Nepriklausoma, bet labai jai patinka ryte atkeliavus pas mane murkti kaip traktoriukui trinantis aplinkui. Vakare irgi prisistato pamurkti ir pasiglaustyti, o dieną kažkokiais savais reikalais užsiėmus būna
QUOTE(AisteK @ 2014 10 29, 21:01)
Nepriklausoma, bet labai jai patinka ryte atkeliavus pas mane murkti kaip traktoriukui trinantis aplinkui. Vakare irgi prisistato pamurkti ir pasiglaustyti, o dieną kažkokiais savais reikalais užsiėmus būna
Visai kaip Araxas😄. Jis megsta daryt man rytais masaza. Kai nuskamba zadintuvas, o as dar nesikeliu prisistato jis ir minko su savo kojom, tai keltis visai nesinori.😃 Labai mielas katinas.
Vadinasi, Brunhilda ne tik snukučiu ir sudėjimu panaši į Ainu, bet ir charakteriu. Irgi meilė liejasi per kraštus rytais ir naktį, o dieną galima ir savais- katiniškais reikalais užsiimti, nereikalaujant dėmesio. Man kažkaip labai tinka toks temperamentas- nei per daug aktyvus, nei per daug flegmatiškas. Išlaikytas, sakyčiau.
Naktį tiesą sakant mergina miega, kaip ir visi kiti -- pas mus geležinės taisyklės, nes aš labai jautriai miegu ir būnu labai pikta, jei kas prižadina.
O taip, masažą manoji daro tobulai kartais vyras juokiasi, kad jis šitą darbą ir užleis Brunhildai.
O taip, masažą manoji daro tobulai kartais vyras juokiasi, kad jis šitą darbą ir užleis Brunhildai.
QUOTE(AisteK @ 2014 10 30, 10:01)
...pas mus geležinės taisyklės, nes aš labai jautriai miegu ir būnu labai pikta, jei kas prižadina.
Va šitaip jautriai miega mano vyras. Todėl buvo aišku, kad Ainu su mumis naktimis nemiegos. Iš pradžių mergina rengdavo koncertus už durų ( na, kur gi matyta, kad visą dieną eiti į miegamąjį galima, o vat naktį kažkodėl užsidaro durys ir špyga taukuota katytei?! ). Ale priprato per kokį mėnesį ir į namus naktimis atėjo taika ir ramybė. Ainu miega bele kur visame name, bet dažniausiai vonios kambaryje vienoje iš kriauklių. Bet ryte, kai suskamba mano žadintuvas, ji jau laukia prie durų, aš tada įsileidžiu ją ir mes abi dar lovoje pasiniurkome, nes man laaabai patinka ryte pasigulinėti su savo kailiniuotąja, kuri dar ir murkia kaip traktorius
O vat naktį, jei einu į wc, tai susiduriu su problema. Nes man atsisėdus "nusidrenuoti", Ainu iš kriauklės šoka man ant kelių ir pradeda glaustytis ir murkti. Tada man užsispazmuoja visi sfinkteriai. Nukeliu mergą nuo kelių, o ana vėl liuokteli man į sterblę, mol, glostyk, vis tiek ne ką teveiki... Šiąnakt, kai grįžau į lovą, vyras klausia:" Ar tau viskas gerai, ką ten tūlike tiek laiko veikei??", "Ai,- sakau,- katę glosčiau...". Vyras matyt pagalvojo, kad man jau stogas važiuoja
Vos neapsisi... iš juoko beskaitydama
Mano mažoji taip pat mėgsta be ceremonijų pasiprašyti būti glostoma, bet ir šiaip visai nieko prieš, jei ją ant rankų paimi, tik būti ten ilgai nemėgsta, ji geriau pati pasirinks pozą, kuri jai patogi.
Mano mažoji taip pat mėgsta be ceremonijų pasiprašyti būti glostoma, bet ir šiaip visai nieko prieš, jei ją ant rankų paimi, tik būti ten ilgai nemėgsta, ji geriau pati pasirinks pozą, kuri jai patogi.
