Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(Delfine @ 2014 10 25, 11:19)
Garsiajai bėglei N. Venckienei - ir grėsmingas kaltinimas: "Bet šįkart vargu ar D.Valys galės užstoti N.Venckienę, nes jai pateikti dar šeši įtarimai, kurių vienas skamba itin grėsmingai – vieši raginimai smurtu pažeisti Lietuvos suverenitetą."
Smagu, kad teisingumas artėja, nors gaila, kad tokiais lėtais žingsniais...
Dar liko pateikti kaltinimus NV dėl skatinimų žudyti JF ir VN bei VM ir AŪ. Ir dėl nusikalstamos gaujos sukūrimo (tikra mafija su priešiškos Lietuvai šalies slaptųjų tarnybų palaikymu).
Ir dar gerai būtų prigriebti pilkąjį kardinolą Venckų - vis tik kodėl jam perrašytas visas turtas? Už tylą? Kad pervestų pinigus į JAV? Kad liktų lojalus?
Ir geriau iš šiaulietės prokurorės Ninos tegu bylą apjungus perima matomai labiau patyrusi (gal su Betingiu dirbusi ir dar po Valio "reformų" kompetencijų nepraradusi kolegė?) kaunietė prokurorė. Tuomet gal viskas greičiau judėtų...
Jau 12 kaltinimų, dar trejetą pridėjus, visa puokštė - ir ekstradicijai, ir gal ilgesniems metams kalėjime...  cool.gif 
Nors po "darbiečių", pirkusių balsus, išteisinimo, po teroristės Kusaitės išteisinimo (neva tik ketino, bet neįvykdė, taigi neva ir nekalti, vadinasi tik žuvus daugeliui žmonių ar tik po suklastotų rinkimų kaltė nusikaltėliams kyla, kitu atveju net ir įrodytas ketinimas nusikalsti = nekaltas), tikėtina, kad ir mafijozė NV, aiškindama, kad patikėjo mergaite, t.y visą kaltę versdama mažametai, išsisuktų...  Nebent pati nusižudytų - iš baimės...  cool.gif

tik žiūrėkim, ir visos tos bylos bus perduotos šiaulietei biggrin.gif

Venckus-koordinolas? nepanašu. Man panašiau, kad mažai kas jo klausė ir klausėsi. Jis tiek tam ir laiko negalėjo, sakyčiau turėti, kažkiek lojalus šeimai buvo, bet, manau, pats buvo įrankiu vis dar tos pačios savo durnumo apsėstosios. Gi visi jų "įtariamieji" ( Miliniai, Furmanavičius) buvo iš jos bendradarbių rato.

Papildyta:
aš vis tik taip pat labai laukiu politikų pavardžių įtariamjųjų sąrašuose. Koks kiekvieno jų vaidmuo ir indėlis prie šių nusikaltimų.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 10 25, 11:39)
tik žiūrėkim, ir visos tos bylos bus perduotos šiaulietei  biggrin.gif

biggrin.gif Aha, Valys bent taip galėtų atsikeršyti visiems kritikams. O ir DG visai palanku būtų tokia lėtapėdė ir "nusikaltimų neįžvelgianti", taigi vos ne tokios pat nuomonės, kaip ir kietakaktė šiuo klausimu DG, šiaulietė... biggrin.gif
Venckus-koordinolas? nepanašu. Man panašiau, kad mažai kas jo klausė ir klausėsi. Jis tiek tam ir laiko negalėjo, sakyčiau turėti, kažkiek lojalus šeimai buvo, bet, manau, pats buvo įrankiu vis dar tos pačios savo durnumo apsėstosios. Gi visi jų "įtariamieji" ( Miliniai, Furmanavičius) buvo iš jos bendradarbių rato.

