Įkraunama...
Įkraunama...

Kurilų bobteilai VIII tema

Aist, ne tik tavo Ainu nuostabi, bet ir pati... Ačiū nuoširdžiai 4u.gif o jei maistuką duodi plaukuotiems, tai pasta nebūtinai (ypač jei nevemia) ... pas mane gi 6 ilgaplaukiai , pastos nenaudojam, nebent kada nebeįperkam persian maistelio blush2.gif , ...tada tai pašeriu profilaktiškai
Atsakyti
Aš anksčiau duodavau karts nuo karto, po to, kai du kartus iš eilės po pastos pasikartojo kolikas -- nebeduodu nei vienam. Per šėrimosi laikotarpius kartais išvemia plaukus ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 08 27, 17:45)
Aš anksčiau duodavau karts nuo karto, po to, kai du kartus iš eilės po pastos pasikartojo kolikas -- nebeduodu nei vienam. Per šėrimosi laikotarpius kartais išvemia plaukus ir tiek.

Mes taip pat nieko neduodam, daigyntu kvieciu labai gerai !!

Baigiasi vasarele ir va taip uzaugo musu lusiukai ax.gif
2 mergytes vis dar laukia savo tikros naujos seimos !!
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokonda: 27 rugpjūčio 2014 - 20:04
susimaisau su fotkemis !!! blush2.gif
turbut ta mergyte kur 2 kartus ikelta greiciausiai nori naujos seimos biggrin.gif
va juos uodegyte
user posted image

doh.gif kaip noretusi tokios pats seimos kaip musu Aist rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokonda: 27 rugpjūčio 2014 - 20:27
Ačiū visoms už atsakymus. 4u.gif Tai gerai, tada ir nepirksiu tos pastos nuo plaukų.
Atsakyti
Negaliu pakęst, kad mūsų trumpauodegiai antrame puslapyje lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Man ant kelių:
user posted image
Atsakyti
Kokia gauruota ciocia smile.gif
Aš saviškius šiandien skiepijau -- galvojau adatą sulaužysiu į Ekso odą -- kaip armadilas, su šarvais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 09 11, 14:46)
Kokia gauruota ciocia smile.gif
Aš saviškius šiandien skiepijau -- galvojau adatą sulaužysiu į Ekso odą -- kaip armadilas, su šarvais smile.gif

Aha, ruošiasi, matyt, šaltai žiemai bigsmile.gif
Vargšiukas storaodis bigsmile.gif Aš, atsimenu, kai prieš kokį 20metį atlikinėjau ligoninėje praktiką, tai būdavo dar tos daugkartinės atšipusios adatos. blyn studenčiokė dar drebančiom rankelėm dažnai besdavau, o ta bukoji ir atšokdavo nuo odos, kol vos ne įsibėgėjusi nuo durų pradurdavau pacientų odas doh.gif
Atsakyti
Šį savaitgalį apsilankėm parodoje Kaune smile.gif
Rezultatais labai patenkinta -- Brunhilda Woden abi diena Ex1 ir pirmą dieną BIV!
Apskritai Best in Variety retas reiškinys pas kurilus -- mažai mūų parodose būna, o šį sykį netgi keturi ir du iš tų keturių mažyliai, taigi Brunhilda turėjo konkurencijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 10 06, 19:33)
Rezultatais labai patenkinta -- Brunhilda Woden abi diena Ex1 ir pirmą dieną BIV!

Sveikiname šauniąją mažylę Brunhildą!!! 4u.gif thumbup.gif
Ainu siunčia puikiajai giminaitei vėlyvių:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 06 spalio 2014 - 23:17
Man rodos Ainu įtaria, kad kažkas kėsinasi į jos vėlyvius -- tokia snukučio išraiška, lyg kažką susekus biggrin.gif
Labai laukiu nuotraukų iš parodos, nes namie vis niekaip Brunhildos nenufotografuoju -- arba miega arba laksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 10 06, 21:33)

Sveikiname su puikiais rezultatais parodoje!!
Gaila, kad musu nebuvo si karta! katinas ziemos sezonuj kailiuka dar neataugino! bigsmile.gif
Ir dar pas mus mazi vaikuciai auga!!! ax.gif
Si karta vadoje 2 berniukai (Barni ir Bingo ) ir 1 mergyte Barbariska biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti