaja @ 2014 10 30, 17:42)
Jūs išimate jos žodžius iš konteksto - "nei vieni nei kiti", ar tos "abi pusės", yra ne istorijos dalyviai, o stebėtojai, t.y. 1. delfio komentatoriai ir 2. šios temos dalyvės.

Neįžvelgiau jos žodžiuose paramos nei išprotėjusiems fanatikams, nei tiems, kas jiems smegenis praplovė.

O šiaip, norėjau temoje paskaityti, kas šiuo metu naujo  ax.gif

Klustate, kad būtų aiškesnis kontekstas, cituoju visą tekstą:

QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 09:56)
Juokitės, kad taip juokinga. Tik nepasprinkit iš to juoko, Maja. Aš neteisinu nei vienų, nei kitų. Nei Kedžiai man kažkokios šventos karvės, nei dar kas. Kalbu apie neapykantą ir agresiją, kuria taip aktyviai dalinasi delfio komentatoriai bei jūs. Kraupu skaityti tokius komentarus kaip Heilės, kurios žodynas perpildytas "debilai, psichopatai, degradai". Kaip išvis liežuvis apsiverčia taip šnekėti? doh.gif Kažin, ar jos vaikas Breiviku neišaugs, kai mama tokį leksikoną vartoja? Kuo toks žmogus tada "šventesnis" už tą, kuris delfyje džiūgauja dėl teisėjo padarytos avarijos? Niekuo, nes pas abu neapykanta ir agresija smegenis užtemdžiusi.

Šiame tekste Isyankar neįvardija, kas yra tie "kiti", bet numanyti galima.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 12:00)
Svetimus namus atvirame forume? biggrin.gif ši tema net ne bendraminčių skiltyje, ir antra, savo šmeižtą ir paranojiškas fantazijas pasilaikykite sau, o gal ir man apie jus kliedesių prirašyt ir išvadinti kokio žudiko garbintoja, neturint įrodymų?

Ši tema ne bendraminčių skiltyje tik todėl, kad moderatorė dėl kažkokių priežasčių neleidžia ten jos sukurti ir grasina sankcijomis. Matyt todėl, kad bendraamžių temos nemoderuojamos, o ši tema kartkartėmis pritraukia lunatikų, kurie ateina, pritrepsi ir pamoralizuoja (neva).
Neutralių tema kažkada buvo, violetinių tema - vis dar yra, yra susitarimas, kad vieni pas kitus nelandžiojame.
Toliau - jūsų raudonos silkės su antivioletine tema turi maždaug tiek pat bendro, kiek jūrų kiaulytės su kiaulėmis ir su jūra.
Atsakyti
Oi, kaip įdomiai viskas klostosi. biggrin.gif
Niekaip dabar nerandu to straipsnio, bet Lobovo ir Ščiglinsko pokalbiai buvo įrašinėjami, ir dabar publikuoti (bet ne Lryte, ir ne Kuznecovaitė autorė). Pokalbis - Kaip Diedai Ėjo Į Valdžią. lotuliukas.gif Bet vat tada aš niekaip nesuprantu - viioletiniai nemelavo, jų pokalbių buvo pasiklausoma, teisėsauga juos sekė, - nu, ir kodėl turėjo praeiti keli metai, kad tai iškiltų į viešumą???? Kodėl ir kam to reikia? pats pokalbis niekuo neišskirtinis, jokios atsakomybės, manau, neužtraukia, jis tik juokingas, dviejų susireikšminusių diedų svaičiojimas apie politiką ir Didvyriškus Žygius. bigsmile.gif
Bet, vadinas, yra tikimybė/galimybė, kad tų pokalbių buvo ne vienas.
Ir jie tik dabar ims kilti į viešumą? g.gif
Šiaip ar taip - bus smagu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2014 10 31, 10:25)
Oi, kaip įdomiai viskas klostosi. biggrin.gif
Niekaip dabar nerandu to straipsnio, bet Lobovo ir Ščiglinsko pokalbiai buvo įrašinėjami, ir dabar publikuoti (bet ne Lryte, ir ne Kuznecovaitė autorė). Pokalbis - Kaip Diedai Ėjo Į Valdžią. lotuliukas.gif Bet vat tada aš niekaip nesuprantu - viioletiniai nemelavo, jų pokalbių buvo pasiklausoma, teisėsauga juos sekė, - nu, ir kodėl turėjo praeiti keli metai, kad tai iškiltų į viešumą???? Kodėl ir kam to reikia? pats pokalbis niekuo neišskirtinis, jokios atsakomybės, manau, neužtraukia, jis tik juokingas, dviejų susireikšminusių diedų svaičiojimas apie politiką ir Didvyriškus Žygius. bigsmile.gif
Bet, vadinas, yra tikimybė/galimybė, kad tų pokalbių buvo ne vienas.
Ir jie tik dabar ims kilti į viešumą? g.gif
Šiaip ar taip - bus smagu. bigsmile.gif

apie kokius Tu čia pokalbius? g.gif bigsmile.gif

na, tie pokalbiai buvo įdomūs manau tik dėl Milinio žūties aplinkybių tyrimo, ir galėjo tai trukti ilgai, ir kuo ilgiau, tuo daugiau medžiagos, tuo ilgesnė analizė, tad visai nenuostabu, kad tik dabar jie gali būti viešinami, o kažkam ir įtarimai reiškiami.
Atsakyti
Aš antikedofilinė, bet prie šitos grupės nesijungčiau vien dėl agresyvios minios mentaliteto.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 10 31, 10:22)
apie kokius Tu čia pokalbius?  g.gif  bigsmile.gif

Mačiau fb. Tiesos kelio arba Mariaus sienoj, nebepamenu. Su nuoroda į leidinį, kuris tikrai nebuvo Lrytas.