Dabar Venckui labai paranku pasinaudoti savo "Asilo" pravarde ir visą kaltę, jeigu ką, versti NV ar Skučienei (teisingiau būtų Sukčienei). Neva "bobos ten viską valdo".
Tačiau, manau, senasis Kedys irgi ilgokai buvo laikomas "geru, tik užsėstu žmonos" žmogumi, o aš iš karto maniau, kad "tyli kiaulė gilią šaknį knisa", t.y. kad ir senis Kedys pats linkęs į pedofiliją ir anūkę patvirkindavo tais pasakojimais apie "sysalus" bei kitomis nešvankybėmis (gal dar ir daugiau kuo nei kad tik pasakojimais?) bei fiziškai mušdavo už neva "nepaklusnumą", t.y. nurodymų nevykdymą. Man senasis Kedys niekada neatrodė geru ar minkštu, o tik gudriau besielgiančiu - patylinčiu prieš kameras ir su žurnalistais mažiau atviraujančiu, o realybėje tokiu pat žiauriu ir niekšišku kaip ir jo žmona ar vaikai.
Taip ir A.Venckus - jis yra atsargesnis nei NV. Jau NV viską darė svetimomis rankomis, bet "sėkmė" apsvaigino ir ambicijos sukilo. Tuomet pasipylė klaidos. O A.Venckus išliko santūrus visą laiką. Tačiau jo vaidmuo, mano nuomone, milžiniškas. Nužudymus suorganizuoti padėjo būtent jis, nuslėpti D.Kedį padėjo būtent jo ryšiai su V.Račkausku, pačioje pradžioje būtent jis vaikščiojo kartu su NV po redakcijas ir žurnaliūgoms kišo tą išsigalvojimą apie "pedofilų klaną". O žurnaliūga, net nepasivarginęs pasidomėti, kad tokią "sensaciją" jam kiša suinteresuotas asmuo bei tikrų pedofilų (Garliavos viešnamio) advokatas, tai platina ir kvailina patiklią ir buką liaudį...
Taigi A.Venckus pradžioje buvo tikras kardinolas - koordinatorius, tik vėliau norėjo tyliau ir ramiau elgtis, išvengti tokio nuopolio, o NV su Sukčiene jau buvo užsivedusios, savo "sėkme" patikėjusios, ir nebeklausė jo patarimų. Už ką dabar ir turėjo susimokėti... Arba yra dar už ką susimokėti milijonus, ko mes net neįsivaizduojame... cool.gif
aš vis tik taip pat labai laukiu politikų pavardžių įtariamjųjų sąrašuose. Koks kiekvieno jų vaidmuo ir indėlis prie šių nusikaltimų.

Aha, tas tai tikrai. Labai laukiu EŽTT bylos prieš Lietuvą baigties ir kad tuos milijonus priteistų iš DG, Tatos V.Landsbegio, visų "drąsiakelnių" bei S.Stomos, N.Puteikio, G.Songailos ir R.Kupčinsko. Kol laukiame vis tik galėtų priimti tą įstatymą, kad baudas turi mokėti ne visa Lietuva, o konkretūs politikai, padarę Lietuvai žalą baudos mokėjimui. Tai pasakytina ir apie neteisėtus atleidimus, kai po to ministerijos užmoka milijonus, o pasišiukšlinęs pvz.: Palaitis lieka neva nekaltas.

Dar prie visų kaltinimų nepridėjau:
"Kaip galima įtariamoji N.Venckienė minima dar dviejuose šiuo metu atliekamuose ikiteisminiuose tyrimuose – dėl L.Stankūnaitės dukters tvirkinimo ir daryto poveikio mažametei.
Įtarimai dėl poveikio vaikui jau yra pareikšti Kedžių kaimynei Olgai Girdauskienei, o dėl tvirkinimo – Vytautui ir Laimutei Kedžiams.
Po du kartus jau nuteistiems Kedžiams jų ilgas liežuvis gali prišaukti ir dar vieną bylą – dėl ikiteisminio tyrimo duomenų atskleidimo.
"
Taigi NV jau dabar yra 12 kaltinimų, gresia dar 2, ir reikėtų dar 3 - viso 17.
Ir smagu, kad dėl Kedžių šmeižto ir ikiteisminio tyrimo duomenų atskleidimo ketinama IŠKART kelti bylą, o ne svarstyti-marinuoti-derinti su politikais-bijoti... Tai jau progresas, jau smagu, kad bent tiek pasimokyta. smile.gif
Atsakyti
Bet kai pagalvoji, kokie velniai seniai stiprūs, ania? Kiti normalesni žmonės, nors krislą sąžinės turėję, užgriuvus tokiems dalykams seniai galus atiduitų ir atgultų po žemele. O čia ir atrodo geriau nei pagal metus ir jaučiasi... Bjaurastys. Nėra teisybės žemėje, oi nėra.
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2014 10 25, 10:19)
Ir geriau iš šiaulietės prokurorės Ninos tegu bylą apjungus perima matomai labiau patyrusi (gal su Betingiu dirbusi ir dar po Valio "reformų" kompetencijų nepraradusi kolegė?) kaunietė prokurorė. Tuomet gal viskas greičiau judėtų...

