Tema ne bendraminčių skiltyje TIKSLINGAI. Bet tai nenuneigia fakto, kad ji uždara. Ir yra griežtai antivioletinė. Oponentės turi savo temą, kuri irgi ne bendraminčių skiltyje, irgi TIKSLINGAI. (nežinau to tikslingumo priežasčių, čia moderatorės sprendimas)
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 11:11)
Iš kur žinot, kad nešokiravo? Dėl to, kad nekliedėjau kartu forume su jais, kai net prisiregistravus nebuvau?
Jei jūs po šokiravimo kliedite, tai niekas nekaltas. Kiti gi kaip tik bando ne kliedėti, o sekti įvykius blaiviu protu ir tikėtis teisingumo laiku. Bet kai jo nėra, tai tada burbulas ir sprogsta, žmonės ima labai piktintis ir tai visiškai normalu. Nenormalu abejingai žiūrėti kas vyksta mūsų valstybėje, nes tai liečia ir mus, piliečius, kiekvieną iš mūsų.
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 12:11)
Iš kur žinot, kad nešokiravo? Dėl to, kad nekliedėjau kartu forume su jais, kai net prisiregistravus nebuvau?
žinau, kadangi ir dabar ginat debilus, krykštaujančius iš laimės teisėjams į eismo įvykį patekus.
KUR GYNIAU? su teksto suvokimo problemų turite ryškiai. Nesugebat pacituot savo šmeižto?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 08:14)
Nesu nei kokių ten violetinių, nei žalių, nei raudonų šalininkė, bet šitoje temoje ne ką mažiau neapykantos ir purvo nei delfio komentaruose Pačios "gražiausiais" epitetais linksniuojat oponentus, tyčiojatės, visokių atpildų, kančių jiems linkit, bet kaip ten sako "ant krito ir krislą pamato, o ant savęs ir rąsto nepastebi" Kažin, ką jūsų vaikai išmoks, jeigu taip atvirai reiškiate neapykantą? galėčiau pasakyti tą patį "išaugs išgamos, kurie paskui šaudys mokyklose". Čia analogas jūsų žodžiams. Gal ir pačios susimąstykit, kiek pykčio ir mėšlo jumyse yra, kitų atžvilgiu? Jeigu oponentės ant Furmanavičiaus kapo šoktų, tai jūs, tikriausiai, pirmos lėktumėte linksmintis ant Kedžių ar Venckienės kapo.
Dabar jau mane galit visokiom spalvom vadinti, nors kaip ir sakiau nesu niekieno šalininkė, bet neapykanta, manau, yra baisu, nesvarbu, kurioje barikadų pusėje.
Dabar jau mane galit visokiom spalvom vadinti, nors kaip ir sakiau nesu niekieno šalininkė, bet neapykanta, manau, yra baisu, nesvarbu, kurioje barikadų pusėje.
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 08:56)
Juokitės, kad taip juokinga. Tik nepasprinkit iš to juoko, Maja. Aš neteisinu nei vienų, nei kitų. Nei Kedžiai man kažkokios šventos karvės, nei dar kas. Kalbu apie neapykantą ir agresiją, kuria taip aktyviai dalinasi delfio komentatoriai bei jūs. Kraupu skaityti tokius komentarus kaip Heilės, kurios žodynas perpildytas "debilai, psichopatai, degradai". Kaip išvis liežuvis apsiverčia taip šnekėti? Kažin, ar jos vaikas Breiviku neišaugs, kai mama tokį leksikoną vartoja? Kuo toks žmogus tada "šventesnis" už tą, kuris delfyje džiūgauja dėl teisėjo padarytos avarijos? Niekuo, nes pas abu neapykanta ir agresija smegenis užtemdžiusi.
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 09:24)
Na taip, tada vadinkim vieni kitus debilais, degradais, tyčiokimės ir dar manykim, kad taip daryti visiškai tinkama. Tik kaip minėjau, kuo jūs tada geresnės už nekenčiamus oponentus? Niekuo. Anie taškėsi neapykanta, džiūgavo dėl mirčių, jūs irgi tokį pat negatyvą ir agresiją skleidžiat. Viens prie vieno. Ir vienų, ir kitų vaikai galimi breivikai.
Ir dar paskui stebisi, kodėl mokyklose vaikai taip tyčiojasi, kažin iš ko išmoksta...