QUOTE(Ciccio @ 2014 10 31, 10:29)
Aš antikedofilinė, bet prie šitos grupės nesijungčiau vien dėl agresyvios minios mentaliteto.

Mes didžiai nusiminėm, susigėdom ir prisižadam daugiau pakvietimų jungtis jums nesiuntinėti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Va, radau tuos pokalbius. 3-iam lape.

http://www.balsas.lt...i-suburus-gauja
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 30, 17:10)
Klustate, kad būtų aiškesnis kontekstas, cituoju visą tekstą:
Šiame tekste Isyankar neįvardija, kas yra tie "kiti", bet numanyti galima.

Matyt mes tiesiog skirtingai tą patį skaitom. Man atrodė, kad svarbiausia mintis šiuo atveju yra ši, paryškinta:

"Juokitės, kad taip juokinga. Tik nepasprinkit iš to juoko, Maja. Aš neteisinu nei vienų, nei kitų. Nei Kedžiai man kažkokios šventos karvės, nei dar kas. Kalbu apie neapykantą ir agresiją, kuria taip aktyviai dalinasi delfio komentatoriai bei jūs. Kraupu skaityti tokius komentarus kaip Heilės, kurios žodynas perpildytas "debilai, psichopatai, degradai". Kaip išvis liežuvis apsiverčia taip šnekėti? doh.gif Kažin, ar jos vaikas Breiviku neišaugs, kai mama tokį leksikoną vartoja? Kuo toks žmogus tada "šventesnis" už tą, kuris delfyje džiūgauja dėl teisėjo padarytos avarijos? Niekuo, nes pas abu neapykanta ir agresija smegenis užtemdžiusi."

QUOTE(Heilė @ 2014 10 31, 09:53)
Mes didžiai nusiminėm, susigėdom ir prisižadam daugiau pakvietimų jungtis jums nesiuntinėti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nusiminti nereikia, bet galima susimąstyti..
Atsakyti
"Vaizdo medžiagoje užfiksuota, kaip N. Venckienė keletą kartų spiria L. Stankūnaitei. Taip pat įraše matyti, kaip L. Stankūnaitė stovi nusisukusi, o N. Venckienė iššiepusi dantis lenkiasi prie jos, bandydama įkąsti. Tačiau supratusi, kad brolio sugyventinės pasiekti nepavyks, N. Venckienė užsičiaupia ir atsitiesia."

Iš čia: http://www.balsas.lt...suburus-gauja/2

Jėzau, kaip juokinga biggrin.gif Man keista, kaip suaugę žmonės taip elgiasi. Kanda, spiria, peša... Smėlio dėžė, dievaž.
Atsakyti
Mane tai tas - iššiepusi dantis lenkiasi prie jos, bandydama įkąsti. pribaigė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Seimo narė, teisėja... dzievaž, būtų juokinga, jei nebūtų baisu. Nes tokios iš pradžių tik kandžiojasi, paskui prigalvoja baisesnių dalykų, kad atsikeršyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2014 10 31, 12:37)
Mane tai tas - iššiepusi dantis lenkiasi prie jos, bandydama įkąsti. pribaigė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Seimo narė, teisėja... dzievaž, būtų juokinga, jei nebūtų baisu. Nes tokios iš pradžių tik kandžiojasi, paskui prigalvoja baisesnių dalykų, kad atsikeršyt. doh.gif

Matyt, tokia praktika tuose namuose buvo iprasta. Man tai nuosirdziai gaila venckiuko.
Atsakyti
QUOTE(BitėMaja @ 2014 10 31, 11:57)
Nusiminti nereikia, bet galima susimąstyti..

Susimąstyti galima kai tokiais epitetais vadinami nekalti žmonės (gal nereikia primint kaip buvo ir iki šiol vadinama Stankūnaitė ir ko jai linkima), bet šiuo atveju, kai padugnės ir žudikai vadinami tikruoju vardu, nematau reikalo jų taip nevadinti ax.gif .
Bet kas per mada ateiti paauklėti būtent į šią temą, kai kitose temose daug daugiau agresijos ir neapykantos ir dažniausiai tos pačios moralizuotojos ją ir skleidžia ax.gif .

QUOTE(Mosso @ 2014 10 31, 12:46)
Matyt, tokia praktika tuose namuose buvo iprasta. Man tai nuosirdziai gaila venckiuko.

Aš manau, kad jis jau toks pat, prisiminus jo pagyrūniškus pasakojimus apie savo keliones fb ir tai kaip krizeno iš besifilmuojančios pedofiliniam filmukui puseserės. Nuoširdžiai gaila tik Laimos dukrytės, kurią buvo bandyta paversti tokiu pat besikandžiojančiu žvėrim ax.gif . Reikia tikėtis, kad genai nesuveiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 31 spalio 2014 - 12:19
QUOTE(Neverk @ mama,2014 10 31, 12:00)
"Vaizdo medžiagoje užfiksuota, kaip N. Venckienė keletą kartų spiria L. Stankūnaitei. Taip pat įraše matyti, kaip L. Stankūnaitė stovi nusisukusi, o N. Venckienė iššiepusi dantis lenkiasi prie jos, bandydama įkąsti. Tačiau supratusi, kad brolio sugyventinės pasiekti nepavyks, N. Venckienė užsičiaupia ir atsitiesia."

Iš čia: http://www.balsas.lt...suburus-gauja/2

Jėzau, kaip juokinga biggrin.gif Man keista, kaip suaugę žmonės taip elgiasi. Kanda, spiria, peša... Smėlio dėžė, dievaž.

kai degradus per "tv pagalba" besipešančius rodo, tai juokinga, išskyrus, kai prie vaikų, o čia- Prezidentės kumyras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 31 spalio 2014 - 18:37