O aš vat kažkaip kauniečiais pareigūnais nepasitikiu. Atleiskit man kaunietės, bet aš nemanau, jog tame Šeimų Mieste yra nors vienas neutralus, nepriklausomas ir įstatymų paisantis pareigūnas, apie kokią sritį kalba beeitų. Betingis buvo išimtis, patvirtinanti taisyklę. Nes tikk šitam mieste po šiai dienai gyvos tarybinės tradicijos - Viskas Per Blatą, ir tik dėl to ta violetinė istorija sugebėjo įgauti tokį pagreitį.
Man būtų ramiau, jei tirtų Vilniaus pareigūnai. Ir švis - ne paprasti pareigūnai, o...nežinau, kokie ten būna, kurie tiria Itin Svarbias Bylas. STT?

QUOTE(mjforever @ 2014 10 25, 10:39)

O šituo aš išvis netiku, kad tai įvyks kada nors.

QUOTE(Monteverte @ 2014 10 25, 11:35)
Bet kai pagalvoji, kokie velniai seniai stiprūs, ania? Kiti normalesni žmonės, nors krislą sąžinės turėję, užgriuvus tokiems dalykams seniai galus atiduitų ir atgultų po žemele. O čia ir atrodo geriau nei pagal metus ir jaučiasi... Bjaurastys. Nėra teisybės žemėje, oi nėra.

Ai, tegul jie būna sveiki ir ilgaaamžiai, sveikatos jiems ir stiprIbės. Kad išgirstų visus kaltinimus ir atsėdėtų. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 25 spalio 2014 - 18:19
QUOTE(Heilė @ 2014 10 25, 19:18)
O aš vat kažkaip kauniečiais pareigūnais nepasitikiu. Atleiskit man kaunietės, bet aš nemanau, jog tame Šeimų Mieste yra nors vienas neutralus, nepriklausomas ir įstatymų paisantis pareigūnas, apie kokią sritį kalba beeitų. Betingis buvo išimtis, patvirtinanti taisyklę. Nes tikk šitam mieste po šiai dienai gyvos tarybinės tradicijos - Viskas Per Blatą, ir tik dėl to ta violetinė istorija sugebėjo įgauti tokį pagreitį.

lotuliukas.gif greitai, kaip tuščią pedofilijos bylą į teismą perduot . Ir kažink kokio miesto pareigūnai teisiamųjų suole už nusikalstamą aplaidumą. Sau net įsivaizduoti, matyt, neleistum nurodymų masto iš Vilniaus.
Apie Kauną kalbi tamsuoliškai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 10 25, 18:35)

Apie Kauną kalbi tamsuoliškai.

Nu, duok Dieve, kad tai būtų teisybė. Kad aš klystu, ir kad visi atsakys už savo nusikaltimus. Kita vertus - kas, kad jie atsakys (jei atsakys), - jei ne Blato Miestas, tai visi būtų gyvi, nes visi atsakingi būtų pajudinę subines, kad to neatsitiktų.
Atsakyti
Man būtų ramiau, jei tirtų Vilniaus pareigūnai. Ir švis - ne paprasti pareigūnai, o...nežinau, kokie ten būna, kurie tiria Itin Svarbias Bylas. STT?