Ir dar paskui stebisi, kodėl mokyklose vaikai taip tyčiojasi, kažin iš ko išmoksta...
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 09:49)
Nekalbėjau nei apie pedofilus, nei apie nukentėjusius, nei apie stankus, nei apie kedžius. Kalbėjau apie agresiją, kuri čia pas jus taip skleidžiama. Tokia pat kaip delfyje. Jo, matyt, aš labai jautri ir Heilės "pozityvus" rašinėlis apie "debilus, išgamas, degradus" mane tikrai šokiravo. Sunku nesureaguoti į tokią rašliavą. Jūs tikriausiai jau pripratusios skaityti ir vartoti tokį leksikoną ir nematote tame nieko neigiamo. Ir pati gi prasivardžiuojate. Matyt, kad normalu.
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 12:11)
Nes dabar tą darote. Reikalaujate pagarbos nevertiems jos. Tai beje ir apie pačią - pirma žinute ėmus pilti purvą ant kitų komentuojančiųjų, o ne pasisakant į temą, pačiai rodant neadekvačią agresiją, kvaila tikėtis daugumos pritarimo.
Nu man taip pat sudėtinga būtų gražiais žodžiais apipinti tuos, kurie straksi iš laimės ant niekuo dėtos moters kapo vien dėl to, kad ji atsidūrė jų nekenčiamo asmens automobobilyje.
O jau žinant Heilės aštrų liežuvį ir pomėgį jį pamiklinti (nepaisant jos šiaip jau taikaus būdo), visai nesistebiu išsakytais epitetais jų adresu
Dar blogiau- sutinku su kiekvienu, tik stengiuosi jų taip atvirai neįgarsinti, bo esu tos nuomonės, kad ta minia violetinių tiesiog yra tokie, kaip Heilė ir išvardino dėl svarių priežasčių - proto, o vansi, ir įžvalgumo, loginio mąstymo trūkumo, taip pat - didelio poreikio kam nors priklausyti, būti kažko dalimi, tokiu būdu ir patiems būnant Kažkuo . Šiuo atveju - fanatikų bandos dalimi. O iš to negalima nei juoktis, nei smerkti, nei badyti pirštais. Nekeikiam gi neįgalių, nesmerkiame jų net jei jie kažką nužudo, bo nužudyta ligos rankomis. Juk jiems atrodė, kad taip teisinga. Nuoširdžiai. Ir jie nesugeba įžvelgti sąvokų ,,atrodo" ir ,,yra" skirtumo
Todėl kaip ir sutinku su besipiktinančiais - ne visai gerai taip kalbėti apie sutrikimus, išstačius pavyzdžiu juos turinčius, net jei jie patys veržiasi tuo pavyzdžiu būti.
O jau žinant Heilės aštrų liežuvį ir pomėgį jį pamiklinti (nepaisant jos šiaip jau taikaus būdo), visai nesistebiu išsakytais epitetais jų adresu
Dar blogiau- sutinku su kiekvienu, tik stengiuosi jų taip atvirai neįgarsinti, bo esu tos nuomonės, kad ta minia violetinių tiesiog yra tokie, kaip Heilė ir išvardino dėl svarių priežasčių - proto, o vansi, ir įžvalgumo, loginio mąstymo trūkumo, taip pat - didelio poreikio kam nors priklausyti, būti kažko dalimi, tokiu būdu ir patiems būnant Kažkuo . Šiuo atveju - fanatikų bandos dalimi. O iš to negalima nei juoktis, nei smerkti, nei badyti pirštais. Nekeikiam gi neįgalių, nesmerkiame jų net jei jie kažką nužudo, bo nužudyta ligos rankomis. Juk jiems atrodė, kad taip teisinga. Nuoširdžiai. Ir jie nesugeba įžvelgti sąvokų ,,atrodo" ir ,,yra" skirtumo
Todėl kaip ir sutinku su besipiktinančiais - ne visai gerai taip kalbėti apie sutrikimus, išstačius pavyzdžiu juos turinčius, net jei jie patys veržiasi tuo pavyzdžiu būti.
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 10:44)
Apie jūsų vaikus nieko neteigiau, o klausiau, ar jie taip pat, kaip jūs kitus atmatomis ir išgamomis vadina, ar jums tokia leksika atrodo normali, neskatinanti patyčių? Na pagal tamstas esu violetinė, žudiko garbintoja, ameba, apsimetėlė.
