Aist, ne tik tavo Ainu nuostabi, bet ir pati... Ačiū nuoširdžiai o jei maistuką duodi plaukuotiems, tai pasta nebūtinai (ypač jei nevemia) ... pas mane gi 6 ilgaplaukiai , pastos nenaudojam, nebent kada nebeįperkam persian maistelio , ...tada tai pašeriu profilaktiškai
Aš anksčiau duodavau karts nuo karto, po to, kai du kartus iš eilės po pastos pasikartojo kolikas -- nebeduodu nei vienam. Per šėrimosi laikotarpius kartais išvemia plaukus ir tiek.
QUOTE(AisteK @ 2014 08 27, 17:45)
Aš anksčiau duodavau karts nuo karto, po to, kai du kartus iš eilės po pastos pasikartojo kolikas -- nebeduodu nei vienam. Per šėrimosi laikotarpius kartais išvemia plaukus ir tiek.
Mes taip pat nieko neduodam, daigyntu kvieciu labai gerai !!
Baigiasi vasarele ir va taip uzaugo musu lusiukai
2 mergytes vis dar laukia savo tikros naujos seimos !!
Ačiū visoms už atsakymus. Tai gerai, tada ir nepirksiu tos pastos nuo plaukų.
Kokia gauruota ciocia
Aš saviškius šiandien skiepijau -- galvojau adatą sulaužysiu į Ekso odą -- kaip armadilas, su šarvais
Aš saviškius šiandien skiepijau -- galvojau adatą sulaužysiu į Ekso odą -- kaip armadilas, su šarvais
QUOTE(AisteK @ 2014 09 11, 14:46)
Kokia gauruota ciocia
Aha, ruošiasi, matyt, šaltai žiemai
Vargšiukas storaodis Aš, atsimenu, kai prieš kokį 20metį atlikinėjau ligoninėje praktiką, tai būdavo dar tos daugkartinės atšipusios adatos. blyn studenčiokė dar drebančiom rankelėm dažnai besdavau, o ta bukoji ir atšokdavo nuo odos, kol vos ne įsibėgėjusi nuo durų pradurdavau pacientų odas
Šį savaitgalį apsilankėm parodoje Kaune
Rezultatais labai patenkinta -- Brunhilda Woden abi diena Ex1 ir pirmą dieną BIV!
Apskritai Best in Variety retas reiškinys pas kurilus -- mažai mūų parodose būna, o šį sykį netgi keturi ir du iš tų keturių mažyliai, taigi Brunhilda turėjo konkurencijos
Rezultatais labai patenkinta -- Brunhilda Woden abi diena Ex1 ir pirmą dieną BIV!
Apskritai Best in Variety retas reiškinys pas kurilus -- mažai mūų parodose būna, o šį sykį netgi keturi ir du iš tų keturių mažyliai, taigi Brunhilda turėjo konkurencijos
Man rodos Ainu įtaria, kad kažkas kėsinasi į jos vėlyvius -- tokia snukučio išraiška, lyg kažką susekus
Labai laukiu nuotraukų iš parodos, nes namie vis niekaip Brunhildos nenufotografuoju -- arba miega arba laksto
Labai laukiu nuotraukų iš parodos, nes namie vis niekaip Brunhildos nenufotografuoju -- arba miega arba laksto
QUOTE(AisteK @ 2014 10 06, 21:33)
Šį savaitgalį apsilankėm parodoje Kaune
Sveikiname su puikiais rezultatais parodoje!!
Gaila, kad musu nebuvo si karta! katinas ziemos sezonuj kailiuka dar neataugino!
Ir dar pas mus mazi vaikuciai auga!!!
Si karta vadoje 2 berniukai (Barni ir Bingo ) ir 1 mergyte Barbariska