Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Mosso @ 2014 10 27, 12:01)

Kaip gaila žmogaus. Vieną mokyklą baigėm, mokykloj jis jau buvo sąžiningumo ir santūrumo pavyzdys, mokyklos laikais sudraugaudavom su jo žmona, irgi puikus žmogus. Nelaimė lygioj vietoj, bet kam gali nutikt. Kaip gaila, žmogus ir be teismo užsigrauš doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 10 27, 23:10)
Kaip gaila žmogaus. Vieną mokyklą baigėm, mokykloj jis jau buvo sąžiningumo ir santūrumo pavyzdys, mokyklos laikais sudraugaudavom su jo žmona, irgi puikus žmogus. Nelaimė lygioj vietoj, bet kam gali nutikt. Kaip gaila, žmogus ir be teismo užsigrauš doh.gif .

O bliamba unsure.gif Neįsiskaičiau į straipsnį. Maniau, kad kalbama apie teisėją, kuris priskyrė Nervingai globą doh.gif

Tada nieko nesuprantu. Vadinasi nėra teisybės žemėje?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 28, 09:04)
O bliamba unsure.gif Neįsiskaičiau į straipsnį. Maniau, kad kalbama apie teisėją, kuris priskyrė Nervingai globą doh.gif

globa buvo paskirta savivadybės administratoriaus įsakymu, ne teismo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 28, 09:04)

Yra ta teisybė.
Bet yra ir atsitiktinumai. Nelaimės. Ir nereikia painiot fakto, kad teisėjas atliko savo darbą, grąžinęs mergaitę motinai ir fakto, jog jis nesaugiai vairavo. Vienas kito neįtakoja.
O jau džiaugtis, kad žuvo kita teisėja, visiškai nepažįstma ir nežinoma moteris, tai gali tik ypatingo debilumo violetiniai, kuriuos už tokias emocijas išvis reikėtų nušluoti nuo žemės paviršiaus. Nes jie pavojingi, jie agresyvūs, jie psichopatai ir dar jie pridaugins tokių pat išgamų kaip patys, kurie paskui šaudys mokyklsoe.
Aš čia, aišku, suvėliau visus vakardienos įvykius į vieną krūvą, nu, bet nuoširdžiai pasiklaikinau debilų violetinių komentarus paskačius.

Nors nieko nuostabaus - juk ir čia, sme, mopterys rašė, kad su mielu noru nueis ir pašoks ant Furmanavičiaus kapo, kai tik jis buvo nužudytas.
Degradų sparčiai daugėja.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2014 10 28, 11:02)
Yra ta teisybė.
Bet yra ir atsitiktinumai. Nelaimės.

Tai ir norėtųsi, kad žmonės ne nuo velnio, nepapultų į tokius atsitikimus, nelaimes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2014 10 28, 11:02)
Yra ta teisybė.
Bet yra ir atsitiktinumai. Nelaimės. Ir nereikia painiot fakto, kad teisėjas atliko savo darbą, grąžinęs mergaitę motinai ir fakto, jog jis nesaugiai vairavo. Vienas kito neįtakoja.
O jau džiaugtis, kad žuvo kita teisėja, visiškai nepažįstma ir nežinoma moteris, tai gali tik ypatingo debilumo violetiniai, kuriuos už tokias emocijas išvis reikėtų nušluoti nuo žemės paviršiaus. Nes jie pavojingi, jie agresyvūs, jie psichopatai ir dar jie pridaugins tokių pat išgamų kaip patys, kurie paskui šaudys mokyklsoe.
Aš čia, aišku, suvėliau visus vakardienos įvykius į vieną krūvą, nu, bet nuoširdžiai pasiklaikinau debilų violetinių komentarus paskačius.

Nors nieko nuostabaus - juk ir čia, sme, mopterys rašė, kad su mielu noru nueis ir pašoks ant Furmanavičiaus kapo, kai tik jis buvo nužudytas.
Degradų sparčiai daugėja.

Nesu nei kokių ten violetinių, nei žalių, nei raudonų šalininkė, bet šitoje temoje ne ką mažiau neapykantos ir purvo nei delfio komentaruose unsure.gif Pačios "gražiausiais" epitetais linksniuojat oponentus, tyčiojatės, visokių atpildų, kančių jiems linkit, bet kaip ten sako "ant krito ir krislą pamato, o ant savęs ir rąsto nepastebi" doh.gif Kažin, ką jūsų vaikai išmoks, jeigu taip atvirai reiškiate neapykantą? galėčiau pasakyti tą patį "išaugs išgamos, kurie paskui šaudys mokyklose". Čia analogas jūsų žodžiams. Gal ir pačios susimąstykit, kiek pykčio ir mėšlo jumyse yra, kitų atžvilgiu? Jeigu oponentės ant Furmanavičiaus kapo šoktų, tai jūs, tikriausiai, pirmos lėktumėte linksmintis ant Kedžių ar Venckienės kapo.
Dabar jau mane galit visokiom spalvom vadinti, nors kaip ir sakiau nesu niekieno šalininkė, bet neapykanta, manau, yra baisu, nesvarbu, kurioje barikadų pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 09:14)
Nesu nei kokių ten violetinių, nei žalių, nei raudonų šalininkė, bet šitoje temoje ne ką mažiau neapykantos ir purvo nei delfio komentaruose unsure.gif  Pačios "gražiausiais" epitetais linksniuojat oponentus, tyčiojatės, visokių atpildų, kančių jiems linkit, bet kaip ten sako "ant krito ir krislą pamato, o ant savęs ir rąsto nepastebi" doh.gif Kažin, ką jūsų vaikai išmoks, jeigu taip atvirai reiškiate neapykantą? galėčiau pasakyti tą patį "išaugs išgamos, kurie paskui šaudys mokyklose". Čia analogas jūsų žodžiams. Gal ir pačios susimąstykit, kiek pykčio ir mėšlo jumyse yra, kitų atžvilgiu? Jeigu oponentės ant Furmanavičiaus kapo šoktų, tai jūs, tikriausiai, pirmos lėktumėte linksmintis ant Kedžių ar Venckienės kapo.
Dabar jau mane galit visokiom spalvom vadinti, nors kaip ir sakiau nesu niekieno šalininkė, bet neapykanta, manau, yra baisu, nesvarbu, kurioje barikadų pusėje.

