Įkraunama...
Įkraunama...

Kurilų bobteilai VIII tema

QUOTE(AisteK @ 2014 08 13, 16:36)
Linkėjimai nuo šio pavasario vados atstovės smile.gif

Vaje, kokia meilybė Brunhilda wub.gif Na ir šlepetė nereali thumbup.gif

Atsakyti
Žavi Brunhilda wub.gif
Aš turiu klausimą dėl kraiko, kokį naudojat ir kur perkat?
Bandėm FINKO SILIKAGELIO kraiką, bet man jis nepatinka, nešasi mažiau, bet neatrodo jis man ekonomiškas, norisi man jį dažnai keisti, nes pagelsta nuo šlapimo ir atsiranda kvapas. Rašo, kad turėtų pakakti 40 dienu, bet man vos trim savaitėm užtenka.
Turbūt reiks grįžti prie Aistės rekomenduoto Sahara Natural. Tik zooland.lt juo prekiauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 23 rugpjūčio 2014 - 23:14
Aš tai jį perku štai čia http://zooprekyba.lt/
Kol kas nieko geresnio neradau.
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2014 08 23, 23:12)

Aš turiu klausimą dėl kraiko, kokį naudojat ir kur perkat?

Aš naudoju "Cats Best Oko Plus". Natūralus, sušokantis į "kamuolius", labai gerai kvapus sulaiko, galima mesti tiesiai į unitazą ( ištirpsta vandenyje kaip tualetinis popierius). Minusas- nešiojasi. Bet man patinka labiau už bentonitinį, kuris irgi nešiojasi, bet nepatogiom smulkiom kruopelėm. Perku "Senukuose", kai būna 30 % nuolaida viskam. Tada 40 l kraikas kainuoja apie 80 Lt, tokio kiekio užtenka daugiau nei pusmečiui.
Dar bandžiau "Cats Best Nature Gold", šito granulės stambesnės, nešiojasi mažai ( kelios stambios granulės, kurias ranka gali surinkt), bet man nepatiko, kad prastai sušoka ir nepatogu išvalyti, man jis nepraktiškas pasirodė, valant išsimeta daug kraiko.
Silikoninio nebandžiau. Bentonitinis mano galva prasčiau kvapus sulaiko, nešiojasi ir nepatinka, kad susinaudoja daug plastikinių maišelių ( neekologiška).
Atsakyti
Aist, vistiktai kokio gražumo užaugo Ainu.... iš mažulėlės fotkės nepasakysi, kad bus tokia šykarna madam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 08 24, 13:34)
Aist, vistiktai kokio gražumo užaugo Ainu.... iš mažulėlės fotkės nepasakysi, kad bus tokia šykarna madam wub.gif

Ačiū, busy, už pagyras 4u.gif

Mūsų nubučiuota ir numyluota princesė ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Mažas, aš tave už rankos palaikysiu, tu tik manęs nebučiuok, ką...
user posted image
Atsakyti
Uoj, tikrai kad visų myluojama ir visų bučiuojama, tip top kaip mūsų Kiara wub.gif laugh.gif
Atsakyti
Pirma nuotrauka gera -- pati sau dovanėlė biggrin.gif

Dėl kraiko -- Oko Plius bandžiau, namai po dienos pavirto į lentpjūvę biggrin.gif pjuvenos buvo absoliučiai visur. Na bet mano specifika kiek kita -- kačių 6-7 visad namie gyvena, greitai išnešioja, bentonitinį gana gerai sulaiko kilimėliai ir išsinešioja labai nedaug, tik aplink tualetą.
Dėl visų kitų parametrų man OKO Pliusas taip pat labiau patiko, deja sad.gif nesinori visiškam šiukšlyne gyvent.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 08 24, 16:56)
Uoj, tikrai kad visų myluojama ir visų bučiuojama, tip top kaip mūsų Kiara wub.gif laugh.gif

busy, man Tavo visa trijulė nereali wub.gif Kiara labai fotogeniška, Bosas fainuolis ryžikas meškis. wub.gif Ir kaip aš, blyn, pavydžiu Gabanos, bulmastifas gal kada nors bus mano ateities šuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 08 24, 19:46)
Dėl kraiko

Aiste, o Tu bandei bentonitinį "Ever Clean" ( zooprekyba )? Čia kažkuriai forumietei labai patinka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 08 25, 13:12)
Aiste, o Tu bandei bentonitinį "Ever Clean" ( zooprekyba )? Čia kažkuriai forumietei labai patinka.  g.gif

Nebandžiau, žvilgterėjau kainas -- jis vos ne dvigubai brangesnis nei Sahara...
Atsakyti
Ar reikia duoti pastos, padedančios plaukų pašalinimui iš virškinamojo trakto? Aš neduodu, Ainu dar nei karto nėra išvėmusi plaukų. Bet gal reikia profilaktiškai, kad nebūtų žarnyno nepraeinamumo ar pan.??? g.gif
Atsakyti