Maja įrodyt gali, kad mane žudiko garbintoja sau leidžia vadinti.
Maja įrodyt gali, kad mane žudiko garbintoja sau leidžia vadinti.
toms, kurios pedoisterijos metu rašė į asmenines žinutes grąsinimus susirasti ir išprievartauti vaikus, nušauti tėvus irgi manė, kad jų leksika normalių normaliausia ir netgi skundėsi moderatorėms, kad jų grąsinimai buvo pacviešinti, vistik asmeninės žinutės....
o blogi atsiminimai ilgai lieka.
Antra vertus - kai pAtorąža rašė --sunku būtų rasti bent neutralių žodžių žmogžudžių ir pedofikų šaiką remiančiai.
Laukiu su šampanu šaldytuve, kol pasodins venckieną
QUOTE(Karusia @ 2014 10 29, 12:39)
Laukiu su šampanu šaldytuve, kol pasodins venckieną
Aš irgi . Ne mažiau laukiu, kad būtų nubausti bent piniginėm baudom tie, kurie savo įtaka prisidėjo prie šio absurdo. Laukiu nesulaukiu EŽTT sprendimo, sprendimo, kuriame būtų nurodyta, kad ne visi Lietuvos žmonės turi mokėti niekintai mamai, o tie kurie tą darė. Nesuprantu ką jie ten taip ilgai sprendžia .
O aš laukiu su šampanu visos tos didelės šutvės teismo, kartu su tais dviem diedais, kurie sau komentaruose tiek daug leidžia, kad net nesuvokiu, kodėl jie nesuimami už kurstymą nusikalsti prieš valstyvę, prezidentę, maišto inicijavimą ar kokie ten straipsniai būna.
Beje, mano kukliais įtarimais, - būtent toje terpėje ir reikia ieškoti Milinio žudikų, jeigu jie dar tebėra išvis.
Beje, mano kukliais įtarimais, - būtent toje terpėje ir reikia ieškoti Milinio žudikų, jeigu jie dar tebėra išvis.
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 12:25)
KUR GYNIAU? su teksto suvokimo problemų turite ryškiai.
Žr. žemiau:
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 09:56)
Aš neteisinu nei vienų, nei kitų.
Kitaip sakant, Jūs neteisinate nei žmogžudžio ir tvirkintojo, nei 5 metų mergaitės, kurią tvirkino jai artimiausi žmonės? Panašiai, lyg pareikštumėte "Aš neteisinu nei Breiviko, nei visų jo 76(?) aukų" arba "Aš neteisinu ne fašistų, nei žydų". Skamba klaikiai, ar ne, nes nei Breiviko aukų, nei žydų nelaikote kaltais dėl to, kad jie buvo nužudyti?
O vat kažkodėl Kedžių šeimynos aukas laikote kaltais. Ką gi, turite tokią teisę, bet tuomet malonėkite keliauti į kitą tema, nes cituoju: "Antikedofilija. Tema tik bendraminčiams ir pasveikusiems"
Temas atskyrė moderatorės, jei Jums tai nepatinka, kreipkitės tiesiai į jas, o ne komentuokite moderatorių sprendimus temoje.
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 29, 12:04)
Žr. žemiau:
Kitaip sakant, Jūs neteisinate nei žmogžudžio ir tvirkintojo, nei 5 metų mergaitės, kurią tvirkino jai artimiausi žmonės? Panašiai, lyg pareikštumėte "Aš neteisinu nei Breiviko, nei visų jo 76(?) aukų" arba "Aš neteisinu ne fašistų, nei žydų". Skamba klaikiai, ar ne, nes nei Breiviko aukų, nei žydų nelaikote kaltais dėl to, kad jie buvo nužudyti?
Jūs išimate jos žodžius iš konteksto - "nei vieni nei kiti", ar tos "abi pusės", yra ne istorijos dalyviai, o stebėtojai, t.y. 1. delfio komentatoriai ir 2. šios temos dalyvės.
Neįžvelgiau jos žodžiuose paramos nei išprotėjusiems fanatikams, nei tiems, kas jiems smegenis praplovė.
O šiaip, norėjau temoje paskaityti, kas šiuo metu naujo