Keleta kartu buves lauke, pirktas naujas is uzsienio .Naujausias Stokke V4 2015m modeliukas siunčiu yra visos knygeles, deze, etiketes viskas kas priklauso, taip pat lopsys naudotas keleta kartu taip pat lietaus apsaugele, vabzdziu apsaugele, stokke originalus kombinezonas naujas galima sakyt:)
Komplekte:
*Vaziuokle v4
*Pirkiniu krepsys tvirtinamas prie vaziuokles
*Įdėklas naujagimiui
*Sėdimoji dalis
*Pakojukas
*Apsauga nuo lietaus
*Apsauga nuo uodų
* Knygelės
*lopsys su uzklotu
* kombinezonas stokke originalus
*dezes originalios
*tarptautine 3 metu garantija
KAINA GALUTINE NES MOKEJOM 1500EU
DAUGIAU INFO CIA: http://www.skelbiu.l...-21981134.html#
QUOTE(saulužėlė @ 2015 11 09, 12:41)
Suklydau nurodydama kaina , parduodama uz 150.
Parduota
Parduodu Stokke adapterius-20 euru
Sveikos
Ieškome pilnos komplektacijos stokke v3 arba v4, kedute nereikalinga spalva neutrali arba mergaitiska
Ieškome pilnos komplektacijos stokke v3 arba v4, kedute nereikalinga spalva neutrali arba mergaitiska
[quote=Dinaidaa,2015 11 10, 15:28]
Keleta kartu buves lauke, pirktas naujas is uzsienio .Naujausias Stokke V4 2015m modeliukas siunčiu yra visos knygeles, deze, etiketes viskas kas priklauso, taip pat lopsys naudotas keleta kartu taip pat lietaus apsaugele, vabzdziu apsaugele, stokke originalus kombinezonas naujas galima sakyt:)
Komplekte:
*Vaziuokle v4
*Įdėklas naujagimiui
*Sėdimoji dalis
*Pakojukas
*Apsauga nuo lietaus
*Apsauga nuo uodų
* Knygelės
*lopsys su uzklotu
*dezes originalios
Komplekte:
*Vaziuokle v4
*Įdėklas naujagimiui
*Sėdimoji dalis
*Pakojukas
*Apsauga nuo lietaus
*Apsauga nuo uodų
* Knygelės
*lopsys su uzklotu
*dezes originalios
Laba, ar galite mane apsviesti su Lietuvos kainomis. Kiek kainuoja stokke crusi vezimelis 2in1 ar 3in1 devetas? Rasau pora merginu kurios pardavineja kiek suprantu tik
lopsi uz 600eur devetus... nesuprantu... kame reikalas, ar as ko nesuprantu... pas mane ten kur gyvenu 2in1 naujas 1300eur o devetu maciusi 650 pardavineja...
lopsi uz 600eur devetus... nesuprantu... kame reikalas, ar as ko nesuprantu... pas mane ten kur gyvenu 2in1 naujas 1300eur o devetu maciusi 650 pardavineja...
QUOTE(ramel @ 2015 11 23, 16:19)
Laba, ar galite mane apsviesti su Lietuvos kainomis. Kiek kainuoja stokke crusi vezimelis 2in1 ar 3in1 devetas? Rasau pora merginu kurios pardavineja kiek suprantu tik
Jos pardavineja lopsi su vaziuokle , naujas lopsys gi 300 kainuoja parduotuveje. Be nuolaidu ir cia tiek kainuoja. Kai pirkau praeita ziema trailz komplekta visas tris dalis tai man apie 5000 litu kainavo parduotuveje.
Parduodami naudoti, bet geros būklės, puikiai funkcionuojantys adapteriai vežimėliui "STOKKE" ir automobilinei kėdutei "Maxi Cosi". Vienu mygtuko paspaudimu nusiima ir užsideda.
Kaina 20 euru.
Kaina 20 euru.
Parduodamas naujas Stokke Xplory V4 Beige Melange spalvos vežimėlis http://www.skelbiu.l...4-22463763.html
QUOTE(prilijo @ 2015 12 07, 21:20)
Parduodami naudoti, bet geros būklės, puikiai funkcionuojantys adapteriai vežimėliui "STOKKE" ir automobilinei kėdutei "Maxi Cosi". Vienu mygtuko paspaudimu nusiima ir užsideda.
Kaina 20 euru.
Kaina 20 euru.
Parašiau jums imčiau