Taip ir matosi, kad neautrali lotuliukas.gif . O nekęsti nusikaltėlių, smerkti juos, ypač kai jie dėl savo nusikaltimų visai nesigaili, yra žmogiška. Kokie vaikai išaugs tų tėvų, kurie ramstė patvorį ir kaifavo žiūrėdami į niekinamą vaiką. Ir ne tik patys žiūrėjo, bet ir savo vaikus tysė ten. Garbino žmogžudį doh.gif . Kokiais jie išaugs? Eis su puškom mistinių pedofilų žudyt? Va čia tai auga breivikai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 08:14)
Jeigu oponentės ant Furmanavičiaus kapo šoktų, tai jūs, tikriausiai, pirmos lėktumėte linksmintis ant Kedžių ar Venckienės kapo.

niekada. bet tikrai pakelsiu taurę šampano, kai Venckienė atsisės teisiamųjų suole. tegul tai bus ir už smūgį poklicininkui, tai man regis pats mažiausias jai priklausantis kaltinimas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 10 29, 09:47)
Kokie vaikai išaugs tų tėvų, kurie ramstė patvorį ir kaifavo žiūrėdami į niekinamą vaiką. Ir ne tik patys žiūrėjo, bet ir savo vaikus tysė ten. Garbino žmogžudį doh.gif . Kokiais jie išaugs? Eis su puškom mistinių pedofilų žudyt? Va čia tai auga breivikai ax.gif .

Ačiū, Maja Di, ruošiausi panašiai atsakyti, bet Jūs tai padarėte anksčiau už mane drinks_cheers.gif . Mano galva, tolerancija nusikaltimams, kurių mšioje istorijoje buvo visa "puokštė", nuo žmogžudysčių ir vaiko tvirkinimo iki šmeižto yra smerktina ne ką mažiau už neužmaskuotą žmogžudžių ir tvirkintojų garbinimą.
Atsakyti
Juokitės, kad taip juokinga. Tik nepasprinkit iš to juoko, Maja. Aš neteisinu nei vienų, nei kitų. Nei Kedžiai man kažkokios šventos karvės, nei dar kas. Kalbu apie neapykantą ir agresiją, kuria taip aktyviai dalinasi delfio komentatoriai bei jūs. Kraupu skaityti tokius komentarus kaip Heilės, kurios žodynas perpildytas "debilai, psichopatai, degradai". Kaip išvis liežuvis apsiverčia taip šnekėti? doh.gif Kažin, ar jos vaikas Breiviku neišaugs, kai mama tokį leksikoną vartoja? Kuo toks žmogus tada "šventesnis" už tą, kuris delfyje džiūgauja dėl teisėjo padarytos avarijos? Niekuo, nes pas abu neapykanta ir agresija smegenis užtemdžiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 29 spalio 2014 - 08:59
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 08:56)
Juokitės, kad taip juokinga. Tik nepasprinkit iš to juoko, Maja. Aš neteisinu nei vienų, nei kitų. Nei Kedžiai man kažkokios šventos karvės, nei dar kas. Kalbu apie neapykantą ir agresiją, kuria taip aktyviai dalinasi delfio komentatoriai bei jūs. Kraupu skaityti tokius komentarus kaip Heilės, kurios žodynas perpildytas "debilai, psichopatai, degradai". Kaip išvis liežuvis apsiverčia taip šnekėti? doh.gif Kažin, ar jos vaikas Breiviku neišaugs, kai mama tokį leksikoną vartoja? Kuo toks žmogus tada "šventesnis" už tą, kuris delfyje džiūgauja dėl teisėjo padarytos avarijos? Niekuo, nes pas abu neapykanta ir agresija smegenis užtemdžiusi.

dėl psichopatijos dar galima ginčytis, bet tai kad sociopatai ir debilai - šventa tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 10 29, 08:56)

To neprireiktų, jei gyventume teisinėje valstybėje: prisidarei, suėmė, eini kalėti, atkentėti.
Ar taip yra šioje istorijoje???
Neapykanta auga iš nevilties, kai būtent, pats negali nieko padaryti, kad padėtum nuskriaustiems, nes gi laikaisi įstatymų. O tas, kas turi naudoti tuos įstatymus prieš nusikaltusius, nedaro nieko.
Jei jums dzin, jei jūs tokia neutrali, tai gerai jums, galit nors į marsą skristi. Kitiems gi rūpi kas čia žemėje vyksta, kurioje gyventi norisi ir kurioje bet kuriąč dieną pats ali tapti neginama auka, o gal jau esi tapęs ir niekam nė motais, nes tokių kaip jūs dauguma rolleyes.gif
Atsakyti