Araxas irgi mėgsta įsitaisyti skalbiankėj, tik aš jo skalbti dar nebandžiau, kaži išskalbus gal taptų juodai baltas
QUOTE(Joleks @ 2014 06 10, 22:14)
Araxas irgi mėgsta įsitaisyti skalbiankėj, tik aš jo skalbti dar nebandžiau, kaži išskalbus gal taptų juodai baltas
Čia viskas paprasta:
1. Jei skalbiant dedi baliklio plius dėmių išėmėjo, turi baltą beuodegę turkų angorą
2. Jei pridedi porą juodų kojinių- dominuos asfalto spalva, kuo daugiau kojinių, tuo tamsesnį atspalvį išgausim
SKUBAME IR MES PASIRODITI NAUJOJE MUSU TEMOJE APIE SITAS NUOSTABIAS KATES !!!!!
TURIME VADA - 1 BERNIUKAS IR 4 KATYTES! VIENA MERGYTE VEZLIUKE KA TIK NESENIAI PRADEJIO LISTI RIZA SPALVYTE, 2 MERGYTES JUODAS MARMURAS, IR 1 KAIP TETUKAS IR VIENINTELIS BERNIUKAS- TIGRIUKE !!
Mergaites ieko pacius geriausius seimininkus!! kaciukus dabar jau galima rezervuoti !!!
TURIME VADA - 1 BERNIUKAS IR 4 KATYTES! VIENA MERGYTE VEZLIUKE KA TIK NESENIAI PRADEJIO LISTI RIZA SPALVYTE, 2 MERGYTES JUODAS MARMURAS, IR 1 KAIP TETUKAS IR VIENINTELIS BERNIUKAS- TIGRIUKE !!
Mergaites ieko pacius geriausius seimininkus!! kaciukus dabar jau galima rezervuoti !!!
Buvom šiandien su klubo vadove SOS vaikų kaimo gimtadienio šventėje, atvežėme vaikams paglostyti katukų -- kiek džiaugsmo tokiu mažu atrodo dalyku Mano Serafima labai džiaugėsi gaudama tiek dėmesio.
Štai gavom ir padėką:
[attachmentid=232511]
Štai gavom ir padėką:
[attachmentid=232511]
QUOTE(AisteK @ 2014 06 26, 18:09)
Buvom šiandien su klubo vadove SOS vaikų kaimo gimtadienio šventėje
Šauni iniciatyva iš tiesų kartais maži, bet realūs žingsniai šildo labiau nei didelės kalbos nieko nedarant džiaugiuosi jumis
Papildyta:
QUOTE(dzokonda @ 2014 06 24, 16:31)
SKUBAME IR MES PASIRODITI NAUJOJE MUSU TEMOJE APIE SITAS NUOSTABIAS KATES !!!!!
TURIME VADA - 1 BERNIUKAS IR 4 KATYTES!
TURIME VADA - 1 BERNIUKAS IR 4 KATYTES!
Simpatiški zuikiukai. Linkiu kuo geriausių jiems šeimininkų.
Aist labai pasikeitus Ainu, ir kokia sunki.
Mūsų Araxas sveria tik 5,5 kg.
Mūsų Araxas sveria tik 5,5 kg.
QUOTE(Joleks @ 2014 07 29, 21:48)
... ir kokia sunki.
Gero turi būti daug Man rodos, jau nebesunkėja, pasiekė savo. Ir sauso ėda labai nedaug, tik žalią mėsą kasdien lapnoja noriai.
Gal Araxas energingas labai, tai nusilaksto? Nes Ainu tik lauke skraidančius gyvius aktyviai gaudo, o namie dažniau ant plytelių kur vėsiau snaudžia ir mažokai žaidžia.
Uf, bloga mama -- pražiopsojau mažųjų gimtadienius -- sveikinu visus tris -- Ainu Araxą ir Aslaną
Per tuos karščius viskas pasimiršo
Žaislas tai superinis Ainu
Maniškiai tai visi stumdėsi dėl marmurinių grindų - -taip vėsu pilvuką ten padėjus gulėti.
Linkėjimai nuo šio pavasario vados atstovės
[attachmentid=232988]
Araxas ir buvo pats mažiausias iš vados -- greičiausiai nebus labai didelis, nors auga jie iki trijų metų, tai dar tikrai ūgtels
o Ainu fantastiškai atrodo, aš kartais pasigailiu, kad nepasilikau jos veisimui.
Na bet turiu dabar kitą mažą padaužą -- Brunhilda. Bus mano parodų žvaigždė.
Per tuos karščius viskas pasimiršo
Žaislas tai superinis Ainu
Maniškiai tai visi stumdėsi dėl marmurinių grindų - -taip vėsu pilvuką ten padėjus gulėti.
Linkėjimai nuo šio pavasario vados atstovės
[attachmentid=232988]
Araxas ir buvo pats mažiausias iš vados -- greičiausiai nebus labai didelis, nors auga jie iki trijų metų, tai dar tikrai ūgtels
o Ainu fantastiškai atrodo, aš kartais pasigailiu, kad nepasilikau jos veisimui.
Na bet turiu dabar kitą mažą padaužą -- Brunhilda. Bus mano parodų žvaigždė.