Įkraunama...
Įkraunama...

Kurilų bobteilai VIII tema

Araxas irgi mėgsta įsitaisyti skalbiankėj, tik aš jo skalbti dar nebandžiau, kaži išskalbus gal taptų juodai baltas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2014 06 10, 22:14)
Araxas irgi mėgsta įsitaisyti skalbiankėj, tik aš jo skalbti dar nebandžiau, kaži išskalbus gal taptų juodai baltas lotuliukas.gif

Čia viskas paprasta:
1. Jei skalbiant dedi baliklio plius dėmių išėmėjo, turi baltą beuodegę turkų angorą
2. Jei pridedi porą juodų kojinių- dominuos asfalto spalva, kuo daugiau kojinių, tuo tamsesnį atspalvį išgausim
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 10 birželio 2014 - 22:32
SKUBAME IR MES PASIRODITI NAUJOJE MUSU TEMOJE APIE SITAS NUOSTABIAS KATES !!!!! thumbup.gif
TURIME VADA - 1 BERNIUKAS IR 4 KATYTES! VIENA MERGYTE VEZLIUKE wub.gif KA TIK NESENIAI PRADEJIO LISTI RIZA SPALVYTE, 2 MERGYTES JUODAS MARMURAS, IR 1 KAIP TETUKAS IR VIENINTELIS BERNIUKAS- TIGRIUKE !!
Mergaites ieko pacius geriausius seimininkus!! kaciukus dabar jau galima rezervuoti !!!
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokonda: 24 birželio 2014 - 18:20
Buvom šiandien su klubo vadove SOS vaikų kaimo gimtadienio šventėje, atvežėme vaikams paglostyti katukų -- kiek džiaugsmo tokiu mažu atrodo dalyku smile.gif Mano Serafima labai džiaugėsi gaudama tiek dėmesio.
Štai gavom ir padėką:

[attachmentid=232511]
Atsakyti
QUOTE(AisteK @ 2014 06 26, 18:09)
Buvom šiandien su klubo vadove SOS vaikų kaimo gimtadienio šventėje

Šauni iniciatyva thumbup.gif iš tiesų kartais maži, bet realūs žingsniai šildo labiau nei didelės kalbos nieko nedarant smile.gif džiaugiuosi jumis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokonda @ 2014 06 24, 16:31)
SKUBAME IR MES PASIRODITI NAUJOJE MUSU  TEMOJE APIE SITAS NUOSTABIAS KATES !!!!!  thumbup.gif
TURIME VADA - 1 BERNIUKAS IR 4 KATYTES!

Simpatiški zuikiukai. Linkiu kuo geriausių jiems šeimininkų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 26 birželio 2014 - 22:49
Aist,
aciu uz gerus palinkejimus!! 4u.gif
Mes augam , storejam ir grazejam !!! ax.gif

Truputi pasirodom !!! Nes musu tema seniai nutylo, tikriausiai visi atostogauja kartu su savo kuriliukais!!!! biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Na ką, pakelsiu kuriliukų temą aukštyn tongue.gif Palyginimai. bigsmile.gif
Va tokia Ainu buvo pirmą dieną parsivežus iš Aistės:

user posted image
user posted image

Ir tokia šiandien ( po savaitės bus metai, sveria 6 kg blink.gif ):

user posted image
user posted image
user posted image

Kaip jūsiškiai pakelia karštį? ax.gif
Atsakyti
Aist labai pasikeitus Ainu, ir kokia sunki.
Mūsų Araxas sveria tik 5,5 kg. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2014 07 29, 21:48)
... ir kokia sunki.

Gero turi būti daug lotuliukas.gif Man rodos, jau nebesunkėja, pasiekė savo. Ir sauso ėda labai nedaug, tik žalią mėsą kasdien lapnoja noriai. smile.gif
Gal Araxas energingas labai, tai nusilaksto? Nes Ainu tik lauke skraidančius gyvius aktyviai gaudo, o namie dažniau ant plytelių kur vėsiau snaudžia ir mažokai žaidžia. smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su gimtadieniu broliuką Araxą 4u.gif
Ainu gimtadienio dovana:

http://youtu.be/VFHpZ29MzA0
Atsakyti
Uf, bloga mama -- pražiopsojau mažųjų gimtadienius -- sveikinu visus tris -- Ainu Araxą ir Aslaną 4u.gif
Per tuos karščius viskas pasimiršo smile.gif
Žaislas tai superinis Ainu smile.gif

Maniškiai tai visi stumdėsi dėl marmurinių grindų - -taip vėsu pilvuką ten padėjus gulėti.

Linkėjimai nuo šio pavasario vados atstovės smile.gif

[attachmentid=232988]

Araxas ir buvo pats mažiausias iš vados -- greičiausiai nebus labai didelis, nors auga jie iki trijų metų, tai dar tikrai ūgtels smile.gif
o Ainu fantastiškai atrodo, aš kartais pasigailiu, kad nepasilikau jos veisimui.

Na bet turiu dabar kitą mažą padaužą -- Brunhilda. Bus mano parodų žvaigždė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisteK: 13 rugpjūčio 2014 - 16:40