Teisingai pastebėta apie Šeimų ir Blato Miestą (ir man kaunietės atleiskite, bet ir asmeninė patirtis vis patvirtina tai...), bet reikia pripažinti ir faktą, kad yra pasišiukšlinęs ir Vilnius. Generalinėje prokuratūroje byla buvo kelis kartus ir kiek tai padėjo teisybės nustatymui? Kuris prokuroras pamatė ir pradėjo tirti ŠMEIŽTO (jei jau neranda pedofilijos) bylą? Kad vis tik būtų aiškiai atsakyta - ar tai pedofilija, ar tai šmeižtas, prisidengiant pedofilija ir jau pedofilija, bet iš šmeižikų, tvirkinant, t.y. mokinant bejėgę mažametę?
O ir Vilniaus apygardos prokuratūra, o būtent prokuroras Nerijus Bieliauskas man liko labai įtartinu. Jis parašė D.Kedį išteisinusį popierių, vietoj bylos jam kaip tėvo teisėmis piktnaudžiaujančiojo, vietoj to, kad atimti tėvystės teises ir apribotų mergaitės globą, po žudynių "atnaujino" kaltinimus AŪ ir LS, o D.Kedžio pokalbių nebuvo klausęsis ir LS su VN prašymų apginti nuo smurto nagrinėti neskubėjo. Išėjus iš prokuratūros jis buvo berods tarp "drąsiakelnių", tik jau nebepamenu - rėmėjų ar net narių... Žodžiu, buvo vienas iš tų, kurie galėjo įtakoti, kad žmonės liktų gyvi bei mergaitė nepakliūtų į šmeižikų mafijos rankas, o buvo vos ne violetinis prokuroras Vilniuje....
O šituo aš išvis netiku, kad tai įvyks kada nors.

Aha, būtų tikrai gerai pamoka išmokta, jei tai vis tik įvyktų.
Ai, tegul jie būna sveiki ir ilgaaamžiai, sveikatos jiems ir stiprIbės. Kad išgirstų visus kaltinimus ir atsėdėtų.  cool.gif

biggrin.gif
Na, gal ne visai sveiki, bet ilgaamžiai - pritariu. Kad atsėdėtų. Ir už dukterį, jei anajai pavyktų išsisukinėti. Mat netikiu, kad ji vis dar Čikagoje po žinios dėl leidimo suimti. Dabar gal Australijoje draugę lanko ar vėl kokioje Vokietijoje... Žodžiu, pėdas mėtys ta dar ilgokai. O kad dėl sūnaus - vis dar mažamečio berods - nesirūpina tėvas bei teta, tai turėtų mūsų Vaiko teisių tarnybos susirūpinti. Tiek "rūpinosi" LS vaiku, o kažkaip visai nesirūpina kito vaiko likimu... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfine: 25 spalio 2014 - 21:01
QUOTE(Delfine @ 2014 10 25, 21:54)
Na, gal ne visai sveiki, bet ilgaamžiai - pritariu. Kad atsėdėtų. Ir už dukterį, jei anajai pavyktų išsisukinėti. Mat netikiu, kad ji vis dar Čikagoje po žinios dėl leidimo suimti. Dabar gal Australijoje draugę lanko ar vėl kokioje Vokietijoje... Žodžiu, pėdas mėtys ta dar ilgokai. O kad dėl sūnaus - vis dar mažamečio berods - nesirūpina tėvas bei teta, tai turėtų mūsų Vaiko teisių tarnybos susirūpinti. Tiek "rūpinosi" LS vaiku, o kažkaip visai nesirūpina kito vaiko likimu...  cool.gif

Rusija jos tikrai neišduotų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 spalio 2014 - 21:00
http://www.delfi.lt/...a.d?id=66226496
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 27 spalio 2014 - 11:03
QUOTE(Mosso @ 2014 10 27, 11:01)

Ojojoi unsure.gif Tai ką, ima lazda atsisukinėti? g.gif Tik gal žūva ne tie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 27, 16:51)
Ojojoi unsure.gif Tai ką, ima lazda atsisukinėti? g.gif Tik gal žūva ne tie? g.gif

nenusimink, ateis ir Tavo eilė
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 10 27, 19:11)
nenusimink, ateis ir Tavo eilė

Visų ateis, bet ne visiems gal per lazdą, a? Šiaip aš žmonių tokiais mąstais neskriaudžiu, kaip kai kas skriaudė kedofilijos byloje, jei ką g.gif
Atsakyti