Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

Tai prašau įrodykit, kur aš garbinau žmogžudį??? Gal nekliedėkit, Maja, nes už šmeižtą gali reikėti atsakyti. Rinkitės žodžius, prieš pildama purvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 29 spalio 2014 - 10:39
Ne nu jomajo.... atsivelka i tema, kur TIK bendraminciams skirta ir jaucia turincios pareiga kitus paauklet. doh.gif Atsimenu, kazkada buvo sukurta tema issiliejimui, issikoliojimui, issirekimui be jokiu ribu. Tai kur tau, tuoj atsliauze kelios etatines SM aukletojos, matyt nepaskaite KAM ta tema skirta. Nu ir pradejo... kaiiiip jus taiiiiip galit, kaip jum ne geeeeda.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernsteine: 29 spalio 2014 - 10:41
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 10:34)
Kai pacituosit, kur aš garbinau žmogžudį, tada ir primetinėk man apsimetėlės ir violetinės etiketę, nes dabar tai šmeižtas ir jūsų fantazija.

Iškart po to, kai pacituosit, kur aš jus įžeidinėjau ir/ar jūsų vaikus (apie kuriuos neturiu žalio supratimo. Užtat jūs apie maniškus - daug žinote).
Nebent jūs sau prisiskyrėt degradų ir žudikų etiketes? Tai jūsų valia, kaip jūs interpretuosite tekstą ir faktus.
Papildyta:
QUOTE(Bernsteine @ 2014 10 29, 10:40)
Ne nu jomajo.... atsivelka i tema, kur TIK bendraminciams skirta ir jaucia turincios pareiga kitus paauklet.  doh.gif Atsimenu, kazkada buvo sukurta tema issiliejimui, issikoliojimui, issirekimui be jokiu ribu. Tai kur tau, tuoj atsliauze kelios etatines SM aukletojos, matyt nepaskaite KAM ta tema skirta. Nu ir pradejo... kaiiiip jus taiiiiip galit, kaip jum ne geeeeda....  lotuliukas.gif

Da turi tos violetinės savo temą, turi turėt, niekur gi ji nedingo. Tik kad pačios nerašo. Nes msagiau yr su protingais žmonėmis, kurie ir šiaip daugiau ir įvairesnio teksto surašo biggrin.gif
Atsakyti
Apie jūsų vaikus nieko neteigiau, o klausiau, ar jie taip pat, kaip jūs kitus atmatomis ir išgamomis vadina, ar jums tokia leksika atrodo normali, neskatinanti patyčių? Na pagal tamstas esu violetinė, žudiko garbintoja, ameba, apsimetėlė.
Maja įrodyt gali, kad mane žudiko garbintoja sau leidžia vadinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 29 spalio 2014 - 10:46
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 11:44)

Gi aš lunatikui atsakinėjau, o jei sau prisitaikei, tai tavo problema, o kad violetinė esi, tai iš tolo šviečia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 10:44)
Apie jūsų vaikus nieko neteigiau, o klausiau, ar jie taip pat, kaip jūs kitus atmatomis ir išgamomis vadina, ar jums tokia leksika atrodo normali, neskatinanti patyčių? Na pagal tamstas esu violetinė, žudiko garbintoja, ameba, apsimetėlė.

O kokią teisę jūs išvis turit mano vaikais domėtis? Gal jums juos parodyt, jūsų ar kieno nors patvory išstatyt? Jūs jau jų paklauskit, ar jie pavalgę ir ar nežino kokių keiksmažodžių, ir dūdele priverskit groti. Cirko pritrūkot?

Tokia leksika man atrodo normalių normaliausia, kalbant apie atmatas, žudikus ir kitokius violetinius nukrypėlius.
Atsakyti
Lunatikui atsakinėjot, sakydama "abi"? As jūsų netujinu ir mėšlo nepilu.

Heile, į klausimą klausimu atsakote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 29 spalio 2014 - 10:54
Atėjo į svetimus namus, išsivėmė ir nori, kad ją kas gerbtų už tai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 10:52)

Heile, į klausimą klausimu atsakote?

Ir ką?
Tai dar vienas Baisus Įžeidimas tamstos adresu?
Koks klausimas buvo aktuliausias? Apie mano vaikus?
Tai aš net nesiruošiu apie juos pasakot kažkokiam nepažįstamam žmogui.
Anei jų rodyt ir patvory statyt.
Atsakyti
Svetimus namus atvirame forume? biggrin.gif ši tema net ne bendraminčių skiltyje, ir antra, savo šmeižtą ir paranojiškas fantazijas pasilaikykite sau, o gal ir man apie jus kliedesių prirašyt ir išvadinti kokio žudiko garbintoja, neturint įrodymų?
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 12:00)
Svetimus namus atvirame forume? biggrin.gif ši tema net ne bendraminčių skiltyje, ir antra, savo šmeižtą ir paranojiškas fantazijas pasilaikykite sau, o gal ir man apie jus kliedesių prirašyt ir išvadinti kokio žudiko garbintoja, neturint įrodymų?

kažkodėl jūsų nešokiravo violetinių kliedesiai ir paranoja, sėjusi nekaltų žmonių mirtį, tik va šokiravo epitetai jiems. Va jums ir jūsų simpatijų įrodymas.
Atsakyti
Iš kur žinot, kad nešokiravo? Dėl to, kad nekliedėjau kartu forume su jais, kai net prisiregistravus nebuvau? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 29 spalio 2014 - 11:12