QUOTE(Eosta @ 2014 06 27, 13:59)
Jei pritruksit ko - rašykit
Mes irgi busim su savo vaistu arsenalu. Kaip tik siandien sarasa pasidariau. Dar keliu dalykeliu truksta. O siaip, tai antibiotikus nusipirkom. Gydytoja jau pries pora sav. recepta israse. Del viso pikto.
QUOTE(Eosta @ 2014 06 27, 14:08)
Aš asmeniškai turėjau prisikaupus, bet kai ko paprašiau, kad parašytų receptus, nes mažoji turi polinkį į laringitą ,tai tokio kaip Ventolinas dūstant ar antibiotikų tikrai nepuola rašyti...Dar gi priklauso ir nuo gydytojo, nes kitam ir prie 40temp ranka nekyla rašyti, laukia savaite..Aš esu išvis prieš antib, tačiau kitoje šalyje yra ne namuose. O šiaip prie visų smectų tikrai pasiėmiau dar ausytėms, akytėms, kremą nuo iššutimų... Bet iš esmės važiuojame atostogauti - ne sirgti
Draugai su bronchitine mažėle važiavo, sakė jau antrą parą visos ligos dingo, nes jūra tai joduota, tikra atgaiva rgsistemai...O ir saulė, jūra, vaisiai ir gera nuotaika - puikiai veikia
Tikrai taip. Viena karta draugai vaziavo su serganciu vaiku, tai po dienos/dvieju jau sveikas kaip agurkelis lakste.
QUOTE(kas cia @ 2014 06 27, 18:39)
Gal kas zinote, kaip su tuo vezimu skrendant su novaturu
nemokamas jis ar skaiciuojamas prie lagaminu?
O vaikuciui yra 2 metukai?
Mes kai skridom su 1.8 m. tai nieko neskaiciavo. Atidavem prie trapo ir pasiemem islipe. Kaip su vyresniais - negaliu pasakyti.
Kaip laukiu keliones.