Įkraunama...
Įkraunama...

Kurilų bobteilai VIII tema

AAA yahoo.gif !!! na kur gi fotr is parodos!!!??? lithuania.gif
man labai patinka ziureti foto buetent is parodu !!!! ax.gif
Atsakyti
Na iš parodos deja nėra smile.gif bus nuotraukos darytos parodoje, tačiau specialiai tam skirtoje vietoje, t.y. foto studijoje.
Nėr kada per parodas fotografuoti, kai reik su kate bėgioti ir su teisėjais bendrauti.
Atsakyti
As cia kaip vaiduoklis tik pasirodau, bet jus man patarkit koki kraika naudoti, kad katino sysiukas taip nesmirdetu... cementinis, jau deja nebepadeda... galvoju gal silikonini bandyt??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaisine @ 2014 10 19, 22:58)
As cia kaip vaiduoklis tik pasirodau, bet jus man patarkit koki kraika naudoti, kad katino sysiukas taip nesmirdetu... cementinis, jau deja nebepadeda... galvoju gal silikonini bandyt??? g.gif

Katinukų temoje viena mergina patarė wc dugną soda padengti, o tik tada ant viršaus pilti kraiką. Sako, mažiau smirda. Aš pati nebandžiau. Nežinau, kaip smirda katino šlapimas, bet mano Ainu šlapimas, naudojant Cats Best Oko Plus arba Cats Best Nature Gold, visai nesmirda. Bet nešiojasi, ypač pirmasis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 spalio 2014 - 23:17
Hm, aš savo gaujai naudoju bentonitinį Sahara. (beje, cementinis cementiniam toli gražu nelygu, jei naudojat kokį nors prastesnį pigų variantą, nieko keisto, kad smirda). Neseniai apsilankė svečiai, kurie anksčiau pas mane nebuvę -- gavau komplimentą, kad labai nustebo, jog čia gyvena tiek kačių, nes nesijaučia visiškai jokio kvapo.
O dėl sodos -- bent jau maniškiai kai kurie taip knisasi tame kraike, kad ta soda greitai susimaišytų su viskuo.
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 10 20, 09:05)
Hm, aš savo gaujai naudoju bentonitinį Sahara. (beje, cementinis cementiniam toli gražu nelygu, jei naudojat kokį nors prastesnį pigų variantą, nieko keisto, kad smirda). Neseniai apsilankė svečiai, kurie anksčiau pas mane nebuvę -- gavau komplimentą, kad labai nustebo, jog čia gyvena tiek kačių, nes nesijaučia visiškai jokio kvapo.
O dėl sodos -- bent jau maniškiai kai kurie taip knisasi tame kraike, kad ta soda greitai susimaišytų su viskuo.

Mes irgi grizom prie Aistes rekomenduoto kraiko Sahara. Man visi kiek bandem nesugerdavo slapimo kvapo, kai reikdavo valyt tiesiog negaledavau kvepuot. Silikoninis kraikas jei daznai ji keisi sugeria kvapa,bet man jis labai neekonomiskas. As savaites neistempdavau, i ketvirta diena jau smirdedavo visa vonia.
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 10 18, 23:02)
Na iš parodos deja nėra smile.gif bus nuotraukos darytos parodoje, tačiau specialiai tam skirtoje vietoje, t.y. foto studijoje.
Nėr kada per parodas fotografuoti, kai reik su kate bėgioti ir su teisėjais bendrauti.

Kita karta parodose ir paparacei pagauna mirksiukas.gif
Studija- jau rimtas dalykas !!!! smile.gif
Laukiame !!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Savaitgalį buvom Prahoj -- pasaulinėj kačių parodoj.
Brunhilda jau po parodos, bet dar vis Prahoj:

[attachmentid=233433]
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 10 28, 12:16)
Savaitgalį buvom Prahoj -- pasaulinėj kačių parodoj.
Brunhilda jau po parodos

Kadangi matau, kad Brunhilda rozetę šalia pasidėjus, tai spėju, kad sekėsi puikiai? biggrin.gif Kiek kurilų dalyvavo? Kokie įspūdžiai iš pasaulinės parodos?
Linkėjimai nuo Ainu:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sekėsi gana neblogai, nors konkurencija buvo gana didelė (nepratusi aš prie tokios, bet matyt teks pratintis smile.gif ) Kurilų (ilgaplaukių ir trumpaplaukių) parodoje buvo 22, labai daug palyginus su ankstesnėmis parodomis, populiarėja veislė. na bet kol kas dar nė iš tolo nepalyginama su komercinėmis veislėmis, kurių šioje parodoje buvo šimtais vienetų -- Meino meškėnai, britų trumpaplaukiai ir panašiai.

Ir pagaliau sulaukiau nuotraukų darytų Kauno parodoje, dalimi dalinuosi, kitas sukėliau į veislyno FB puslapį https://www.facebook.......6868&type=1

[attachmentid=233440]

[attachmentid=233442]

[attachmentid=233441]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisteK: 28 spalio 2014 - 23:58
Beje, Brunhilda gana stipriai panaši į Ainu savo sudėjimu ir snukeliu smile.gif Ne veltui giminės.
Atsakyti
Pažiūrėjau Brunhildos foto FB. thumbup.gif Labai labai graži mergina auga. wub.gif O koks jos charakteris?
Atsakyti