Aiste, mes negalim atsidžiaugti Araxu, be galo draugiškas, švelnus katinas . Nuostabus katinas, tikrai puikus pasirinkimas šeimai su mažais vaikais.
Šiandien Araxą pirmą kartą vežiau pas veterinarą. Araxas buvo pirmas kurilas kurį teko pačiupinėt veterinarui. Araxas gavo daug pagyrų, skiepą, pasvėrė, tai sveria lygiai 6 kg. Tiesa gavom klausimą ar nedalyvaujam parodose, tai susimastėm ką reiktų daryti norint sudalyvauti parodoje? Aiste, gal būsit parodoje Megoje savaitgalį?
Šiandien Araxą pirmą kartą vežiau pas veterinarą. Araxas buvo pirmas kurilas kurį teko pačiupinėt veterinarui. Araxas gavo daug pagyrų, skiepą, pasvėrė, tai sveria lygiai 6 kg. Tiesa gavom klausimą ar nedalyvaujam parodose, tai susimastėm ką reiktų daryti norint sudalyvauti parodoje? Aiste, gal būsit parodoje Megoje savaitgalį?
kaip malonu skaityti tokius dalykus apie Araxą
Veterinarai kurilus iš tiesų myli, nes pastarieji labai kantriai iškenčia visas procedūras.
Dėl parodų -- iš esmės reikėtų tiesiog užsiregistruoti, priklausomai, kokioje parodoje norite dalyvauti. Šiaip jau parodos katėms yra gana didelis stresas, o šeimininkams -- didelė nuobodybė Veisėjai į jas važiuoja, nes nori parodyti savo pasiekimus veisime, bei sulaukti katinų įvertinimo, o naminiam draugui vargu ar tai būtų kuo naudinga.
Šį savaitgalį į parodą nekeliausim, nes namie turim mamytę, kuri bet kurią dieną gali subyrėti į daug mažų pūkuotų padarėlių, tai laukiam
Veterinarai kurilus iš tiesų myli, nes pastarieji labai kantriai iškenčia visas procedūras.
Dėl parodų -- iš esmės reikėtų tiesiog užsiregistruoti, priklausomai, kokioje parodoje norite dalyvauti. Šiaip jau parodos katėms yra gana didelis stresas, o šeimininkams -- didelė nuobodybė Veisėjai į jas važiuoja, nes nori parodyti savo pasiekimus veisime, bei sulaukti katinų įvertinimo, o naminiam draugui vargu ar tai būtų kuo naudinga.
Šį savaitgalį į parodą nekeliausim, nes namie turim mamytę, kuri bet kurią dieną gali subyrėti į daug mažų pūkuotų padarėlių, tai laukiam
QUOTE(Joleks @ 2014 11 20, 21:00)
tai sveria lygiai 6 kg.
Na va, ir praaugo bruolis sesę Ainu sveria 5,8 kg. Parodykit Araxą, kaip atrodo.
QUOTE(AisteK @ 2014 11 20, 21:42)
namie turim mamytę, kuri bet kurią dieną gali subyrėti į daug mažų pūkuotų padarėlių, tai laukiam
Kokia katytė turės mažylių? Kas tėtis? Smagu turėtų būti, vėl daug veiksmo bus.
Vaikai bus tos pačios poros, kaip ir Ainu/Araxo ir Aslano.
Tai bus broliukai ir sesutės vyresni. Laukiu ir aš, kada pagaliau begemotas subyrės -- jau lyg ir turėjo, bet kur čia tas nėščias moteris supaisysi
Tai bus broliukai ir sesutės vyresni. Laukiu ir aš, kada pagaliau begemotas subyrės -- jau lyg ir turėjo, bet kur čia tas nėščias moteris supaisysi
Į mūsų namus kalėdos kiek anksčiau pasibeldė
Štai tokius grožius 5is atnešė. Čia jiems 2 savaitės.
[attachmentid=233595]
Štai tokius grožius 5is atnešė. Čia jiems 2 savaitės.
[attachmentid=233595]